Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu moj byly moze szukac do mnie konktu jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Zmieniłam numer tel , nie przez niego, ale tak sie zlozylo, a on go nie ma... I od jakiegos czasu zaczyna wypytywać mojej siostry o kontakt do mnie, pisał też do mnie na facebooku ,ale nie odpisałam i tak kilka razy w ciagu ostatnich miesiecy. Zastanawiam sie po co on to robi skoro rozstalismy sie kilka lat temu? Chce wrocic? Pytam z ciekawosci bo i tak jestem z kims zwiazana i nie bardzo nawet mam ochote na kontakt z bylym nawet kolezenski bo nie widzę w tym celu Wciagu tych kilku lat jak jeszcze miał moj numer robil mi aluzje ,ze teskni i takie tam, a teraz nie ma mojego numeru wiec przez siostre kombinuje

Gość gość
Nie ma kogo roochać

Gość gość
Być może... Ale ja nie potrzebuje kontaktu z nim. Widzielismy sie przypadkiem na jednej z imprez w 2015 roku, ale chociaz probował zagadywać mu "zwiałam" , chwile pogadałam i powiedzialam, ze zaraz wracam :P Moze to dziecinne, ale jakos dla mnie to juz skonczone od kilku lat, chyba nawet jakbym byla sama to bym juz nie chciala wchodzic drugi raz do tej samej rzeki choc tego zwiazku nie wspominam zle..

Gość gość
I podał ostatnio mojej siostrze swojego maila żebym do niego napisała... Nie mam zamiaru tego robic , choc nie skrzywdził mnie ani nic, ale nie czuje takiej potrzeby... dziecinnie sie zachowuje?

Gość gość
up

Gość gość
o jeju jeju, jak on mnie kocha a jak ja go nie chce strasznie weź sie dziewczyno nie kompromituj

Gość gość
a czemu mam sie kompromitowac ? :D zreszta mi to zwisa bo i tak jestem tu anonimowa wiec sobie daruj :P