Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonohsg

Sono HSG w Warszawie, gdzie zrobić?

Polecane posty

Gość sonohsg

Witam. Pytanie jak w temacie. Gdzie polecacie prywatnie zrobić, to badanie w Warszawie? Patrzyłam w Invimed, strasznie drogo, w innych miejscach znalazłam taniej, ale sama nie wiem, czy jest sens na tym oszczędzać...bo wiem że czasem wyższa cena oznacza np. lepszy sprzęt.

Gość sonohsg
hej hej :)

Wydaje mi się, że w kwestiach zdrowia nie warto oszczędzać, sama korzystałam z ich usług i zawsze wychodziłam pełna nadziei. Mają nowoczesny sprzęt i jak dla mnie przyjazną obsługę.

Gość sonohsg
Ano właśnie, też mam podobne zdanie, jeszcze zobaczę co mi mój ginekolog poradzi... A czy ty miałaś może tam to sono HSG?

Gość gość
Robiłam w Invicta, lekarz nie powiedział mi, że przed mam wziąć leki przeciwbólowe i w sumie miałam na żywca. Jak wyszłam, to myślałam, że na chodniku zemdleję, ale mąż doprowadził minie jakoś do domu. Nie polecam, bo weterynarz lepiej obchodzi się ze zwierzętami.

Gość sonohsg
Współczuję...to dziwne że ci nie powiedział i obsługa podczas zapisu wręcz ma obowiązek poinformować o przygotowaniu do badania. No ale wiadomo jak to czasem bywa, natłok ludzi i nie informują, jak powinni...Choć powiem też że ja nauczona doświadczeniem wszystko sama przed badaniem dokładnie sprawdzam, najczęściej też na stronie placówki podają jak trzeba się przygotować. Z tym przygotowaniem do HSG to też różnie, zależnie od placówki, wszędzie tylko posiew z kanału szyjki macicy wymagają, no i piszę o lekach przeciwbólowych i bądź tu mądrą...No ale ja zapytam mojego ginekologa, bo sama to nie jestem w stanie podjąć takiej decyzji.