Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygidaiło

Ciągle chce mi się seksu

Polecane posty

Gość Wygidaiło

Panowi i Panie! nie wiem czy to normalne mam 23 lata, mam dziewczynę z która regularnie 2 - 3 razy w tyg. Kochamy się. Ale ja szczerze mówiąc marze o starości żeby mi libido spadło, Idę ulicą widzę jakąś nawet nie ładną ale słabą laskę w obcisłej kiecce od razu wzrasta poziom podniecenia, idę do kościoła widzę mamuśkę koło 50 z jako taka figurą od razu mi się chcę, Co widzę jakaś kobietę od razu mi się chce. Trochę zachodzę w głowę czy to jest normalne? kiedy to się skończy w końcu mam regularny seks a mimo to ciągle mi się chce, przecież nie może tak ciągle być. Jak wy macie? trochę mi głupio bo jestem z laską kocham ją a oglądam się za innymi, widzę babkę w sklepie i wyobrażam sobie jak by to z nią było.

Gość gość
wykidajło idioto

Gość gość
heh spokojnie 23 lata to mało jak na faceta. Jedni są bardziej dojrzali drudzy mniej. koło 30 stki na pewno wyrośniesz z tego. twoje libido będzie w normie i będziesz myślał o pracy a zamiast oglądać się za kobietami będziesz wolał mecz w telewizji xD

Gość Wygidaiło
mam wykształcenie niepełne podstawowe . jak myślicie ma to wpływ na to moje nieposkromione libido?

Gość gość
ale bym chciała zeby mnie dopadł taki niewyżyty zwierz :D

Gość gość
TO DOBRZE