Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnaaa

Mój facet ma ukryty profil na sympatii nie mogę go znaleźć w wyszukiwarce

Polecane posty

Gość spokojnaaa

mimo, że znam jego nick, to mnie mogę go znaleźć wpisując w wyszukiwarkę, jakby takiego profilu nie było. Kto wie jak go znaleźć innym sposobem? Chciałabym się przekonać o czym on tam pisze zaczepiając go z fikcyjnego konta i ewentualnie doprowadzić do spotkania bo tylko wtedy on nie będzie już miał gdzie uciekać i będzie musiał ze mną porozmawiać. Nie chcę być oszukiwana, na razie mam tylko tego maila od jakiejś Moniki która chce go poznać i podaje jego nick, z tego przecież się wykręci i nic nie wyjdzie podczas rozmowy.

Gość gość
ma konto na Zbiorniku

Gość spokojnaaa
A co to jest ten zbiornik?

Gość spokojnaaa
W tym mailu była mowa o sympatii

Gość spokojnaaa
Zajrzałam na ten zbiornik, i szczerze to jakby miał tam konto to bym się mniej przejęła niż tą sympatią. Co innego sobie popatrzeć, a co innego szukać kogoś innego

Gość gość
no na Zbiorniku szuka się kogoś innego do sexu , parki orgie a Sympatia to nie wiem po co to jest

Gość spokojnaaa
wpisałam nick i taki profil nie istnieje na zbiorniku

Gość spokojnaaa
Ma konto na sympatii bo już dwa maile widziałam, jeden z zaczepką, a drugi z propozycją i wyraźnie było napisane wiadomość z sympatia.pl. Założyłam fikcyjne konto i w opcjach zobaczyłam, że można ukryć swój profil tak, że nikt nie znajdzie wpisując nick. Gdybym z nim mieszkała na co dzień, może coś bym jeszcze znalazła ale niestety mieszkamy osobno w innych miastach i widzimy się tylko na weekendy.

Gość gość
tak nic nie znajdziesz bo musisz mieć swoje konto na Zb Sympatii i innych

Gość spokojnaaa
Na sympatii założyłam konto. Na zbiorniku nie zakładałam, ale jest tam dostępna opcja wyszukiwania bez konieczności zakładania konta

Gość gość
tam się wpisuje mail i hasło

Gość gość
A nie pomyślałaś że kiedyś mógł mieć i teraz spam przychodzi? MI bez przerwy przychodzą wiadomości z badoo mimo iż lata temu skasałowam tam konto.

Gość spokojnaaa
Nie wiem sama już co robić, czy zacząć tę rozmowę na podstawie tych maili? Czy jeszcze poczekać i nie zdradzić się, że wiem?

Gość gość
dużo mężatek ma konto na Sympatii i śmiać mi się chce z ich mężów bo ich znam . już wolę Zb bo tam parki razem się umawiają a nie po kryjomu

Gość spokojnaaa
gość dziś A nie pomyślałaś że kiedyś mógł mieć i teraz spam przychodzi? MI bez przerwy przychodzą wiadomości z badoo mimo iż lata temu skasałowam tam konto. xx Opisze ci całą sytuację. kilka miesięcy temu, widziałam u niego mail od jakiejś Inki, była to zaczepka z sympatii taki uśmiech. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, bo z sympatią nigdy nie miałam nic do czynienia więc się tym nie przejęłam. kilka tygodni później, przyszedł do niego sms przy mnie zdążyłam tylko przeczytać, że jest od Inki a on szybka go wykasował nie czytając. Zapytałam się kto to jest ta Inka a on na to że to sąsiadka, zapytałam się czemu nie przeczytał co chciała to się tłumaczył ze nie miał ochoty z nia gadać. Była 22 wieczorem, dziwne że sąsiadka pisze o tej porze no ale spoko nic nie mówiłam. Od koleżanki się później właśnie dowiedziałam, że taki uśmieszek to zaczepka z sympatii. Nie wracałam do tematu nie drążyłam. Jednak kilka miesięcy później zajrzałam do jego telefonu i odkryłam, że pisze z tą Inką i jeszcze z jakaś inna kobietą SMS-y. Wykręcał się najpierw próbował mi wmówić że top taki trik żeby sprawdzić czy mu do telefonu nie zaglądam:) No nieźle się napracował pisząc sam do siebie na przestrzeni kilku miesięcy:) Potem że poznał na imprezie że co on nie może mieć znajomych czy koleżanek bla bla bla, powiedziałam że może i ja też chętnie poznam te jego znajome:) Na to on że to są wirtualne znajome, ogólnie na każde spokojnie zadane pytanie reagował atakiem, przekręcaniem kota ogonem więc rozmowy z nim po prostu nie mają sensu. Dlatego muszę mieć w reku coś od czego nie będzie się mógł wykręcić. Dlatego myślę, że to nie jest stare konto tylko jest to to konto nowe i aktywne.

Gość gość
A mieszka w duzym miescie?

