Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalczego jest tak ze do jednych laski same ciagna albo wypinaja im sie po 2 dnia

Polecane posty

Gość gość

ch znajomosci a inni musze sie naprodukowac, nastarac, nie wiadomo co robic i zabiegac (np miesiacami pisac z nia na fejsbuku zeby udowodnic ze jest fajny i blyskotliwy) zeby one daly im "szanse"? k***a nie kumam tego. Czy to wynika tylko z prozaicznej kwestii wygladu? Az mi sie wierzyc nie chce

Gość gość
Tu nie o wyglad chodzi a o charakter. Nie sztuka wypiąć sie po dwóch dniach albo i tego samego dnia znajomosci-to potrafi kazda. Sztuka jest zbudować trwała relacje a stosunek uznać jako zwieńczenie wszystkiego.

Gość gość
Nie mam pojęcia, jeszcze nie miałam okazji się wypiąć po 2 dniach 💤

Gość gość
gość dziś za dużo romantyzmu na bank pisał to prawiczek

Gość gość
jak nie umiesz odpowiednio zadziałać to nie bzykasz. proste. kobiety lubią facetow zdecydowanych, ktorzy wiedza czego chca. a przy tym dbają o przyjemnosc kobiety i nie mają jakichs chorych zahamowań.

Gość gość
Wydaje mi sie ze tu chodzi o charakter. Wypinaja sie alfom-chamskim pewnym siebie, zapatrzonym w siebie kolesiom z duza liczba kobiet na koncie. Z tych kolesi emanuje spokoj, pewnosc siebie i arogancja, one na to leca bardzo, niestety. Beta c***y ktore duzo pisza, gadaja, sa lagodni w obyciu, troche jak baba, musza sie starac bo nie wywoluja z biegu u nich podniecenia

Gość gość
Może niektórzy faceci podbijaja właśnie do takich kobiet którym wystarczy zgarbna gadka-szmatka lub umięśnione ciało żeby "się wypięły"? Z moich obserwacji wynika że tacy faceci startujący do takich kobiet mają najwięcej zaliczeń:o Jak nie masz łatwej gadki ani super wyglądu lub zarywasz do kobiet oczekujących czegoś więcej niż przygód to jasne że będzie to trudniejsze.

Gość gość
idz na kuwy problem z głowy

Jak to zrobiłeś że laski w ogóle piszą z tobą na fejsbuku? Jak ja napisałem do dziewczyny ze szkoły to nic nie odpowiedziała. Aneta Chmielowska się nazywała ta c**a wypuszczona z buszu

Gość gość
nigdy nie zapomne jak mnie facet wziął na naszym pierwszym wspolnym wyjezdzie. pilismy sobie winko, gadalismy, kazdy siedzial na swoim lozku, grzecznie było, sympatycznie. a on nagle odstawil kieliszek, przeskoczyl na moje lozkoi zaczal mnie rozbierać, namietnie całując. dotknełam jego spodni i poczułam że jest w pełnej gotowosci. podnieciło mnie to na maxa. złapalismy reczniki i polecieliśmy pod prysznic. mialam 27 lat i to byl moj pierwszy raz, on rok starszy i juz doswiadczony, wiedział co robić.

Gość gość
Generalnie im bardziej jesteś niezależny a ją traktujesz tylko jako dodatek , tym bardziej ona do Ciebie lgnie. P******e ale tak to działa

Naprawdę szczytem Twoich marzeń jest, aby "laska wypięła się po 2 dniach"? To chyba nie szukasz związku, co?

Gość gość
jak mężczyzna chce tylko seksu to kobiety go chcą a jak chce związku to jest olewany