Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oracle26

Szantaż emocjonalny

Polecane posty

Gość oracle26

Cześć, Od dłuższego czasu jestem z kobietą. Na początku wszystko było ok. Teraz ona steruje moim życiem i zaczyna mnie szantażować mówiąc, że jeśli się z nią nie przeprowadze do innego miasta to koniec. Poza tym nie można z nią normalnie pogadać na ten temat, bo od razu strzela focha i jest zła. Zawsze musi być wszystko po jej mysli. Co zrobilibyscie na mojm miejscu ? Ja poważnie myślę o rozstaniu choćby na jakiś czas. Nie chce dlawic się dalej w tym chorym układzie. Czy miał ktoś podobną sytuację ? Pozdrawiam

Gość gość
doskonale cie rozumiem. znałam takiego, który szantażował mnie, że jak do niego nie przyjadę, to się zabije. kopnęłam go w zad, a ten dureń, żyje dalej. zostaw tą ponurą babę, a zobaczysz, że odżyjesz. nikt nie ma prawa mówić ci, co masz robić bo masz swój rozum, ale w tym wypadku, powtórzę: kopnij głupią, żałosną babę w zad!

Gość gość
Dzięki za radę :) przynajmniej utwierdzilem się w przekonaniu, że osoba która kocha tak się nie zachowuje. Szkoda życia. Było miło ale przeminęło.

Gość gość
Albo wpierw pogadaj z nią i powiec co ci nie odpowiada w jej zachowaniu

Takiej nie przemówisz. Ona wie swoje. Jak się kogoś kocha to takich rzeczy się nie robi. Ona od początku taka była tylko to ukrywała, hamowała się, żebyś wiedział, że jest rąbnięta. Zostaw ją bo zatruje Ci życie. Toksyczny związek.