Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnaaa

Mój facet ma ukryty profil na sympatii nie mogę go znaleźć w wyszukiwarce

Polecane posty

Gość Czyjś facet
Aha, rozumiem, chcesz dowiedzieć się, czemu to robi. Z nudów, moja kochana, z nudów. To nic takiego. Chce sobie tylko pooglądać fajne dziewczyny. Taka wiesz, odskocznia od rutyny.

A w dodatku myślisz ze jak juz raz miał romans to się skończy na jednym ? Haha to się grubo mylisz. Ciągle będzie latał na laski jeśli już to robi to czuje się bezbronny Bo wie ze i tak mu nic nie zrobisz. Dlatego póki czas zrób mu wojnę i zacznij od napisania tego smsa. .módlmy się by jeszcze nie doszło do seksu...

Gość gość
najlepsze żonki są na Zb

Gość spokojnaaa
piciamicia dziś Duże prawdopodobieństwo że Cię zdradza.... wiec tym bardziej napisz Ty nie masz godności własnej skoro godzisz się na rzekomy romans ? xx Trudno mi jest może i nie mam godności, źle się czuję z tym co już wiem. Znam go i wiem że jak teraz ujawnię to nic konkretnego nie wyjdzie, a ja być może zmarnuje szanse na poznanie szczegółów.

Gość spokojnaaa
Napisałam, że wiem o jego koncie na sympatii

Gość spokojnaaa
Przed chwilą mu to napisałam niech będzie co ma być:)

Gość Lukiasz
Sam fakt że ma konto na sympatii i z niego korzysta oznacza, że mu nie wystarczasz. Zastanów się czy to ma dla Ciebie znaczenie co i z kim robił. Jak chce sie komus wygadac a nie ma kumpli to przeciez moze walic farmazony na takich forach jak to, anonimowo. Portale randkowe są do znalezienia partnerki i nie daj sie w konia robić

Gość gość
Odpisał mi...Boże może założyłem to konto nie wiadomo jak dawno temu i nie zaglądam tam ludzieeee :)

Gość gość
ja zaglądam i wkurzam pewną starą pannę

Gość gość
Można przez e maila twojego faceta zdobyć haslo do tego portalu Sympatia albo kup starter za 5zl do tel i zrob prowokacje napisz do niego tęsknie itp txty że niby jestes ta dziunia i czekaj na efekty Mi podobnie byla żona robiła ja w pracy ona udawala singielke pognalem ją niech spada na szczaw Andre

Gość spokojnaaa
Napisałam mu że wiem, ze jest aktywne i ze tam zagląda i ciszaaa myśli pewnie co odpisać.

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj to kwestia czasu on szuka kogos na boku i tyle Są fajne programy robisz instal na dysku pc i widzisz co bylo pisane na klawiaturze w ukrytym pliku txtowym Jest wiele sposobów by go złapać Andre

Gość gość
Hahaha ... bez obrazy, ale śmieszy mnie takie sprawdzanie czy facet robi to na poważnie czy z nudów. A jakie to ma znaczenie? Skoro jest w związku (małżeńskim lub nie) to powinno być mowy o żadnym koncie na portalu randkowym. Jakbym odkryła takie konto czy wiadomości od innych kobiet to pogoniłabym swojego Męża gdzie pieprz rośnie ... nie miałabym już do niego zaufania. Skoro ja jestem w porządku wobec mojego Męża, to tego samego oczekuję od niego. A jak jakaś laseczka chce sobie z nim "poświrować" to niech razem z nim bierze też jego brudne gacie i skarpetki do prania. Koniec i kropka.

