Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyję przeszłością

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat a czuję się jakby życie już było za mną. Mam wrażenie że najlepsze lata już minęły. Wciąż wspominam starych przyjaciół z którymi spędziłam najlepsze chwile swojego życia a z którymi drogi już mi się rozeszły. Bardzo tęsknię za nimi i za tamtymi czasami. Byłam wtedy szalona i spontaniczna, ciągle coś się działo, człowiek miał w sobie energię i witalność. A teraz?.. No mam jakiś tam znajomych ale to nie to samo, nie ma te spontaniczności, nie czuję się przy nich w 100% sobą. Przez to wszystko ciągle siedzę myślami w czasie gdy miałam ok 10-16 lat ?zamiast cieszyć się tym co mam teraz... ma ktoś podobnie?

Gość gość
Pewnie wielu tak ma.

Gość gość
tak, ja mam 36 l. Najlepsze lata mojego życia to LO, wiedziałem to wtedy i zawsze tak było. Studia mnie nie cieszyły bo wiedziałem, że to już nie to, że to co najfajniejsze już za mną. I tak mam do dziś. Spotkało mnie wiele fajnych rzeczy w życiu (niefajnych też), ale wiem, że najlepszy czas to 4 lata w LO

Gość gość
to chyba słabi coś ci przyjaciele skoro drogi sie tak po prostu rozeszły

Gość gość
Nadal mam kontakt z tamtymi przyjaciółmi ale mieszkamy teraz wszyscy w innych miastach więc drogi w sposób naturalny się rozeszły..

Gość gość
Ja też żyje przeszłością tylko szkoda że złymi wspomnieniami...