Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdiably

Poczulam sie strasznie po tym co zrobil. Chyba sobie odpuszcze

Polecane posty

Gość gość
Czy ja dobrze zrozumiałe, że po raz pierwszy przespaliście się ze sobą, potem zadzwonił kumpel i on wolał wyjść z nim niż pobyć z tobą po seksie i to pierwszym seksie?

Gość gość
w sensie ze puscilas sie ( tak puscilas) po 10 dniach? przeciez dluzej znasz pana z kiosku...

Gość gość
Oj dzieci! Dziewczyna księżniczka, a facet... na randce smsuje tylko dzieciak.

Gość gość
To marny musiał być ten seks skoro wolał spotkanie z kumplem niż dalszą zabawę z tobą.

Gość gość
Facet pewnie najpierw zgłupiał a potem poleciał za tobą zamknąć drewi żebyś czasem nie wróciła :). Serio, takie histeryczne fochy odstawia moja 5 letnia córka jak coś nie idzie po jej myśli. Podsumowując - zjedz snickersa bo strasznie gwiazdorzysz

Gość gość
Autorko on może sie jeszcze odezwie tylko mu sie teraz nie narzucaj ani nic :)

Gość gość
Nie słuchaj rad czeczenek i kolesi, którzy myślą tylko o tym, żeby im było wygodnie. Zaprosił Cię, a później dał do zrozumienia, że powinnaś się zmyć. Powinien Cię chociaż odrzucić do domu. Miałaś prawo się wkurzyć. Dobrze zrobiłaś mówiąc mu otwarcie o tym jak się poczułaś. Strzelanie fochów to głupi pomysł. Dorośli ludzie powinni ze sobą szczerze rozmawiać. Jego reakcja na Twojego smsa świadczy o tym, że mu nie zależy. Olej go i głowa do góry;)

Gość gość
Teraz padnie jeszcze standardowy tekst kafeteryjnych debilek czyli "nie był ciebie wart" i temat można zamykać :D

Gość gość
To ja Gość 21:44 ;) Doczytałam całość. Widzę, że jest jeszcze gorzej niż myślałam. Trochę się pośpieszyłaś z pójściem z nim do łóżka. Nie będę Cię tu kamieniować. Tego błędu już nie naprawisz, ale możesz wyciągnąć wnioski na przyszłość:). Ten facet to pajac. Jestem pewna, że powinnaś go sobie odpuścić.

Gość gość
popieram goscia z 21:44 - 100% racja:)

Gość gość
Dokladnie, gosciowi na tobie nie zalezy,

Gość gość
a jak może gościowi zależeć po 10 dniach?:-) Niesttey my kobiety czasami myslimy ze seksem faceta rozkochamy a to duuuuzy błąd. Ja tez tak myslalam i po miesiącu mimo ze nie czułam się gotowa poszłam z nim do łózka i co? i z dnia na dzień stracił zainteresowanie, zapdł się pod ziemie a ja do dziś czuje się jak szmata. Nigdy więcej.