Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już oznaka że jestem ładna?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie potrafię się sama ocenic obiektywnie, a nie chce wklejać zdjęcia bo jednak wolę być anonimowa. Jeśli faceci czasem sie oglądają za mną, a nawet podchodzą czasem zupełnie obcy na ulicy, w autobusie się też zdarzyło, i proszą o numer np? może nie dzieje się tak na codzien, ale czasem się zdarza Mało wychodzę na imprezy i ogólnie " do ludzi" praktycznie wcale wiec tylko na tej podstawie mogę ocenić swoje powodzenie, a i komplementy tez słyszę na swój temat od znajomych, ale tego nie liczę bo wiadomo, ze to znajomi... Jak sie zrobie ładnie to sama sie sobie w lustrze podobam, ale trudno mnie sie samej ocenic...

Gość gość
up

Gość gość
oni maja debilne gusty podoba im sie nawet brzydkie czy przecietniary powodzenie nie jest oznaka piekności

Gość gość
Zależy czy prosza cie o numer trzezwi :D Bo pijaczkow nie brakuje a nawet ja mam u noch powodzenia chodziaz jestem otyła.

Gość gość
tez ciezko powiedzieć żebym miała jakieś wielkie powodzenie bo jak pisałam mało wychodzę, mam 18 lat, w szkole raczej sie trzymam na uboczu tzn mam jedna koleżanke bo jestem taka bardziej nieśmiała, ale też nie że nielubiana, tylko nie jestem zbyt przebojowa :o Ale miałam uż dwoch chłopaków mimo to, czasem mnie podrywają faceci w roznym wieku od 20- do nawet 40 lat sie zdarzyło, ale nie chodzę wyzywająco ubrana to napewno nie... Zastanawiałam sie czy jestem ładna, bo na opinii rodziny i znajomych ciezko cos wywnioskowac bo moze chca być mili, no ale zdarza sie wlasnie czasem tak jak pisałam,ze ktos zupełnie obcy mnie podrywa

Gość gość
A kto cie podrywa czy są trzezwi czy się trochę wachają i nie czuc czasem od nich piwem albo wódką?

Gość gość
20:15- nie no, trzezwi bo to zwykle podrywy w dzien, wieczorami to malo gdzie wychodzę w racji tego, ze nie imprezuje...Pytam bo czasem mam kompleksy na punkcie wyglądu... A czasem jak się ładnie pomaluje to mi sie wydaje, ze wygladam fajnie

Gość gość
Trudno powiedzieć nie widząc cie:D jak obserwujesz zainteresowanie facetów to na pewno nie jest źle:P

Gość gość
Np ostatnio jechałam busem i siedział koło mnie chłopak starszy z kilka lat ode mnie i zagadał do mnie w koncu po jakiejś wymianie zdan poprosił o numer, ale mnie to zwykle peszy ,wiem glupia jestem, ale podałam mu fałszywy... Ale to moze i dobrze bo specjalnie mi sie nie podobał

Gość gość
wkleiłabym właściwie zdjęcie chetnie, ale się boję ,poza tym troche bylby wstyd jakby mnie ktos poznał ze znajomych :) Kiedys na chacie wysyłałam swoje zdjecie facetom ( ale takie jedno z ładniejszych wybrałam) i pisali ,ze piękna i takie tam, no ale moze mnie chcieli tylko przeleciec i to dlatego

Gość gość
Myślę, że jesteś ładna i do tego musisz wyglądać przyjaźnie.

Gość gość
Jesteś ładna i tyle nie myśl nad bo zwariujesz, każdy jest ładny na swój sposob

Gość gość
Powinnaś być co najmniej 8/10

Gość gość
A opisz się.

Gość gość
Hmm ciezko mi sie opisać, ale chociaz tak mniej wiecej: blondynka ( ale rozsjaśniane wlosy, naturalnie szatynka), proste wlosy do łopatek, to taki sredni blond, 163 cm wzrostu, 48-49 kilo wagi, karnacja średnia, ani nie bardzo jasna, ani ciemna, nie wiem co tu jeszcze opisać.. Styl ubierania raczej zwyczajny jak wiele dziewczyn sie ubiera, ale staram sie dbac o siebie , maluje sie , zawsze przynajmniej rzesy maluje i blyszczyk Wymiary to mniej wiecej : w biuscie 85, w talii 63, w biodrach 91

Gość gość
Moze byc też dlatego ze biora numer i zarywają bo do pieknej by nie mieli smialosci podejsc,i mogą sprawdzac swoja atrakcyjnosc czy dasz numer czy nie.Albo cwiczą podry,to nie znaczy ze im sie podobasz bo faceci boja sie kobiet ktore im sie naprawde podobaja podrywac w realu.

Gość gość
Niezłe masz cycki jak na chudą dziewczynę.

Gość gość
20:38- nie wiem może... Mnie samej tak jak pisałam, bez makijazu wydaje mi sie, ze jestem przeciętna, a jak się postaram i pomaluję starannie to nieraz mi sie zdaje ,ze łądnie wyglądam, to tez zalezy od dnia są dni, ze np sie nie wyspie i mam czerwone oczy i wtedy patrze w lustro i mysle " o rany jak okropnie wygladam", a sa tez takie dni, ze nawet sie sobie podobam, generalnie jestem dosc nieśmiała choć juz miałam 2 chlopaków

Gość gość
Z tego co piszesz to ciezko coś wywnioskowac ale figure masz ok.A faceci się bardsziej na ciało patrzą niz na twarz.

Gość gość
a twarz to hmm raczej normalna, twarz chyba owalna, podbrodek taki troche trójkatny ale policzki jak sie usmiecham troche pełniejsze, oczy słyszałam, ze mam ładne bo mam dosc dlugie rzesy to podobno moj atut, sa zielono- niebieskie, ale maluje je zawsze na ciemno bo bez makijazu moga sie wydawać za jasne dlatego robie hennę na rzesy , nos średnio- maly, lekko zadraty, usta ani waskie, ani pełne średniej wielkości, pryszczy nie mam, nie nosze okularów, co tam jeszcze... NIe wiem postarałam sie opisać dość dokladnie, chyba ławtiej byłoby jakby mnie ktoś opisał :P

Gość gość
O wiem, to jest kształt twarzy w kształcie "serca" , chyba tak najprecyzyjniej to moge opisac, czoło ani niskie ani wysokie... chyba mam w miare proporcjonalna twarz, ale nic wybitnego w niej nie ma , jesli cos ludzie komplementuja to oczy, ale to dlatego ze moze je umiem ładnie malowac bo bez makijazu niestety traca , w ogole jak sie nie pomaluje moge troche wygladac malo wyraznie to moj mankament

Gość gość
Up

Gość gość
Jesteś zgrabna i pewnie dlatego cie zaczepiaja.