Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna2016

Zostawił mnie w Walentynki! Załamana...najlepszy jego tekst.....

Polecane posty

Gość Luna2016

....Nie niszczę niczego,bo nie można burzyć czegoś co nie było zbudowane, po 2 latach nic nie było zbudowane??a tak się cieszyłam na tę kolację....wiem,,,CO MYŚLICIE? kogoś ma ? bo pisał z kimś i rozłączył tel. gdy mnie odwoził.

A czy to ważne. Zostawił Cię jak szmatę, którą można wyrzucić. Nie interesuj się nim, bo nie ma kim się interesować. Facet to kawał dupka i tyle.

Gość luna2016
kuźwa nie miał kiedy??? i tak nagle? pewnie jakaś małpa na niego czekała ,albo nie wiem co,,dziś nie usnę a i oczy zaryczane :(

Gość luna2016
O co mu chodziło? czego nie zbudował? to po co był ze mną,nie wiem co myśleć?Klepał nie swoje teksty o iluzji itp a chuuj z nim!!!!!!!!!!

Gość luna2016
rozwiewa iluzję tego co wydawało sie realne s******el!

Gość brutal zycie
ehhh tłumacz wam baby po kolei to samo a wy dalej udajecie zenie rozumiecie. faceta obsługuje jedna dzwignia jak tego nie ogarniasz to ogarneła to inna. zrozum. w dupsko dawałas? połykałas? lache robiłas ? znalazła sie laska ktorej wszyskto pasuje i nie zamula dlatego poszłas w odstawke.

Gość luna2016
brokeninside87 chlałeś coś?

Gość przerost tresci nad forma
a kiedy jest dobry dzień na rozstanie dzien jak codzien tylko marketingowo napędzana sprzedaż rżónego badziewia.

Gość luna2016
brutal- w sexie było nam super,więc zle trafiles

Gość gość
moze tobie. powiedz szczerze ... dawałas mu w kako ?

Gość gość
i to była ta twoja iluzja buhaha :p

Gość gość
wszystko robiliśmy jak byś chciał wiedzieć,zdziwiony?

Gość luna2016
wszystko robilismy to ja wyzej

Gość gość
to nei wiem czemu cie zostawił. ja jak bym miał wszystk ow domu to nie rozmyslał bym o szukaniu nowej partnerki. ... .

Gość gość
wszystko się nudzi nawet dobry sex.

Gość luna2016
Nie piszę z wami,idę pomęczę chooooja smsami!!!!!!!! żegnam

brutal- w sexie było nam super,więc zle trafiles x to niech teraz przychodzi Cię tylko jebać, obie strony usatysfakcjonowane.

Gość gość
myslisz ze powodem mógła byc uroda ? wiesz znalazł se szczuplejsza ładniejsza itd. tłusta jestes masz nadwage? małe cycki albo wielkie ogromniaste witajace sie z pepkiem co ranek ?

Gość gość
No właśnie. Wszystko mu dałaś od razu to się znudził. To jakas p***a była, a nie (nawet) facet, a do mężczyzny to chyba widział co najwyżej w szklanej pułapce

Gość gość
jak sex moze sie znudzic ..? chyba na dwa dni, ja tak mam ze moge j***c i j***c tylko zeby nie zamulic jak to robi moja partnerka. ze najlepiej tylko po bozemu. na lody juz nie ma siły o analu zapomnij. ... meczarnia, w*******m sie z nia w bagno z ktorego nie ma wyjscia. człowiek rozmysla o zdradzie ale chorób sie boi.

Gość gość
Może facet nie szuka zwykłej k***y,tylko związku na stałe!Za żonę nie chciałbym cię,a sprawdzam to tym czy weźmie laka do buzi penisa na 1-2-3-4 randce.Bo normalna zrobi to z czasem,takiej jeszcze nie znalazłem!Wszystkie łykają jak pelikany!

Gość luna2016
Może napiszę tak,byłam za pewna siebie i chyba to mnie najbardziej boli,te zdziwienie :(

Gość gość
sex z tą samą osobą się znudzi może teraz chce spróbować z inną. 164 cm waga 60 - jesteś gruba.

Gość gość
Ja po dwóch latach ze swoim narzeczonym dopero przestałam wstydzć się pokazywania mu piersi. Seks peirwszy nasz był po pół roku, a w usta (na chwilę) wzięłam mu dopiero po 3,5 roku, a pełnego "loda" po 4,5r. A co dopiero inne rzeczy. Więc jeżeli piszes,z że dałaś mu wszystko to znaczy, że chłopak zaliczył u ciebie wszytskie bazy bez szacunku i bez szacunku po chamsku zostawił cię w walentynki. Sorry, ale byłas za łatwa i przyciągnęłaś *****cza pospolitego

Gość gość
gru gru :classic_cool: broken wygadana dzisiaj cyba miala seksy jakies :classic_cool: gru gru

Gość przerost tresci nad forma
Specjalnie dla niego nie odchudzałam się,bo lubi tyłek lopezowej niby mam podobną >>może cię zostawił bo głupia jesteś :D ? dobrze że nie podobają mu się takie co waża 100kg bo teraz dopiero byś płakała :D

Gość gość
ja to luna jestm w szoku. nie piszczie ze laska ciagnie pałe na pierwszej randce czy cos bo byli ze soba 2 lata. szkoda zen iektore lask isie wypalaja. ja własnie z taka jestem po slubie. przed slubem pieknie ładnie, sex 3 razy dziennie. mowiłem jej ze mam takie potrzeby ona ok, ze jej pasuje. dzis pare lat po slubie , po dwoch porodach ona unika sexu. nie wiem czemu laski tak macie, zaraz napiszecie ze przemczona niedoceniana nie szanowana. bzdura. nie musi pracowac ja zarabiam na wszystko . ma zajmowac sie domem dziecmi . mowilem wolisz isc do rpacy nie ma problemu twój wybur ale ona woli siedizec w domu . niestety nasz sex to porażka . .... chcesz to ****aj, i walisz kłode. kiedys tak nie było. jest ładna szczupła zadbana laska a tak sie zmieniła. probowałem randek , romantyczych kolacji , sexi ciuchy , zabawki erot. ... nic wszystk ona marne . szkoda czasu mysle o rozwodzie bo zycie ucieka a zdradzac nie mam zamiaru, nie zasłuzyła na to.