Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona1246

Kilka pytań o InterPals

Polecane posty

Gość Zagubiona1246

Zarejestrowałam się na tej stronce 2 dni temu, głownie w celu podszlifowania angielskiego, ale też , żeby z kimś fajnie popisać tylko jeszcze nie do końca się we wszystkim orientuję, stąd moje pytania. 1.jedynymi osobami jakie do mnie napisały są trzej Turcy i jeden Algierczyk ok.19 lat. Może myślę stereotypowo , ale troszeczkę mnie to przeraża ;) na niektórych forach czytałam, że Turkom chodzi głownie o sex , jeszcze mnie miałam od nich takich pytań. Rozmowy się jakoś nie kleją, a pytania które od nich otrzymuję to głownie "How are you?" . Czy po prostu przestać odpisywać czy ich jakoś zablokować? Czy osoby, które zablokuję dostają o tym powiadomienie ? 2.Nie za bardzo wiem jak zaczynać rozmowy , nie chcę banalnie od "how are you?" ale też mnie należę do osób pomysłowych, jak Wy to robicie? 3.Jakie możliwości daje "Language exchange" na tej stronie? i na czym polega? 4.Jak to jest z odwiedzaniem profili ? bo na niektórych są komentarze z podziękowaniami za zajrzeniem na profil i nie wiem czy ja też muszę pisać takie podziękowania? 5. Czy jeśli dodam kogoś do zakładek to on to wie? Dziękuję z góry za cierpliwość i odpowiedzi lub opis własnych doświadczeń ;)

Gość gość
Będę wdzięczna nawet za jedną odpowiedź do któregoś z pytań :)