Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga oszuści Sportisso.pl

Polecane posty

Gość gość
witam ja czekam na kurtke bo zamowilam i narazie jest echo...pisalam do nich mejla i zadnej odpowiedzi

Gość gość
Do mnie doszła kurtka ale szła 1.5 miesiąca.

Gość gość
otrzymałam w dniu dzisiejszym kurtkę (już nie pamiętam jak długo na nią czekałam, ale byłam pewna, że jej nie otrzymam). kontakt ze sprzedającym zerooooowy...

Gość gość
Mnie też oszukali, buty zamawiałam 02.10.2016 roku, sprawę dałam na policję,a buty przyszły dzisiaj 09.12.2016 oczywiście podróby!!!. Oszukani!!! może wspólny pozew przeciwko tym oszustom!!!

Gość gość
identyczny sklep Fonolandia.pl Budowlanych 35 Tychy złodzieje

Gość gość
Krakow Ja o dziwo jestem miłe zaskoczona . Fakt na paczkę czekałam długo . Zamówiłam ja dokładnie 11.11.16 otrzymałam ja 11.01.17 czyki równo dwa miesiące Produkt o dziwo mnie zaskoczył piękna czarna kurtka nike z futerkiem jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu . Jakościowo mega co było dla mnie szokiem . RozmiRowka uwaga zaniżona !! Co najmniej o rozmiar 2 . Zamówiłam m a to jest jakieś xs . Niewiem od czego to zakezy .. Ale i tak jest dobra . Polecam m jak ktos jest szczupły . Co do wysyłki . Chyba idzie tyle i my klienci nir mamy na to wpływu bo tam było Zaznaczone wysyłka darmowa - poczta Polska .. Ale jestem na plus zadowolona a tez myslalam ze niedostane i wgl bo podany nr na stronie poczta a tu taka nuespodzianka;)

Gość dziennikarz1987
jestem dziennikarzem polsatu. zajmuję się podobnymi historiami. jeżeli ktoś z państwa potrzebuje pomocy i chciałby opowiedzieć mi swoją historię prosze o kontakt mlukasik@polsat.com.pl

Gość gość
Witam, Ja również zostałam oszukana przez sportisso. Zamówienie złożone ponad miesiąc temu towar do mnie nie dotarł. Brak numeru telefonu i email na który nikt nie odpowiada. Wysłałam 4 wiadomości email na żadną z nich nie dostałam odpowiedzi. W swojej wiadomości do firmy mówiłam o tym że złożę sprawę na policję pomimo to nie dostałam żadnej odpowiedzi. Napisałam również wiadomość do dziennikarza który dodał swój post powyżej.

Gość Nika555
Zamówiłam dziś buty że strony sportisso.pl. przyciągnięcie dobra cena zamówiłam bez wahania po czym przeczytałam negatywne opinie. Na towar czekam do następnego tygodnia. Jeśli nie dostanę pzasiłki składam doniesienie do Prokuratury i sprawę do sądu. Poinformuje o przebiegu. Warto złożyć kilka spraw do sądu o zapłatę, będzie komornik miał co robić.

Gość gość
JA zamówiłam buty miesiąc temu, przestraszyłam się po tych komentarzach, ale skoro dochodzą po 2 msc ludziom rzeczy to poczekam, zawsze jest jeszcze nadzieja:)

Gość xxmagdapxx
zamówiłam na tej stronie conversy w cenie około 140 zł ponad miesiąć temu i nadal nie otrzymałam towaru. Zaintrygowała mnie cena i że przesyłka jest przez poczte polską. Poprostu dałam sie oszukać

Gość eds
Ja też dałam się wrobić. K.....jaki tam jest nr ???

Gość gość
Otrzymałam zamówiony towar po ok 4 miesiącach. Kontakt ze sprzedawcą zerowy. Wysłałam tonę emaili. Dobrze że towar doszedł jakość też ok.

Gość eds24
Banda od oszustów,dałam się nabrać. Sprawa juz jest zgłoszona na policji,ale znając nasz durny kraj i tak nic im nie zrobią bo policja boi się własnego cienia i maja to w strona nadal jest i ludzie się nabierają.Jaki rząd takie zasady..poj...k...

Witam, ja również zostałam oszukana przez sportisso.pl, oddałam sprawę na policję i do prokuratury . Właśnie odebrałam z prokuratury postanowienie o umorzeniu dochodzenia. Może faktycznie pozew zbiorowy , tylko jak się skontaktujemy

Gość gość
Witam, ja również zakupiłam buty na tej stronie, a dopiero później trafiłam na watek tutaj. Buty zamówiłam 10.10.2017 i mam nadzieję, że przyjdą. Myślę, ze to ważne ; w regulaminie na stronie internetowej jest podany czas wysyłki, w który wynosi 15-60 dni... Śmiem wątpić, że ten towar nie pochodzi z Polski. I dlatego my klienci musimy tyle czekać na zakupione rzeczy, bo przecież kupując dany towar zgadzamy się z jego regulaminem... :(

Gość gość
Kilka dni temu dostałam zwrot pieniędzy(czekałam 4 miesiące)

Gość gość
Nie dajcie sie nabrać strona nadal istnieje,co za dno nik nic z tym nie zmoże zrobić.. Do mnie przyszły conversy nie wiadomo jakiego pochodzenia jakieś g...na odległość widac że ppdrobione masakr, dałam sie nabrać ale pierwszy i ostatni raz. Strona nadal istnieje i kolejni naiwni się nabierją.Nie kupujcie tego g....

Gość gość
Ja dostałam przesyłkę po miesiącu czasu ( w regulaminie jest zastrzeżenie ze towar "idzie" od 15 do 60 dni....za późno to przeczytałam . Kontakt z tą firmą zerowy. Szkoda tylkom ze buty to marna podróba z Chin....nawet nadawca z Chin....masówka z tanich chińskich sklepów - stąd taki długi czas oczekiwania. Pierwszy raz tak się nacięłam.....masakra

Gość Gość  A
Witam. Początkowo jak zamówiłam buty converse nie zwracałam uwagi na to czy strona to oszuści czy tez nie. Po 2 tyg zaniepokoiło mnie to ze paczki nadal nie zostałam a wpłaciłam na konto 139zł. Napisałam jednego E-maila później kolejnego i kolejnego i cisza. Stwierdziłam ze zostałam oszukana i ludzie prowadzący to oszuści także odpuściłam . Aż pewnego dnia zd***** dostałam paczkę, otwieram a tam buty converse i to w dodatku oryginale dokładnie doszły do mnie po 25 dniach . Także ta strona funkcjonuje normalnie nie są to żadni oszuści , natomiast to paczka idzie z daleka i trzeba cierpliwości to tak dla sprostowania :)

Gość Gość

Niestety również zostałem oszukany. Minął już rok a ja nadal nie otrzymałem Conversów sprawę przekazałem na policję i czekam za reakcją mam nadzieję że strona zostanie dokładnie sprawdzona. Piszę aby inne osoby uważały na tę stronę i głęboko się zastanowiły przed zakupem u tych oszustów.