Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz masturbowałam się w wieku 22 lat i chłopak mnie nauczył

Polecane posty

Gość gość

Seks uprawiałam od 18 roku życia, ale nigdy nie miałam orgazmu podczas seksu. Dopiero podrażnianie łechtaczki spowodowało, że pierwszy raz w życiu szczytowałam. Mój chłopak bardzo się dziwi. Czy miała któraś z Was tak, jak ja? Czy to normalne, że dopiero w tym wieku zaczęłam się masturbować? Seks sprawia mi przyjemność, ale nigdy nie dochodzę...

Gość gość
wypowiadajcie się dziewczyny, proszę:)

Gość gość
w takim razie chyba jestem dziwna i nie chcecie mi robić przykrości...:(

Gość dziwnatoJa
normalne, normalne:) ja dopiero zaczęłam się masturbować po urodzeniu dwójki dzieci gdy mąż musiał wyjechać na dłuzej. Wcześniej z nim nigdy nie miałam orgazmów ale on tez nie wiedział czy to normalne. On miał zawsze a ja nie odczuwałam braków z uwagi na to, ze tak mnie zawsze mocno zerznął, że mi to wystarczało. . Teraz mamy orgazmy obydwoje i przy pieszczotach i przy stosunku.

Gość gość
ale jak czytam, że niejednokrotnie 17letnia dziewczyna nie może wytrzymać dnia bez masturbacji, czy bez seksu, to nie wydaje mi się to normalne chyba po prostu mamy mniejsze libido i taka nasza uroda??

Gość dziwnatoJa
Nie, ja po prostu zawsze wolałam i miałam zapewniony stosunek. Dopiero gdy nastała przerwa, masturbacja odruchowo zastąpiła te braki:P i pierwszy raz stało się to przypadkowo w półśnie gdy dotknęłam się ,,tam,,, poczułam, że to przyjemne więc zaczęłam mocniej i ...eksplodowałam:P to było gdy miałam już ok. trzydziestki.

Gość gość
a jak często potrzebujesz stosunku/masturbacji teraz (ile masz lat), a jak często potrzebowałaś w moim wieku (24 lata)

Gość gość
W wieku 24 lat to stosunek był gdy były warunki sytuacyjne ;) po przytuleniu i mocniejszym mizianiu z mężem. Nie liczyłam tego, byliśmy bardzo zakochani w sobie.

Gość dziwnatoJa
wyżej to ja..

Gość gość
tzn. tak często? a jak jest teraz? jak często potrzebujesz? zgrani jesteście pod tym względem z mężem? ile masz lat jeśli mogę zapytać?

Gość dziwnatoJa
Jestem po 40 i dużo się nie zmieniło, przynajmniej u mnie:P mąż już czasami ma problemy poprzez zmęczenie pracą ale ja jestem aktywna więc robię dobrze i jemu i sobie:P Myślę, że Twoje życie seksualne zacznie nabierać rumieńców wraz z wiekiem, jesteś jeszcze młodziutka i wszystkiego się uczysz. Życzę Ci kochającego i wyrozumiałego chłopaka :) niech teraz kto inny się wypowie...

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi:) Czekam na inne. Dziewczyny, wypowiadajcie się jak jest/było u Was... Przecież zawsze można na Was liczyć...

Gość gość
''Seks uprawiałam od 18 roku życia, ale nigdy nie miałam orgazmu podczas seksu. Dopiero podrażnianie łechtaczki spowodowało, że pierwszy raz w życiu szczytowałam. '' Więc, żeby mieć orgazm musisz pieścić łechtaczkę? To jest normalne, masa uwierz, masa kobiet dochodzi TYLKO dzięki bezpośrednim pieszczotom łechtaczki. Ja też niem orgazmu pochwowego i watpie w ogóle w jego istneinei.

Gość gość
Czyli też nie dochodzisz podczas stosunku? A w jakim wieku zaczęłaś się masturbować?

Gość gość
Nie, nie dochodzę. Bardzo wcześnie, ale znam masę kobiet, które tego nie robiły, nie robią i nie mają potrzeby się masturbować, więc wszystko z Tobą okej.

Gość gość
gość dziś a potrafisz żyć bez masturbacji/seksu? ile masz lat?

Gość gość
27, tak potrafię. Seks uprawiałam ostatni raz 3 lata temu.

Gość gość
gość dziś a jaki był Twój najdłuższy okres bez masturbacji?

Gość gość
a może jednak wypowiecie się na każdej Waszej odpowiedzi dziewczyny bardzo mi zależy

Gość gość
zależy mi na wypowiedziach dziewczyn, proszę Was.. no...

Gość gość
ja lubię to robić, mam wtedy kosmiczny odlot, jakbym zjeżdżała kolejką liniową, po tym świat inaczej wygląda.

Gość gość
ale powiedzcie, co ile to robicie, co ile musicie to robić jeśli nie ma seksu, bo zmusza Was już natura i ile macie lat wypowiadajcie się proszę konkretnie, bardzo ładnie Was proszę:D

Gość gość
mi wystarczy raz na dobę albo na dwa dni, myślę że orgazm jest bardzo potrzebny do życia.jeśli kobieta nie miewa orgazmów jest bardzo konfliktowa, złośliwa, niemiła ,nerwowa, w przenośni mówi się że ma wścieklizne macicy.Zawsze trzeba sobie dogodzić, wtedy napięcie emocjonalne spada i jest się zrównoważoną.

Gość gość
dziś Nie liczę tego, nigdzie nie zapisuję, nie wiem.

Gość gość
gość dziś Ale mi chodzi o bardzo orientacyjne wartości - czy był to miesiąc, tydzień, czy może dzień? gość dziś dziękuję za konkretną wypowiedź, a ile masz lat? dla mnie to bardzo duża częstotliwość...

Gość gość
dziś Aktualnie więcej, niż miesiąc. A wcześniej, nawet i codziennie, kilka razy w ciągu doby też się zdarzało. Ale Ty się do nikogo nie porównuj, każda z nas jest inna, po co Ci to w ogóle?

Gość gość
zastanawiam się jak to jest u przeciętnej kobiety... dlatego proszę o jak największą liczbę dziewczyn, aby się wypowiadały tylko i wyłącznie moja ciekawość:)

Gość gość
Słuchaj, z libido jest jak z wszystkim. Jedni mają wysokie, inni niskie, a jeszcze inni sa aseksualni, nie ma żadnej normy. Jedna masturbuje się 3 razy dziennie, inna 3 razy w tygodniu, a trzecia nigdy.