Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres co jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

Witam staram się o dziecko już dłuższy czas. Brak owulacji nieregularne miesiączki i fura leków. Po stosowaniu leków stymulujących zrobił mi się torbiel. Dostałam duphaston. Przez dwa miesiące go przyjmowałam po czym dostawałam okres. W tym miesiącu powiedziałam sobie że pora od tego wszystkiego odpocząć. Nie brałam duphastonu. Ku mojemu zdziwieniu okres przyszedł sam i to bardzo wcześnie. Moje cykle zawsze mieściły się w przedziale od 30 do 45. W tym miesiącu okres przyszedł po 23 dniach. Nie jest bardzo obfity. Zresztą odkąd zaczęłam przyjmować duphaston stał się bardzo skąpy. Co to może oznaczać?

Gość gość
Udaj sie do ginekologa. Tu żadna z nas nie ma specjalistycznej wiedzy, nie może Cię przebadać. Możemy tylko spekulować, a po co Ci opinie anonimowych osób, które nie znają sie na temacie?

Gość gość
A po co odpowiadasz jak nie masz nic sensownego do napisania? Twoja rada jest dla mnie oczywista tylko niestety mój lekarz nie przyjmuję w niedziele ot taki psikus mi zrobił i postanowił nie pracować w weekendy. Co lepsze jeździ dość często na urlop. Chyba muszę go zrypac że przyjmując prywatnie robi sobie tyle wolnego. Odpowiadając na Twoje pytanie pytam na forum aby wypowiedziały się osoby które posiadają jakąś wiedzę na ten temat i po to bo to jest forum.

Gość gość
hahaha:D to jak wiesz to idź do ginekologa. jak powiem, że uważam, że urodzisz słonia - bo tak miała moja koleżanka to uwierzysz? mam do powiedzenia tyle w tym temacie xD Ps. idź do lekarza w poniedziałek, co za problem?