Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forsakenChild

Upokorzyć faceta

Polecane posty

Mój facet zapomniał dziś telefonu do pracy. Chciałam zadzwonić do jego kolegi (pracują razem) i powiedzieć że telefon jest w domu by się nie martwił że zgubił czy coś. W jego telefonie jest opcja sprawdzenia co się ostatnio robiło na telefonie (nie chodzi o historię przeglądarki) łatwo przypadkiem to włączyć i zauważyłam tam że drugą pozycją (zaraz po stronie logowania się do dropbox'a (przechowujesz dane w chmurze) jest filmik por*o. Więc nie dość, że mnie okłamuje i wciąż zabawia się przy filmikach to jeszcze coś tam w tej chmurze przede mną ukrywa (pewnie więcej takich filmów) Nie toleruje tego w naszym związku,szczególnie że jestem po ciąży i mimo jego zapewnień, że jestem piękna to ciało mam nieco zniszczone. Nie jednokrotnie były o to awantury ostatnim razem chciałam się już poddać i kazałam iść poszukać takiej wymuskanej lali skoro będąc zemną ogląda takie rzeczy. Obiecał więcej tam nie zaglądać, a nawet stwierdził że jeśli chcę to pójdzie na terapie. No i dziś takie znalezisko...szczególnie po wczorajszej walentynkowej nocy... Chce go jakoś upokorzyć, by poczuł się tak samo jak ja widząc co oglądał..Ma ktoś może jakiś pomysł ? nie jestem szczególnie msciwa...ale poczułam się jak bym dostała w twarz a później jeszcze pokazano na mnie palcem i wyśmiano.

Gość gość
kup kajdanki , skuj mu jądra i schowaj kluczyk jak zaczną puchnąc, to przywróci mu rozum mój tata opowiadał mi jak jego kolega przyprowadził d***** kilkanaście lat temu jak mieszkał w hotelu , te d***** wzięły kase , skuły mu jądra i koleś musiał dzwonić po karetkę , żeby uwolnić jego puchące jaja

Nie zniżałabym się do jego poziomu, tylko jasno powiedziała, że jeśli nie ma zaufania, nie ma też i związku...

Gość gość
ustaw na tapecie jakiegoś sexi murzyna jak już ktoś wcześniej mówił i kup murzyński wielki wibrator. Zostawiaj za sobą ślad na necie żeby myślał że sie ostro zabawiasz jak on jest w pracy i fantazjujesz o innych :P