Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga oszuści Sportisso.pl

Polecane posty

Gość gość

Uwaga na ten sklep internetowy sportisso.pl to oszuści oferujący dziwnie tanie markowe ubrania jak nike, adidas i inne. Przesyłka do mnie nie dotarła, nie odpisują na maile i nie odbierają telefonów, włącza się poczta. Ostrzegam wszystkich przed wyrzuceniem pieniędzy w bloto

Gość gość
MIAŁAM PODOBNA SYTUACJE!!!

Gość gość
Tez zostalam oszukana na kope kasy

Gość gość
A czy otrzymaliście państwo zwrot pieniędzy ponieważ ja czekam na realizację już 2 tygodnie i cały czas jej w trakcie realizacji po ty co przeczytałam boję się że przed padną mi spore pieniądze proszę o odpowiedź

Gość gość
Witam, czy ktoś zgłosił już sprawę na policję aby zapobiec dalszemu oszustwu.Także nie otrzymałem zakupionego obuwie i mam zamiar zgłosić to na policje.

Gość gość
Witam, ja również zostałam oszukana i wczoraj zgłosiłam to na policję, gdzie dowiedziałam się ,że im więcej osób to zrobi tym lepiej, ponieważ jest to przestępstwo zbiorowe.

Gość gość
Proszę podpowiedzieć co udostępnić policji jako dowody? Pozdrawiam

Gość gość
Witam serdecznie, papiery jakie dostarczyłam policjantowi, który spisywał moje zeznanie, to wydruk przelewu, e-mail od firmy Sportisso.pl plus faktura proforma , którą otrzymałam po złożeniu zamówienia. Pozdrawiam.

Gość gość
Ok,dziękuję w poniedziałek wybieram się na komendę. Pozdrawiam

Gość gość
Proszę o informację na jakim posterunku zgłosiła pani sprawę,pomoże przyspieszyć dochodzenie. Pozdrawiam

Gość gość
Ja też zamowilam u nich na 1000 zl, zglosilam sprawe na policji o oszustwo.Pani policjantka mówiła żebym się nie nastawiala na zwrot kasy.

Podobnie, jak inne osoby, zamierzam zgłosić sprawę na Policję- gdyż podobnie nie otrzymałam towaru, jak również brak jest kontaktu ze strony sklepu. Gorącą namawiam wszystkich do zgłoszenia sprawy na Policję !

Gość gość
Nie pojęte jest to ze kilka osób zgłasza sprawę na policję również ja a sklep internetowy cały czas prosperuje i oszukuje ludzi. To jest POLSKA! !

Gość gość
Niestety też zostalam oszukana!!! brak kontakt z firmą , nr telefonu nie istnieje , brak towaru po miesiącu !!!! również zgłoszę to na policję , szkoda tylko że żaden policyjny informatyk nie może zablokowac strony !!!!

Gość gość
Bo to Polska, co nas nie oszuka to okradnie i to legalnie, to nie jest fajne gdy, policja lapie tych ktorzy nielegalnie sprzedaja cos by miec sos a nic nie ukradnie bo to jego wlasne a oszusci maja sie fajnie i maja frajde bo nielegalny biznes pchaja... gdzies. Haha, freestyle na kafe, na lawce przy przerwie w pracy ale to nic nie tlumaczy, pale w pracy stuff nie wiem ni to skad choc pedze stąd. "Autentico wymyslono teraz i tu, pozdrawiam z twoich snow" bedzie ze mnie raper? ;)

Gość gość
oszuśc****eprzeni nie wiem tylko dlaczego jeszcze nikt nie zablokował ich strony internetowej????????

Gość gość
Gnoje Ja też dałam się oszukać :(((

Gość gość
Wiem już sporo na temat tych oszustów. Mają serwer w Polsce pod nazwa.pl domenę wykupiła: P.U. AURA z Bierunia ul. chemików 89/2 ta sama osoba czyli Izabela Kleniewska ma też firmę pod nazwą AVIS Finanse-import ul. korfantego 2, w Katowicach. FAKTURY PROFORMY PRZY ZAKUPACH WYSTAWIAJĄ Z FIRMY P.H.U. AVIS W KATOWICACH. Konto w banku założyli w Warszawie na Przykopowej 33, 01-208 Warszawa IDEA BANK TO SĄ CIENKIE BOLKI DŁUGO JUŻ SPOKOJNIE NIE BĘDĄ SPALI:)

Gość gość
proszę aby osoby, które zostały oszukane już jakiś czas temu (czyli od ich zamówienia minęło 10-30 dni) niech zgłoszą na policji żeby usunęli stronę internetową sportisso.pl ponieważ oszuści nadal zarabiają.

Cieszę się, że ktoś założył ten wątek bo choć ja nie miałam z tym sklepem do czynienia to dziękuję za przestrogę :). Ja osobiście na czarną listę sklepów internetowych zaliczyłabym ,,twoje-lampy.pl ''- sklep ten wysyła zepsuty towar.

Gość gość
Witam ja dostalam od nich kurtke co zamawialm lecz jest za mala i chce odeslac ale nawet tel nie odpowiada ani na mejla i czekam na dalsza kurtke ....i narazie echo

Gość gość
moze mi ktos podac jakies namiary na ta firme zeby sie znimi skontaktowac

Gość gość
Witam wczoraj dostałam jedną z rzeczy jakie zamówiłam na stronie sportisso ale z Chin.Nie ma paragonu ani faktury czy to od nich,na foli jest wszystko po chińsku.Zadzwoniłam wczoraj też na policję i dzisiaj idę z otrzymanym towarem do nich.Jak zrobiło się głośno to nagle towar zaczął przychodzić,ale z zamówionych towarów na ok 1000 zł przyszła tylko kurtka za 139zł.Myślę że może specjalnie zaczeli wysyłać część towaru aby wycofywać zgłoszenia na policji.Jednak ja tego nie zrobie.

Gość gość
ja też nie zamierzam odpuścić.

Gość gość
STOP!!! Dzisiaj doszła moje zamówienie może i zamówiłam je półtora miesiąca temu ale przyszło. Ostatnio po przeczytaniu tych opinii myślałam że to prawda i straciłam nadzieje na buty jak i ewentualnie zwrot pieniędzy. Dzisiaj przyszły buty są w dobrym stanie i oczywiście dobre zamówienie. Czy ktoś został oszukany czy po prostu paczka idzie bardzo długo?

Gość gość
STOP!!! Dzisiaj przyszło moje zamówienie może i zamówiłam to jakieś półtora miesiąca temu ale przyszło. Ostatnio po przeczytaniu tych opinii straciłam nadzieje na buty lub ewentualne odzyskanie pieniędzy. Dzisiaj została do mnie dostarczona. Czy wasze zamówienia także doszły i te opinie są juz nieaktualne czy nadal nie macie żadnych kontaktów z firmą?

Gość gość
Ja również otrzymałem buty lecz dopiero po 2 miesiącach.W tym czasie zamówiłem drugą parę na Zalando i mam teraz porównanie co do jakości i stwierdziłem ze trampki z sportisso to typowa podróbka.

Gość gość
czy ktoś jeszcze z osób oszukanych otrzymał towar zamówiony??

Gość gość
Ja otrzymałam dwie z sześciu zamówionych rzeczy