Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania ginekologiczne

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam sie dowiedzieć co nie co na temat badania ginekologicznego. Mam prawie 17 lat. Aktualnie mieszkam,ucze sie itd w Wielkiej Brytani. Swój pierwszy raz mam za sobą,a raczej było to tak ze.. Niby wszedł we mnie ale ze tak powiem miał blokadę aby ruszyć dalej. Natomiast nie wiem czy jestem dziewica czy nie. Ale wracając,ide do ginekologa zapewne z ciocia,poniewaz ja jeszcze nie znam zbyt dobrze języka. I oto moje pytanie: czy jesli wyjdzie ze nie jestem dziewica to czy lekarza powie mojej cioci ze na badaniu wyszło ze nie jestem? Moze ktoś z was był za granica badany i troche powie mi cos o tym. Byłabym bardzo wdzięczna. I prosze,bez żadnych głupich komentarzy.

Gość gość
jak facet nie ruszyl dalej i nie poczulas chociaz lekkiego bolu to blone prawdopodobnie masz nadal, ona nie jest tak płytko. ciotka nie musi byc przy samym badaniu, moze zaczekac przed drzwiami i lekarz nie ma obowiazku zdradzac jej stanu Twojej pochwy, ze sie tak wyraże

Gość hellopeople
jeżeli nie krwawiłam podczas "stosunku'' to znaczy że Cię nie rozdziewiczył , ja mieszkałam dwa lata w Londynie, jeżeli nie masz ukończonych 18 lat lekarz ma prawo poinformować Twoją Ciocię ponieważ to jest Twój opiekun. mam trochę więcej lat niż Ty , ale coś nie cos o tym wiem .