Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocałunki z przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, mam problem ze zrozumieniem tego co się działo ostatnio. Mam dobrego kolegę. Znamy się od dawna. Zawsze uważałam, że jest przystojny, trochę mi się podobał. Ale byl tylko kolegą. Spędziliśmy kiedyś razem noc - na jednym łóżku, do niczego nie doszło. Kilka dni temu odwiedził mnie, tańczyliśmy - pocałował mnie. Spędziliśmy 3 dni (razem z grupką znajomych), podczas których całowaliśmy się bardzo namiętnie - myślałam, że się od siebie nie oderwiemy, spędziliśmy noc razem (bez seksu - z [pocałunkami, przytulaniem się etc). Dzisiaj napisałam do niego sms, ale nie odpisał. Wiem, że nie ma dziewczyny. Nie wiem co tak naprawdę zaszło między nami. Ja mam 23, on 27 lat. Co mam dalej robić, bo przy tym wszystkim ... chyba coś do niego poczułam.

Gość Lall
Mam identyczna sytuacje tylkko troszke mlodzi jestesmy i uprawialismy sex..zycie .nic z tego nie wyjdzie chyba ze on tego chce .zaczekaj i zobacz czy sie sam odezwie. Niech on teraz przejmie paleczke wtedy zpbaczysz czy mu zalezy

Poczekaj na jego odpowiedź. Może coś do Ciebie poczuł, sam nie wie co i musi przemyśleć. Albo po prostu go poniosło, teraz mu głupio i nie wie jak Ci to powiedzieć. Nic nie wymyślisz czekaj na rozwój wydarzeń.

Gość gość
Poczekaj jak napisze, tak bedzie najrozsądniej.

Gość gość
Napisałam do niego, bo to jednak on przyjechał, on pocałował mnie.. Pierwsze kroki należały do niego.. Wiem, że muszę czekać na jego odp.. Ale to nie jest proste.. Co to bylo? Ja nigdy nie porywam się na pocałunki w ten sposób... Nagle.. namietnie... z tak naprawdę obcym facetem! Nie mogłam się oderwać, on też...