Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwieksza hańba

Polecane posty

Gość gość

Czy zrobiliscie kiedyś coś w życiu co przyniosło wam ujme na honorze? Coś zalosnego czego do dziś się wstydzicie i starcie się o tym nie myśleć, bo ciężko spojrzeć w lustro? Coś do czego nigdy byście się nie przyznali partnerowi /rodzinie bo to mocno zawazy na waszej opinii? I co to za rzecz, może nie jest taka straszna? :-)

Gość gość
Halo nie wstydzicie się, jesteśmy tu anonimowi i ten temat istnieje po to by się wspierać

Gość gość
Tu możecie się otworzyć

Gość gość
przez kilka lat nic nie wrzucałam do WOŚP ale ludziom dawałam do zrozumienia , że wrzucałam i to sporo ... jak pusty jest człowiek , jak pyszny ...

Gość gość
Gość 13:12 nie ma się czego wstydzić, można obrócić w żart ;-)

Gość gość
wszystko można obrócić w żart ale czy to stanie sie zabawne ? oceniam to teraz ze sporej perspektywy i widzę jedynie swoją p próżność

Gość gość
Nie ma co być takim surowym dla siebie, wszyscy jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy. Pewne rzeczy trzeba sobie wybaczyć i się nie zadreczac bo życie jest jedno i trzeba je przeżyć. Poza tym to co piszesz nie jest hańba, wstydem na całe życie który może zawazyc na opinii. No chyba że jesteś osoba wrażliwa na swoim punkcie

Gość gość
pewnie ,ze to nie jest hańba w nawet mocno naciąganym znaczeniu tego słowa . I nie jest też tak że to spędza mi sen z oczu :) Ale stało się to przyczynkiem do tego ,żeby przyjrzeć się sobie i zastanowić nad swoim postępowaniem . Zwłaszcza ,że nie mam już 30 lat :)

Gość gość
Eh a ja mam za sobą haniebne zachowanie, aż wstyd na forum pisać :-P i myślałam że poczuje się lepiej kiedy ktoś podzieli się ze mną swoją historia. A ty tu mi o takich rzeczach piszesz ze uważasz to za wstyd masakra to ja w porównaniu z twoim problemem muszę się pochlastac... Chlast Chlast

Gość gość
ja podobnie jak gosc wyzej:Owstyd nawet na forum pisac:O

Gość gość
Ja się przeprowadzilam do innego miasta, ale wstyd pozostał, świat jest mały

Gość gość
Tak, ale tajemnica jest wtedy, gdy zna ją tylko jedną osobą. Ja. Trzeba sobie wybaczyć, wyciągnąć wnioski, nie robić tego więcej i żyć dalej.

Gość gość
ksiazke bym mogla napisac:P

Gość gość
To co takiego zrobiliscie? Może nie ma się czego wstydzić