Gość gość
gość dziś Hahaha ... bez obrazy, ale śmieszy mnie takie sprawdzanie czy facet robi to na poważnie czy z nudów. A jakie to ma znaczenie? Skoro jest w związku (małżeńskim lub nie) to powinno być mowy o żadnym koncie na portalu randkowym. Jakbym odkryła takie konto czy wiadomości od innych kobiet to pogoniłabym swojego Męża gdzie pieprz rośnie ... nie miałabym już do niego zaufania. Skoro ja jestem w porządku wobec mojego Męża, to tego samego oczekuję od niego. A jak jakaś laseczka chce sobie z nim "poświrować" to niech razem z nim bierze też jego brudne gacie i skarpetki do prania. Koniec i kropka. xx Dokładnie, gratuluję świadomości bo to jedyne dobre co mozna w tej sytuacji zrobić. Zabawa w detektywa to nie przystoi szanujacej się kobiecie

Gość gość
Oczywiście, że szanująca się kobieta nie będzie rozmyślać nad powodami takiego postępowania jej partnera. Zarówno mężczyźni jak i kobiety mają swoje rozumy i każdy wie co ma do stracenia. Jeżeli potrafi zaryzykować związek lub rodzinę to dla mnie taki ktoś już jest skreślony i niewarty żadnego śledztwa.

Gość gość
A to, że wiesz o wszystkim spowoduje tylko, że on będzie się lepiej krył. Jak ma zakusy do zdrady to prędzej czy później to zrobi. Więc niestety ... albo taki typ faceta albo nie jesteś tą jedyną i wymarzoną, dla której mógłby zrezygnować z innych panienek.

Gość gość
Jak ma na imie tem twoj facet bo taki pewien oszust grasuje na sympatii , wejdź w temat oszust z sympatii, moze tam o nim napiszą

Gość gość
Znam osoby są w związkach udają że się kochają Jak jest tylko okazja to się zdradzają w realu czy wirtualnie

Gość gość
Takie cos jak miloscnie istnieje.

Gość gość
A ja myślę, że istnieje prawdziwa miłość ... może nie każdy ją spotka w swoim życiu, ale jedno jest pewne - trzeba na bieżąco eliminować ze swojego życia tych, którzy udają miłość. I wiem, co mówię ... sama straciłam przez takiego "udawacza" 8 lat i nawet dałam namówić się na wspólne dziecko. Na szczęście ten związek to już przeszłość i mam nadzieję, że osoba, która teraz jest moim Mężem nie zmarnuje mi kolejnych lat mojego życia. Życie pokaże.

Gość gość
Jestem facetem przystojnym mam wspanialą żonę jeśli się kogos kocha nie mysli się by zakładać w tajemnicy przed partnerką kont randkowych itd Myslę że nie musi to być portal Sympati wystarczy fb nie raz dostawałem zaproszenia i txty chore od innych kobiet mnie to nie rusza mam swoją kobiete nie bawię się uczuciami Pozdrawiam wszystkich

Gość gość
10:34 jestes dobrym facetem, moj założył fb i znalazl kobiete z ktora troche spotykał sue w mlodosci, ze szkoly , z jego środowiska. Jak myslicie dlaczego szukał jej i dlaczego mial pragnienie z nia rozmawiac

Gość gość
I jeszcze ciagle gdy otwiera komputer to przychodza do niego reklamy ciagle travel girls. Co to jest? Czy probowal interesowac sie takimi dziewczynami? Mowil ze tam nue wchodzil i ze to samo przychodzi

Gość gość
10:34 ... i właśnie tacy jak Ty przywracają wiarę w normalnych mężczyzn myślących tą większą głową :) Podziwiam i pozdrawiam :)

Gość piciamicia
Spookojna i co on na tego smsa ?

Gość spokojnaaa
to stare konto:) Ja nie zdradziłam się skąd wiem on myślał, że go tam znalazłam czy coś albo weszłam na profil i sam mi powiedział, żebym sprawdziła ostatnią datę logowania. Te słowa przekonały mnie ze mówi prawdę nie wiedział, że tak na prawdę nie mogę znaleźć tego konta. Mówił, że założył dawno temu i nawet o tym zapomniał.

Gość spokojnaaa
maile przychodzą nadal mimo, że nie korzysta.

Gość gość
moja ty bidulko buu

19:17 a ta Ida czy jak ona miała? No ja bym nie potrafiła być w takim związku bo jestem zbyt zazdrosna...