Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arab z wyglądu pochodzenia,ale nie zachowania.

Polecane posty

Gość gość

Poznalyscie? Co sadzicie? Ja poznalam dwóch w Polsce. Nie żadni Turcy z erasmusa czy namolni Egipcjanie. Poznalam i jeden mówi normalnie płynnie po polsku,żadnego akcentu. Chyba się urodzil w Polsce. Pracowity, ambitny, do tego przesympatyczny, zadbany, porządny, był w wieloletnim związku,nie zdradzał, dobrze traktował partnerkę. Drugi ma polskie imię, arabskie nazwisko, jest jaśniejszej karnacji niż pierwszy,chyba miał mamę Polkę. Mówi płynnie po polsku,ale słabo pisze. Mily,choć mniej niż pierwszy, możliwe, ze nawet gej, do tego inteligentny, wrażliwy,dojrzały. A Wy jakich znacie w Polsce facetów krwi arabskiej lub polarabskiej?

Gość gość
Przykro mi, ale znajomosci z takim chodzacym gownem to nie nawiazywalam nigdy.

Gość gość
Moja znajoma wyjechala do Anglii z naszego miasteczka (Mragowo) szukac szczescia. Miala wujka w Birmingham wiec latwiej.Jak sie zaklimatyzowala gadalysmy na skype i chwalia sie,ze jest taka zakochana w koledze z pracy, Okazalo sie,ze ten ukochany jesyt Kurdem. Taka szczesliwa byla...jak powiedzialam zeby byla ostrozna bo to obca kultura obrazila sie i nazwala mnie rasistka. Gadalysmy coraz rzadziej bo nie chcisla sluchac krytyki pod jego adresem. Rozmawialam przez tel. Z jej wujkiem to wyszlo ze ukrywala ta znajomosc,albo raczej on odciagal ja od krewnych.Minelo pare lat . Nie wiem dokladnie co robila orzez ten czas ale w koncu Wrocila do Polski i teraz zastanawia sie jak ma mu odebrac swojego synka,ktorego jej zabral i wywiozl z Anglii, nie wiadomo dokad bo jak sie okazalo oklamal ja w wielu sprawach. W zwiazkj byla bita i gwalcona. Nawet nie wie gdzie terasv jest on i jej dziecko. Tak sie koncza takke "znajomisci" Dla nich kobiety wyznawczynie islamu sa swiete,poza zasiegiem. Jedyne kobiety jakie blisko widuja to matki i siostry. Naga kobiete moga zobaczyc dopiero po slubie. Kobieta innej kultury religii jest juz dla nich zwykla,niegodna takoego szacunku i czci. Obslinia sie nawet na widok niezbyt urodziwej dziewczyny i beda dla nich jak ksiazeta na bialym koniu ,byle ja zdobyc. To zakorzenione kulturowo w ich umyslach. Myslisz ze skad sie wzielo branie do haremow Europejek, bialych kobiet? Skad te ataki na kobiety na Sylwestra? To elememt ich swietej wojny. Moglabym uwierzyc jedynie w przemiane "Araba" ,ktory odszedl od islamu. Dla swoich ziomkow jest wtedy martwy.

Gość gość
Ale ja nie pisze o typowych arabach tylko o spolonizowanych! Którzy mówią po polsku, nie modlą się piec razy dziennie.

Gość gość
Nie wiem jaki to jest spolonizowany Arab? To jaka religie wyznja Twoi znajomi,sa katolikami? Religia w ich zyciu jest bardzo wazna i watpie by miejsce zamieszkanis tak bardzo ich zmienilo,Kurd,chlopak kolezanki juz kilka lat byl w Anglii,mieszkal z Anglikami i mowil pk angielskj a mimo to islam go prowadzil przez zycie i tak traktowal kobiety jsk nakazywal Koran.....,chyba ze masz na mysli to, ze w Polsce sie urodzili i wychowali,sa katolikami a w kraju pochodzenia ojca lub matki nogdy nie byli. Odpowiadajac nie znam nikogo takiego, nie Mialabym nic przeciwko by poznsc ale zwiazac na cale zycie? Nie,dziekuje.

Gość gość
Chodząca zaraza, do gazu z nimi wszystkimi. Nie ma tolerancji dla tej dziczy.

Gość gość
No może nie na cale życie, ale na trochę czemu nie? Jeszcze znalam kiedyś pół arabke, tym się różniła,ze nie chodzzla na religie,ale burki nie nosiła,w ogóle była brzydka,nosiła okulary i miała zalążki wąsów :-D miała normalna rodzinę, nie patologia jakas. Odrozniajcie wykształconych cywilizowanych facetów pochodzenia arabskiego od dzikusow muzułmańskich, którzy chcą tylko gwałcić,mieć kasę za nic i zabijać niewiernych

Gość gość
Odróżniamy, odróżniamy. Jest jedno ALE.. KORAN obowiązuje wszystkich, i tych wykształconych i tych dzikusów. W/g Koranu, muzułmanin może kłamać, manipulować, w imię wiary. Nawet udawać chrześcijanina. Udawać dżentelmena. Nie, dziękuję. Polacy czystej krwi są najwspanialsi na swiecie:)