Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swiadomosc rosnie. Juz 20% nie szczepi dzieci. Kartele farmaceutyczne wsciekle

Polecane posty

Gość gość

Na zachodzie obalono mit o rzekomej nieszkodliwosci szczepien. Liczne powiklania a nawet smierci "lozeczkowe" nie pozostawiaja zludzen. Kolejne panstwa powoli wycofuja sie z obowiazku szczepien pozostawiajac decyzje rodzicom. Kartele farmaceutyczne ponosza straty. Jeszcze tylko nieliczne panstwa, w tym Polska, sa ich zrodlem dochodu. Ale i w Polsce swiadomosc spoleczna rosnie i z roku na rok przybywa niezaszczepionych. Szacuje sie ze niedlugo liczba ta przekroczy 20%. To bedzie oznaczalo upadek wielu firm produkujacych szczepionki.

Gość gość
Ciemnogrod.

Gość gość
Pasteur i Koch -przedstawiciele karteli farmaceutycznych :D :D :D .Nie swiadomość tylko ciemnota rośnie!

Gość gość
Czytałam, że będą PRZYMUSOWE szczepienia dla WSZYSTKICH w związku przybyciem uchodźców, którzy roznoszą różne choroby (wyszło na to, że Kaczyński miał rację, a PO urządziło sobie z niego śmiech na sali). Z tego co zrozumiałam, to nie ma być to jedna szczepionka.

Gość gość
prawda leży po środku, szczepionki to biznes więc firmy szukają dojść do rządów żeby te kupowały od nich i rozprowadzały w swoich szpitalach, dlatego szczepionki są nadużywane, a przy tych ilościach zawsze jakiś pechowiec się znajdzie, że mu zaszkodzi, to tak jak z wizyta u stomatologa, bywa że ktoś umiera przy banalnym wyrwaniu zęba, z drugiej strony nagonka na szczepionki tez jest przegięciem bo wiele chorób dzięki nim odeszło w zapomnienie

Gość gość
Mam troje dzieci. Oprocz szczepionek zaraz po urodzeniu w szpitalu nigdy na nic nie byly szczepione. 13lat 9lat 2lata. Na nic nie choruja jakies lekkie przeziebienia leczone domowymi sposobami. Chca mnie ukarac ogromna grzywna bo szczepionki w polsce sa obowiazkowe.

Gość gość
Należy się bronić przed faszystami z PiS którzy forsują taki obowiązek.

Gość gość
A jak zachoruję na raka to wyleczę się kapustą. Przecież nie zaufam tym zbrodniarzom ze służby zdrowia i kartelom farmaceutycznym:classic_cool:

Gość gość
wiekszość szczepionek zawiera RTĘĆ !!! śmierć w płynie !!! 😡

Gość gość
Ale będą piękne pandemie tyle gówniaków zdechnie :D