Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lesbijka ma szanse u hetero kobiety?

Polecane posty

Gość gość

I czy taki związek wypali?

Gość gość
Tak, jeżeli kobieta heteroseksualna jest biseksualna.

Gość gość
Nie sądzę. Ja bym w życiu nie poleciała na dziewczynę, nawet jeśli byłaby nie wiem jak pociągająca. Hetero to hetero. Chociaż mam koleżankę hetero, która zabawiła się z homoseksualną dziewczyną, ale to tylko jedna noc dla zabawy.

Gość gość
jeśli jest biseksualna to nie jest już hetero.

Gość gość
Ciężki los odmieńców. Możesz jej zagrozić, że to dyskryminacja.

Gość gość
Ja bylam hetero az mnie nie wyrwala jedna les (notabene wtedy w malzenstwie z mezczyzna :)). Jest calkiem sporo niby hetero, ktore wyszly za maz by ludzie nie gadali.

Gość gość
Większość kobiet będących oficjalnie heterseksualne, jest w rzeczywistości biseksualne. To normalne i naturalne. Tylko że ich prawdziwa natura jest sztucznie tłumiona kulturowo.

Gość gość
Ma, i to spore. Podobno nie ma kobiety, której nie dało by się uwieść :p Natomiast gej u heteroseksualnego nie miałby żadnych szans.

Gość gość
To chyba należę do tej mniejszości. W życiu nie dałabym się uwieźć kobiecie, a już nie raz miałam ku temu okazję :D

Gość gość
ie ma kobiet hetero! kobiety są biseksualne tylko jedne bardziej ciągną do mężczyzn, inne do kobiet a inne nie mogą się zdecydować co wolą. Kobiety mają problem wybrać ciuch a co dopiero partnera czy patnerkę

Gość gość
Mi się udało poderwać ale fakt faktem że wyglądem i zachowaniem przypominam faceta, ludzie często mnie mylą. Nawet z twarzy i głosu więc nie wiem kogo we mnie widziała tak naprawdę.

Gość gość
Nie. Kobieta chce mężczyzny bo chce mieć rodzinę, dziecko. Inne kobiety to strata czasu i pewnie duży wstyd obrzydzenie na samą myśl. Dlaczego kobieta hetero ma tracić czas z lesbijką? Zwłaszcza jeśli chce być wierna jednej osobie - męzczyźnie?

Gość gość
16.25 nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich kobiet. Poza tym mozna miec rodzine a romansowac z kobietami Moja kolezanka tak robi, wyszla za maz bo bardzo chciala miec dzieci ale pociagaja ja tylko kobiety. Od 2 lat nie uprawiaja z mezem seksu

Gość gość
A podobno lesbijki boja sie wiazac i angazowac w kobiety bi, bo boja sie, ze zostana porzucone dla faceta.

Gość gość
Nie mogę jestem w szoku,kobiety less żenią się z mężczyznami,i udają że lubią z nimi uprawiać seks.:)A już miałem zakładać temat właśnie dziś dlaczego wy kobiety pomimo że jesteście w związkach z mężczyznami,macie dzieci to chcecie romansować z kobietami.To proste...one są lesbijkami. 15:21-mózgi kobiet aż tak się nie różnią,że baba leci na drugą babę z miejsca,a chłop już nie. 15:22-takie cyry to ty możesz do swojej dziurki mówić.Dobry dowcip...przychodzi baba do doktorki i mówi,choć ze mną do łóżka maleńka.:)