Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZABELA35LODZ

Komunia 2016

Polecane posty

Gość IZABELA35LODZ

Hej mam prosbe o polecenie jakiego fajnego lokalu na organizacje komunii w maju w Lodzi. Moze byc restauracja, hotel, zajazd itp. Lokal musi byc w miare nowoczesny i miec ok 50 miejsc. Fajnie jakby mial tereny zielone lub duza dzialke bo szykujemy niespodzianke :) Z gory dziekuje za pomoc

Gość Mariola80LODZ
Hej polecam Campoverde gdzie odbedzie sie komunia mojego synka 8 maja na 40 osob. Fajne miejsce kameralne obiekt nowoczesny a ceny konkurencyjne. Mialam do wyboru jeszcze 2 restauracje w podobnej cenie ale zadecydowala lokalizacja. PS oni maja tam 2 sale na dole i na gorze wiec jak termin ten sam to mozesz jeszcze zapytac o ta druga sale.

Gość AniaEZG88
W Campoverde sala na gorze jest dzielona na 2 czesci wiec mozna poprosic o podzial i wtedy 50 osob bedzie bawic sie na polowie sali. Polecam ta sale jest widok na arena :) gdzie zazwyczak istruktorzy jezdza konno. W zeszlym roku mialam do wyboru ta sale na dole ale wolalam 1/2 na gorze.

Gość IZABELA35LODZ
Hej wlasnie jestem po komunii syna ktora odbyla sie w Campoverde 8.05. Jestem zadowolona kuchnia oraz cala organizacja na 4+. Pogoda tez raczej popisala. Gosci ostatecznie 47 osob. Polecam obiekt jest dobrze.