Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolcia100

Starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość agula181
No dobrze tylko problem jest tego typu ze moja gin jest w ciazy.. i to wysoko i chyba bede musiala innego szukac :-( teraz siedze na L4... nudzę się jak mops ale.jak trzeba to trzeba.. jak Twoje samopoczucie Lolcia?

Gość agula181
Dziękuję ze pytasz Lolcia :-) ja czuje sie roznie, mecza mnie mdlosci i wilczy apetyt. Badania wszystkie w normie a dzidzia chyba ok mialam wizyte miec w piatek ale mi ja przelozyli na poniedziałek bo ginka musi wcześniej wyjsc. A Ty Lolcia jak sie masz? Który to dzien cyklu? Jesz juz clo?

A wiesz, że dopóki nie spytałaś to nawet nie liczyłam. W sumie 17 dc dziś mam. Ale miałam ostatnio jakoś milion innych spraw na głowie i zupełnie nie myślałam o tym. Miałam stłuczkę ostatnio, gość mi skasował auto, oprócz tego walczyliśmy razem z mężem na zmianę z jakąś grypą i wciąż stoję na niepewnym gruncie jeśli chodzi o pracę. Wizytę u ginki mam w przyszłym miesiącu i chyba z nią pogadam o tej drożności... Ciszę się, że u WAS wszystko dobrze :)

Gość agula181
Dobrze, ze ma inne zajecia, ktore odciagaja Cie myślami od ciazy :-) nam sie udalo kiedy sie pogodzilam ze juz.koniec, juz nic nam nie pomoze. Ulozylam sobie caly plan, skonczymy budowe, ktora tez nas pochlonie bo chcemy sami wykanczac, wezme psa ze schroniska nawet imie juz dla niego mialam :-) wiec kazdemu polecam uwolnic glowe :-)

Gość agula181
Tak, na wizycie wszystko ok, dzidzia rosnie zdrowo, serduszko bije woec jest ok. Ja wychodowalam jakies bakterie w moczu i jestem na.antybiotyku.... dodatkowo lutina, duphaston i witaminy :-) a Ty Lolcia jak sie.miewasz? Co u Ciebie?

W sumie bez zmian. Jesień pełną parą, więc i nastroje średnie ;) Cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko okej :) Zapomniałam Cię zapytać na kiedy masz termin :)

Gość agula181
Termin na 02.06.17 a moja siostra ma.wesele 10.06 wiec mam nadzieje ze zdaze ;-) u mnie tez nastroj typowo jesienny tym bardziej ze siedze na L4 od czasu plamien a minęły juz dwa tyg i nie zapowiada sie zebym wrocila bo ginka nie chce sie zgodzic. Zlapalam jeszcze te bakterie w moczu i jestem na antybiotyku... Lolcia kiedy masz wizyte u gina?

Gość agula181
Puk puk zaglada tu ktos? Lolcia co slychac? Jak nasatwienie i samopoczucie? Co wogole slychac? :-)