Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestii99

Musze z kimś pogadać bo zwariuje

Polecane posty

Gość Nestii99

Zawsze byłam bardzo towarzyska, miałam mnóstwo znajomych, codziennie rano wychodziłam z domu i wracałam późnym wieczorem. W skrócie- nie narzekałam na nudę. Wszystko zmieniło się kiedy moja rodzina się rozpadła i nastąpił bardzo ciężki czas w moim życiu. Zaczęłam zamykać się w sobie, wszyscy znajomi nagle gdzieś się ulotnili a ja praktycznie nie wychodzę z domu, w którym jestem wiecznie sama. Nie potrafię już z nikim nawiązać trwałej relacji. Chciałabym popisać np na gg z kimś kto mnie zrozumie, bo już na prawdę nie daję rady, a nie umiem się przed nikim otworzyć. Najlepiej jeśli byłaby to dziewczyna czująca coś podobnego. Czy jest tu ktoś taki? :/

Gość gość
czy twoje krocze było skażone męskim prąciem?

Gość gość
Wstaw zdjęcie szparki to ocenię :)

Gość gość
przy mnie możesz się otworzyć jestem bardzo inteligetny do pomogania dziewczynom

Gość gość
A dasz zamoczyć jak sie juz nagadasz?:-D :-P

Gość gość
Chcesz to napisz to_ja0@onet.eu ale mowie od razu, ze jestem kobieta ;) chetnie porozmawiam z Toba ;)

Gość koklusz
UWAGA ! za moment tu przylizie ten z Namysłowa , uciekajcie ludzie do lasu

Gość gość
ej kobieto to ja też napiszę ok ?

Gość aqweee
Chyba niewiele pomogę, moja rodzina też się niedawno rozpadła z tym ze to ja się rozwiodlam. Od tego czasu jestem przybita, boję się tego co będzie, nie wiem jak uloze sobie życie. Przyjaciele się rozjechali, każdy ma też swoje rodziny i problemy. Codziennie chodzę do pracy, potem dom i dziecko i tak w kółko. Ta monotonia mnie przytłacza, a wczoraj straciłam szansę na relację z kimś wartościowym wiec teraz cierpię podwójnie. Ważne żeby chociaż mieć jedną osobę która wysłucha i wesprze radą lub poprostu swoją obecnością.