Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy uważacie się za nerdów?

Polecane posty

Gość gość
Nie,nie lubię tego słowa, znam psa o tym imieniu i śmiesznie mi się kojarzy.Chyba nie pasuje do schematu.Okulary tak,czasem soczewki,muzyka,metal tak,gry rzadko,historia tak,potrafię zgłębiać temat przez kilka dni,dla siebie,nie po to,by komuś imponować.Jestem dziwną osobą ponieważ pogardzam tymi,którzy robią coś,bo jest modne i wyłącznie na pokaz.Teraz idę,mam dość komputera,wrócę później :-)

Gość gość
Nie lubię walentynek,niech się gimbaza bawi.Ty pewnie też nie.Większość znanych mi osób ma takie podejście jak Bridget Jones,była słynna książka i film

Gość gość
nie,bo lubię sport i interesuję się sportem.Szkoda,że nasi skoczkowie się zepsuli.Szkoda trenera Kruczka:-(

Gość gość
Nerdy mają szersze zainteresowania od twoich. Dodaj do swoich: filmy, komiksy, anime, seriale, literaturę sci fi i fantasy, gry RPG, larpy, konwenty, nowoczesne technologie i gadżety.

anime - CHIŃSKIE BAJKI, wybacz, nie lubie, brzydkie to to i dziwne, w dodatku obce kulturowo. Postacie z anime wygladają jak kosmici, kreska jest jakas taka kompletnie niesympatyczna i brzydka. Fuj. seriale - strata czasu, nie oglądam. konwenty - kojarzą mi się z fanami chińskich bajek, zresztą nie wiem co w nich jest ciekawego. Z ludzkich spędów wole koncerty i woodstock. literaturę sci fi i fantasy - lubie, ale nie tylko, ludzie, którzy czytają tylko i wyłącznie Wiedźmina itp są śmieszni, jest sporo dobrych książek a literatura sci fi i fantasy wcale nie jest najambitniejsza wbrew temu co sie niektórym wydaje 🖐️ to nie jestem nerdem? :(

Gość Turkuć
Obejrzyj sobie Death Note'a to może zmienisz zdanie o anime.

Nie sądze. Nie wypowiadam się na temat samych historii opowiadanych przez anime(chociaż słyszałam jakie są głupie) ale ta kreska jest po prostu obrzydliwa, może podoba się ludziom o skośnych oczach, ale jest daleko od normalnego poczucia estetyki :P Postacie w anime są far far away od mojego gustu.A już na pewno postacie "męskie", są far away od mojego ideału :P

Gość gość
coś,co mnie obrzydza w ludziach to szerokie zainteresowania,ale płytkie takie,powierzchowne.Niby czytał,a zgłębiasz temat i nie wie,o co chodzi.Mam na myśli konkretne sytuacje w realu,bez ściągi.Pisząc coś na forum możesz zgapić z drugiego laptopa albo smartfon czy tablet ci pomoże.Tak więc chwalenie się,że twoja wiedza jest większa i zainteresowania możesz wsadzić sobie tam,gdzie ten obleśny GG Allin mikrofon .

Gość gość
Ktoś czytał "Panteon zwyrodnialców i alkoholików":-DJa też,ciekawe i fajne zdjęcia.Allin nieboszczyk oblech,ale Vikernes całkiem nieźle wyglądał zanim się zestarzał:-P

Gość do 19 24
jedni mają szerokie i płytkie zazwyczaj, inni wąskie i głębokie, i co z tego? wszyscy mają być tacy jak ty?przestań robić z siebie punkt odniesienia, bo niedobrze się robi:O

Gość gość
Też obrzydzasz,bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem:-(

Gość gość
Do 19:31 nieukiem jesteś i tak już zostanie.Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem,oj słabe coś twoje moce.Chcesz kogoś obrażać, a pośmiewisko z siebie robisz

Gość gość
Proszę o kolejne posty.Chętnie się pośmieję:-)