Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankablue

Rozstałam się ,mama twierdzi,że trafie na gorszego.Co myśleć?

Polecane posty

Ustaliliśmy z chłopakiem miesiąc przerwy,coś się popsuło.Moja mama płakała,siostra mi mówiła,że jestem głupia...Nie rozumieją mnie.Mam 19 lat,to był mój pierwszy.Ale ja wiem ,że duszę się już.On sobie wyobrażał,że na zawsze bedziemy razem.Byliśmy 3 lata,w tym roku 4.Wiem ,że teraz jest ten moment ,że zdarzy się raz tak ,że ulegnę jakiemuś innemu(nie mam na myśli cielesnych zbliżeń).Teksty mojej mamy- trafisz na gorszego,co ci przeszkadza on taki spokojny,zobaczy,spotkasz jakiegoś ćpuna to bedziesz ryczeć.Chyba powinnam w życiu doświadczać ,prawda?Ile związków się kończy po kilku latach?On był moim pierwszym...zaczęło mi brakować tego adorowania,wzroku innych i rozmowy z innymi...ahh ciekawe czy tutaj mnie ktoś zrozumie dziewczyny...

Gość Darusia20
rozumiem Cie, sama mam 20 lat i tez sie dusilam przy pierwszym chlopaku zwlaszcza ,ze on chcial sie ze mna ozniec i chcial zeby on byl moim pierwszym i ostatnim a sam mial wiele lasek przedemna-

Gość gość
Moze trafisz na lepszego? W koncu to twoje zycie i twoje decyzje. Mama powinna to uszanowac. Pierwszy chlopak rzadko bywa odpowiednim partnerem na cale zycie. Zauroczenie mija a swiat nie konczy sie na pierwszym zwiazku.

Gość Darusia20
Jezeli jednak zalezo Ci na nim na prawde, to nie rozumiem troszke tego. Ja mojego ex znienawidzilam bo nie podobalo mi sie jego zachowanie,bylam zaslepiona ale na szczescie otworzylam oczy

Gość Darusia20
Tak, trudno zdecydowac o byciu razem z pierwszym chlopakiem. Trzeba miec troche doswiadczenia, poznac innych porownac.

myślę, że powinnaś przestać pozwalać osobom trzecim mieszać się do twojego życia osobistego. mama i siostra mogą wybierać facetów sobie, a nie tobie :)