Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odegralibyście się na kimś kto postawił na Was krzyżyk?

Polecane posty

Gość gość

Jakby na przykład wszyscy uznali że jesteście śmieciem, marnie zginiecie i nic nie osiągnięcie a Wam by się udało i byście byli piękni, bogaci i zdrowi. W sensie odbili się od dna, chcielibyście żeby ci co mieli Was za nic Wam zazdrościli? I to nie jedna osoba a kilka.

Gość gość
nie nalezy myslec w ten sposób!!!!! niech kazdy zyje tak jak chce ! tak jak mu dobrze a ty nie miej nic do nikogo , a bedizesz spokojniejszy

Gość zawsze sexy
Jeżeli po takich słowach odnisiesz sukces to już się odegrasz bo zazdrość jest duża u ludzi jak komuś się powiedzie w życiu a jeszcze dodatkowo możesz pokazywać im że się mylili co do ciebie, tym się wnerwia

Gość gość
Właśnie pytam czy im pokazać bo oni o tym nie wiedzą i przygotowali dla mnie w swoich łbach najgorszy scenariusz.

Gość gość
Nie, bo mam takie osoby gleboko gdzies. Odgrywaniem sie pokazujesz im tylko ze nadal ci zalezy na ich zdaniu. Samobój kochana.

Gość przerost tresci nad forma
po co ? jeszcze gdyby ten ktos cos ci zrobil ale to ze uwazal cie za zero to nic straszneog jego zdanei ma do tego prawo. gdyby jednak mi cos zrobil fizycznie wyrządził jakas szkode etc. to na pewno :D

Gość gość
Może fizycznie nie zaszkodzili ale psychicznie, donosili, obrazali, wysmiewali, oskarzali o cos co nie było prawdą, przestali się odzywac i pozbyli się. Chce się odegrać i pokazać ze nie mieli racji co do mnie.

Gość gość
ja bym tak zrobił

Gość gość
A po co ci zemsta na kimś, kto zawsze tak cie traktował? Żyj spokojnie życiem, jakie wybrałeś. Dzisiaj "odbiłeś się od dna", ale nie wiesz, jakie będzie jutro. I, niech ta myśl będzie dla ciebie myślą przewodnią w twoim życiu. Sukces świętuj ze sobą bo nie masz pewności ile to potrwa. A tamtych ludzi zapomnij, oni mają swój świat.