Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś się kochalismy...

Polecane posty

Gość gość

Nie układa mi się z mężem, kiedyś się kochalismy, teraz codzienność nas dobija i dziecko. Nie umiemy sobie z nim poradzić i boje się że nie przetrwamy. Chyba niewiele nas już łączy. Wieczorem, jak mamy wolna chwilę to każde najczęściej z tel w ręce, mąż ma swoje sprawy, gra w jakieś gierki. Ją nie mam z kim porozmawiać, czuje się samotna. Jego nie interesują maję sprawy. Na imprezy już nawet nie chce mi się chodzić, bo mąż sobie szuka innego towarzystwa, zwykle rozmawia z osoba która siedzi z drugiej strony, tańczyć nie chce. Porażka.

Gość gość
zachęć go jakoś, poderwij i flirtuj od nowa, musisz wzbudzic w nim pożądanie.... na nowo. spróbuj zacząć, wieczorem w łóżku piescic, całowac, moze on się sam waha, nie wie jak zaczac, boi sie twojej reakcji po długiej przerwie? Zrób I krok bądz odważna Powodzenia i pewności siebie! :) Pozdrawiam

Gość gość
to sa złe skutki mieszkania razem,mogiła dla pozadania

Gość gość
Ale ją nie mam ochoty na sex z nim, zależałoby mi żeby raczej on o mnie pozabiegal

Gość gość
skoro ty nie .aż ochoty to on pewnie też nie. misiaczku miodowy się skończył czas zacząć prawdziwe życie.

Ile juz razem jesteście? Jak dlugo macie dziecko? Kto dzieckiem sie zajmuje? Czemu uważasz ze to przez dziecko tak się stalo? Po ile macie lat?

Gość gość
Jak nie masz na niego ochoty to już kaplica. Wiem coś o tym bo sama tak mam

Gość gość
Ja też tak mam.

Gość gość
Nie widzę wyjścia z tej sytuacji. Mąż sobie całkowicie opuścił. Ja też mam dość, ale mamy dzieciątko....

Gość gość
No masakra tez tak mam :(