Gość piciamicia
Ale oszust i krętacz Na 100% to jego kochanka :) szkoda ze nie zrobiłaś zdjęć tych e maili Napisz mu TERAZ SMSA że "wiem o romansie j o koncie na sympatii, to koniec " Zobaczymy jak zareaguje. Ty nie masz do siebie szacunku dziewczyno? Skoro zgadzasz się tyle czasu na jego romans a potem spisz z nim jeszcze. Obrzydliwe. Jak napiszesz smsa takiego to zobaczymy czy będzie mu zależeć i będzie się tłumaczył. A jak będzie pytał co dokładnie znalazłaś to mów ze wiesz i tyle. I nie będzie wiedzial czy to koleżanka twoja go znalazła i z nim pisała czy jak :)

Gość gość
A ja bym znalazla to konto i sie z nim spotkala, bo inaczej zmowu bedzie gadka ze nie ze znajoma

Gość spokojnaaa
mieszka w dużym mieście. do postu wyżej... zrobiłam zdjęcie tych wiadomości i mam je, on potem się tłumaczył, że miał potrzebę rozmowy i wyszło na to, że to są znajomości internetowe. Powiedział że obcej osobie czasami łatwiej się zwierzyć niż komuś bliskiemu. Ja właściwie to nie mam prawa mu zabraniać znajomości, z tych sms'ów wynikało tyle że się nie spotykali, nie ma żadnych podtekstów zwykłe rozmowy o d***e maryni o pracy o życiu. Tych nie było dożo, tak jakby odzywali się do siebie średnio co tydzień, były połączenia telefoniczne więc też czasami rozmawiali przez telefon. Nie miałam podstaw żeby sadzić, że to kochanki, twierdził że bał się jak zareaguje na to dlatego ukrywał. Po za tym nie mam do niego żadnych zarzutów, tych smsó'w też nie mogłam się przyczepić, bo nic tam nie było co świadczyłoby nawet o jakichś bliższych relacjach. Dopiero teraz mam pewność że ma konto na sympati, ale mam tylko poszlakę i muszę tak zagrać żeby się nie wykręcał.

Gość gość
gość dziś A ja bym znalazla to konto i sie z nim spotkala, bo inaczej zmowu bedzie gadka ze nie ze znajoma xx właśnie chcę tak zrobić, ale ma je ukryte i mimo, że znam nicka to nie mogę go znaleźć, kontak z nim mogą mieć osoby dla których program sympatii wylosuje go przypadkowo na podstawie kryteriów.

Gość Lukiasz
Jeśli aż tak mu nie ufasz to po co z nim jesteś?

Gość gość
Robisz tak.... zakładasz fikcyjne konto, wklejasz fotkę laski w jego typie i czekasz...jak cię wyhaczy i się odezwie to masz go. Innej możliwości nie ma niestety. Ale skoro jesteś pewna ze on ejst nieuczciwy to po co z nim jesteś?:-( ja bym takiego dziada pogoniła

Gość gość
małżeństwa mają fajne problemy , ja nie mam aż za nudno jest

Wstaw tam jakieś zdjęcie i poszukaj podobne te kryteria by pasowały. Napisz to samo miasto i w ogóle. A tego smsa co ci mówiłam to napisz juz teraz !!!! Postrasz go trochę ! Ja też tak miałam tyle ze nawet " kolezanke " miał później na tapecie...

Gość gość
Lukiasz dziś Jeśli aż tak mu nie ufasz to po co z nim jesteś? xx Kiedyś mu ufałam, a teraz to zaufanie zostało nadszarpnięte. Chcę zrozumieć dlaczego to robi, może niekoniecznie kogoś szuka żeby się spotkać chcę się przekonać o czym tam pisze. Kocham go mimo wszystko i szkoda mi tego związku.

Gość spokojnaaa
gość dziś Robisz tak.... zakładasz fikcyjne konto, wklejasz fotkę laski w jego typie i czekasz...jak cię wyhaczy i się odezwie to masz go. Innej możliwości nie ma niestety. Ale skoro jesteś pewna ze on ejst nieuczciwy to po co z nim jesteś?smutas.gif ja bym takiego dziada pogoniła xxx To będzie trwało wieki, nie wiem nawet czy on tam swoje miasto wpisał.

Gość gość
Ale po co chcesz znaleźć to konto, bo nie rozumiem? Jeśli chcesz z nim zostać mimo tego, że wiesz, że Cię zdradza, to zapomnij o tym koncie. Tak łatwiej będzie Ci udawać samej przed sobą, że nic się nie wydarzyło. Co z tego, że znajdziesz to konto, jak następnego już nie znajdziesz?

09:17 dlatego napisz mu tego smsa niech się trochę wystraszy! I może zaprzestanie swoich działań bo na pewno go jakąś tam uwiedzie.... ( jeśli już tego nie zrobiła) Jak chcesz to ratować to napisz tego smsa bo jak będzie za późno to nic już nie da się zrobić.

Gość spokojnaaa
gość dziś Ale po co chcesz znaleźć to konto, bo nie rozumiem? Jeśli chcesz z nim zostać mimo tego, że wiesz, że Cię zdradza, to zapomnij o tym koncie. Tak łatwiej będzie Ci udawać samej przed sobą, że nic się nie wydarzyło. Co z tego, że znajdziesz to konto, jak następnego już nie znajdziesz? xx Bo chcę się przekonać czy to coś poważnego czy tylko jakaś rozrywka.

Duże prawdopodobieństwo że Cię zdradza.... wiec tym bardziej napisz Ty nie masz godności własnej skoro godzisz się na rzekomy romans ?