Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za chuda

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat 2 dzieci 7 lat po slubie mam problem bo jestem za chuda mam160 wzrostu a waze 45 kg zle sie z tym czuje bo moj maz ciagle mowi ze nic nie mam a to prawda ani piersi ani tylka tylko kosci. A najgorsze to jest to ze nie moge przytyc choc bardzo bym chciala.

Gość gość
a ja bardzo bardzo bardzo chciałbym mieć szczupłą kobietę.

Gość gość
skad ja to znam...zawsze bylam chuderlakiem,przy wzroscie 170cm wazylam zaledwie 50kg. Myslalam,ze po ciazy troche ciala mi zostanie,nie latwo zgubic 27kg na plusie....Ale gdzie tam,3msc po porodzie bylam szczuplejsza niz przed,kurza twarz. Ja juz nie wiem co robic,jem za dwoje,a nawet za troje,a efektow nie widac.

Gość gość
Zazdroszczę wam dziewczyny.

Gość prawictwo pospolite 152
ja bym nie chciał laski co waży 45 kg , bo bałbym sie ze ją połamię najlepiej jest tak około 52 kg

Gość gość
Nadczynność tarczycy może to byc

Gość gość
22:36 Ty zazdroscisz nam,a my zazdroscimy Wam,kobieta z kraglosciami :) Fajnie jest miec na czym usiasc i czym oddychac ;) i mimo iz mam figure klepsydry czuje sie nie jak kobieta,a dziewczynka. I wieczny problem z kupnem ubran. Chyba zaczne robic zakupy w "bobo" lub innym "misiu",bo nic sensownego nie moge na siebie dostac,no chyba,ze stanie sie cud i zaczne wiecej zarabiac.