Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polećcie najlepszą chwilówkę? Żeby nie trzeba było spłacać 2 razy więcej...

Polecane posty

Gość gość

Na ten miesiąc

Gość gość
Nie pakuj się w chwilówki... Idź do banku, może uda Ci się wziąć kredyt gotówkowy, kredyt w koncie? Albo kartę kredytową?

Gość gość
Od siebie mogę polecić to http://reklamodawca.hotcash.pl/uri/8/3d4kjv2 , wiem bo brałem Ale zastanów się dwa razy czy naprawdę musisz brać chwilówkę i czy nie możesz tych pieniędzy wziąć z innego źródła...

Gość gość
Dobrze mówią... nie pakuj się w chwilówki. Weź pod uwagę inne możliwości - kredyt, karta w banku, wzięcie produktu na raty bezpośrednio w sklepie, pożyczenie od kogoś kasy.

Gość gość
Ja po brakujące pieniądze poszłam do Agencji Celnej Abak. Potrzebowałam małej kwoty na zakup auta z niemiec. Pieniądze dostałam bardzo szybko i bez BIK. Umowa prosta na miejscu warunki jasne. Mogę śmiało polecić =)

Gość gość
ja od lat korzystam z wonga, moge szczerze polecic. Ale jesli nie masz pewnosci ze bedziesz miala z czego oddac to nke pakuj sie. ja brLam nieraz w sytuacjach awaryjnych... np do wyplaty jezzcze tydzien a w domu zepsul sie odkurzacz.. wiem ze za te kilka dni oddam i biore chwilowke :)

Gość gość
NIE RÓB TEGO!!!!!!!!! CHOCIAŻBY NIE WIEM CO!!!!!

Gość aeroEN
Bez przesady , z tym "nie rób tego "itd . Wszystko jest dla ludzi , kredyty i chwilówki również .oczywiście wszytskoz głową i wiedząc ,ze się odda te pieniądze. Chwilówke bierze sie nie raz dlatego ,że w banku czasami trzeba dosyć długo czekać na odpowiedż . Poza tym chwilówka jest na krótki okres spłaty . a z firm , które mogłabym polecić to firma lendon . Pierwsza pożyczka jest do 1500 zł na 30 dni za 0 zł , czyli tyle ile pożyczycie , tyle samo spłacacie . Jeśli komus z kolei powinęła by się noga ze tak powiem , wtedy można skorzystać z tzw refinansowania ,czyli możemy zwrócić się do innej firmy współpracującej z lendon by spłaciła za nas stary dług , tylko trzeba im za to wpłacić pewną kwotę pieniędzy.

Gość gość
"np do wyplaty jezzcze tydzien a w domu zepsul sie odkurzacz.. wiem ze za te kilka dni oddam i biore chwilowke usmiech.gif" trzeba być nie wiem jak skończonym kretynem, żeby dla braku odkurzacza przez tydzień brać lichwiarską chwilówkę :o

Gość gość
Ta z tym odkurzaczem rozbawiła mnie do łez....kretynow jak widze nie brakuje ;)

Gość gość
A po co są owce i barany? Żeby je strzec! Zazwyczaj do gołej skóry :(

Gość gość
Ludzie, żyjemy w XXI w. Demonizowanie chwilówek uważam jest zupełnie nieuargumentowane. Wystarczy przeczytać co się podpisuje, popytać znajomych gdzie pożyczali itd. Jest pełno firm które udzielają pożyczek na uczciwych zasadach. Poza tym są też rożne sposoby spłaty. Teraz jest cos takiego jak pożyczka refinansująca np. w lendon. Jak by się zdarzyło że parę dni się spóźnisz ze spłatą to żeby nie policzyli odsetek można skorzystać z refinansowania. Bierzesz taką pożyczkę, spłacasz poprzednią i tym samym masz więcej czasu na oddanie pieniędzy. Oferta jest naprawdę ok. Żyjemy w nowoczesnym świecie, wszystko jest dla ludzi.

Gość Czillka
ja polecam chwilówkę w Lendonie - raz ze szybko a dwa że pierwsza jest 0% - wiec nie spłacasz dwa razy więcej :)

Gość gość
Tego g****a się nie bierze!!!!!

Gość serka
oj tam, jak ktoś jest w potrzebie to trzeba sobie jakoś radzić. bez przesady, nie jest to przecież zło. tylko trzeba się stosować do pewnych zasad i już:) Lendon owszem jest ok, uczciwy i konkretny

Gość gość
też porównuję na www.sowafinansowa.pl, dobra opcja i pokazuje prawdziwe informacje, raz już brałem pożyczkę i było ok

Gość BognaG
zobacz Wongę. Znajoma brała i była zadowolona z tej decyzji.

Gość gość
Zobbacz tutaj www.czytka.pl/rt_UpgJUmpKYD ja tutaj brałam i żyję oraz planuję drugą pożyczkę !

Gość gość
Załóż konto za 0ZŁ i oczekuj pierwszej darmowej pożyczki! www.czytka.pl/rt_JuUUaizYPU

Nie mam stałego dochodu, czy dostanę w wonga pożyczkę?

Witam! BognaG, dziękuję za wspomnienie oferty pożyczki w wonga.com. Warto z niej skorzystać, bowiem to pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni w wonga.com wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość gość
nie bierz żadnej chwilówki, myj pępek, polecam

Witam! Calmi zachęcam do złożenia wniosku o pożyczkę na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Po weryfikacji Twojej zdolności kredytowej dostaniesz informację czy pożyczka zostanie Ci udzielona. Dodam, że aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość szczurka81
To ciekawe, pierwsza pożyczka w wonga to koszt 10zł. A ile zapłącę za następną?

Gość fragleskaa
Możesz sprawdzić w viasms, pierwszą pożyczkę dostajesz za darmo, możesz się ubiegać o kwotę pierwszej pożyczki na 1500 pln a dla stałych klientów nawet do 4000 pln, no i umowa jest jasna bez żadnych kruczków.

Witam! Szczurka81,kolejna pożyczka w wonga.com udzielana jest na indywidualnych warunkach, a wniosek o nią możesz składać zaraz po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wzrosnąć do wysokości 5000 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od Twojej obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt pożyczki możesz zobaczyć już podczas składania wniosku - pod suwakami, na których wybiera się kwotę oraz czas, na jaki ma zostać udzielona pożyczka. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki. Jeśli masz jeszcze jakies pytania zapraszam do kontaktu: 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość fragleskaa
no ja w viasms mogę maksymalnie dostać 4 tys złotych pożyczki, oczywiście wszystko zlaeży od zdolności kredytowych, bo co z tego że masz możliwość wzięcia większej sumy pożyczki, skoro i tak nieliczni ją otrzymają.