Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lixeczka123

POMOCY, czy mogę być w ciaży?

Polecane posty

witam, mam takie pytanie i proszę o pomoc. dzień po zakończeniu okresu, uprawiałam seks z moim chłopakiem oczywiscie z prezerwatywą i wszystko było w porządku, po zakończonym stosunku chłopak zdjął prezerwatywę i wytarł członka. Po jakiś 30 minutach podczas małych pieszczot chłopak 2 razy włożył mi chłonka do pochwy, po czym przestał bo stwierdziliśmy że może być to niebezpieczne, dodam jeszcze że nie było wytrysku.. Czy możliwe jest żebym po tym mogła zajść w ciążę, bardzo proszę was o pomoc, bardzo sie boję.. Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
No jeśli nie był się wysikać to w cewce mogły zostać plemniki po pierwszym wytrysku i mogły dostać się do pochwy nawet bez wytrysku.

Gość gość
Nie wiemy, nam trudno ocenić, nie wiemy jak się wytarł, co tam było itd. Zaczekaj do miesiączki, jeżeli jej nie dostaniesz to test ciążowy.

Gość gość
jakiej dlugosci masz cykle?

28 dni, nie wiem czy mam panikować, jestem strasznie poddenerwowana bo nie wiem czy mogę być w ciąży. Dodam że mam 17 lat

Gość gość
teoretycznie powinnas byc wtedy podczas dni nieplodnych. raczej nie powinnas byc w ciazy. musialabys miec niezlego pecha, zeby tak zajsc w ciaze

Gość gość
Nie będziesz w ciąży nie martw sie.i pamiętaj sex po slubie

Gość gość
W którym dniu cyklu to było? Kiedy masz mieć okres?

Okres skończył mi się 4 lutego, a 5 lutego to się stało, a następnej miesiączki spodziewam się jakoś 24-25 luty.. mam jeszcze pytanie o te dni płodne i nie płodne, jakie dni są zaraz po miesiączce??

już drugi dzień boli mnie żołądek, bardzo się boję, czy to może być związane ze stresem? proszę o odpowiedź

Gość gość
pewnie, ze moze byc zwiazane ze stresem, ale nie musi