Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety biorą tabletki anty jak zwiększa szanse zachorowania na raka aż

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ale badania pokazują, że zwiększają szanse na zachorowania na raka a gdzie ci napisza w ulotce?

Gość gość
tak samo jak częsty seks powoduje raka prostaty u mężczyzn :)

Gość gość
Fajnie lepiej mieć RAKA niżeli urodzić dziecko gdy się wpadnie! Nam ginekolog ( bo zawsze przy każdym badaniu ginekologiczny pochwy jest mąż i wspierał porody ) powiedział że jedynym nieszkodliwa antykoncepcja to prezerwatywa i kalendarzyk.Reszta to Rak!

Gość gość
gość dziś to że twój partner traktuje cię jako worek na spermę to ci nie przeszkadza?

Gość gość
gość dziś są metody mniej uprawiać seksu, używać prezerwatywy

Gość gość
Może do klasztoru odrazu :)? puknijcie się w głowy

Gość gość
a po co Ci mąż przy każdym badaniu ginekologicznym ? średniowiecze widzę się kłania

Gość gość
gość dziś Normalni ludzie, którzy się kochają uprawiają seks, jak skończysz gimnazjum prawiku, to może kogoś kiedyś poznasz i się dowiesz. 18:34 Zdradzę Ci tajemnice, dzieciaku: kobiety lubią seks, więc nie p*****l mi tu swoich samczych fantazji o tym, ze tyko faceci lubią i jeszcze traktują kobietę jak jakiś worek na spermę :D Dlaczego nie wymyślisz uroczej metafory w stylu "do niczego niepotrzebny bolec" w wersji dla kobiet? Zresztą, co Ty możesz prawiku wiedzieć o seksie i związkach :D Wracaj wycierać spermę w firanki przed monitorem laptopa, bo tylko to cię czeka :D

Gość gość
gość dziś metody są odpowiednie mniej seksu jest wskazane nawet ze względu na zdrowie

Gość gość
gość dziś widać, że nie dojrzałaś do związków jak widzisz tylko w związku tylko seks pozdrawiam a ja osobiście nie będę zniżał do twojego poziomu

Gość gość
gość dziś przecież w związku nie ma obowiązku uprawiania seksu i nie każda lubi seks i się zmuszać? a co jak kobieta nie lubi to co ma zostać sama bo to ważne w związku? puknij się w głowe natalko z gimnazjum

Gość gość
Popieram, gość nigdy nie zamoczył i ma stereotyp że tatuś z mamusią przy zgaszonym świetlne raz na kwartał :D luuudzie ogarnijcie się! normalny człowiek uprawia sex ze swoim partnerem przynajmniej raz dziennie i bynajmniej nie krócej niż 45 minut, i Waszym zdaniem gumka to wytrzyma serio ? rozumiem ze u Was to musi trwać 5 minut i po krzyku,a laska na koniec pokrzyczy a facet myśli ze jest Playboy :)

Gość gość
Ja jestem zywym(jeszcze) przykladem ze anty wplynely na mnie destrukcyjnie, pierwszy byl guz piersi ( na szczescie nie zlosliwy) ale i wczesnie wykryty, po kilku latach spokoju mialam przedrakowy stan szyjki macicy( jestem w tej chwili po konizacji), trafilam na gin.z polecenia po dlugim wywiadzie tabletki odstawione a ja czekam na rezonans glowy i znowu umieram ze strachu co pokaze wynik. Caly ten stres ktory przeszlam to jakis koszmar. Moja rada dla niedowiarkow to znalezc naprawde dobrego gin.ktory powie wam prawde o tabletkach anty i zaproponuje zastepcza antykoncepcje rownie skuteczna. A dobry gin.zrobi badanie poziomu hormonow i powie czy jest ryzyko przyjmowania tabletek czy tez nie.

Gość gość
Widzicie same powyższą odpowiedź na temat o działaniu tabletek anty? wasi mężczyźni którzy zmuszają brać to świństwo powinniście od razu zerwać z gościem bo to nie poważne. A teraz wróćmy na szkodliwość tabletek anty na zdrowie!

Gość gość
każda kobieta i kazdy meszczyzna ma zapotrzebowanie na seks, facet bo ma bilogiczne zaprojektowane że ma zapłodnic a kobieta na odwrót, kobieta która nie lubi seksu ? nie ma takich, sa tylko takei które trafiły na facetów którym głownym celem uprawiają sex jest sobie DOJSC, bo juz gra wstępna, urozmaicenia itp.. no to już coś strasznie obcego dla męskiego gatunku

Gość gość
bo facet chce bez gumki a ta idzie do ginekologa zawracać d**e takimi pierdołami! co najwyżej badania robić raz w roku a te świństwo nie brać

Gość gość
gość dziś cały świat obracają wokół seksu nie jest dobry to psuje relacje. Nie każda lubi seks i czasem się zmusza bo ma więcej bólu niż pożytku z tym.

Gość gość
1 przykłąd kobieto na 1000 innych - jest standardowe, komuś zawsze coś będzie szkodzić, jednym tabletki, drugim syrop na kaszel, a ktoś inny nie będzie mógł jeść kiwi, ale to nie oznacza że KAZDA kobieta bedzie miala raka i wogole pzrestanmy jesc****ic bo RAK... wszechobceny rak... p******i**** bzdury

Gość gość
gość dziś Pytanie długo brałaś? w jakim wieku jesteś?

Gość gość
jeszcze mi powiedz że są mezszczyzni którzy nie lubią sexu... jak mi to potwierdzisz to uwierze ze UFO istnieje :) skoro kobiety nie lubia to faceci tez moze... śmiech na sali,,, ile ty dziecko masz lat?

Gość gość
gość dziś to nie jedyny przypadek bo nie każda zachoruje tak szybko! objawy mogą być w późniejszym okresie jak będzie rak na zaawansowanym stadium choroby.

Gość gość
gość dziś więcej niż ci się wydaje moja droga! na kafe pisały tu kilka kobiet, że się zmuszały do seksu i nie bardzo lubią? a ty nie wierzysz w coś takiego?

Gość gość
bez jaj, albo to pisze gimnazjalista albo ktoś niedorozwinięty...

Gość gość
gość dziś a ty widać, że naiwna małolata spranym mózgiem? mówi się o szkodliwość tabletek a te nie rozumieją dalej wmawiają, że sa ok i trzeba brać hahaha

Gość gość
no tak nie lubią i się zmuszają, bo ich ukochany facet nie wie jak sprawić kobiecie przyjemność... wiesz samo wsadzenie komuś i jechanie żeby dojść to nie jest sex,może jak dorośniesz to zrozumiesz

Gość gość
Byłeś u ginekolgoa pytałes ? robiłeś badania dooplera dla siebie, morfo mocz itp ? nie pomyslisz ze wszystko co jest pod kontrolą nie szkodzi, no bo jakże by inaczej.. pomysl zanim napiszesz,a przypadek 1 na 1000 jest nawet w ulotce polopiryny.... żal ludzi z takim mysleniem

Gość gość
gość dziś badania jeszcze raz badania i problemy zdrowotne a nawet pozwy czy jesteś upośledzona, że dalej nie rozumiesz?

Gość gość
bo nigdy nie była z kimś kto pokazał jej jak ten seks ma wyglądać, to nie ma się co dziwić ale czytaj ze zrozumieniem,70% chęci seksu zalezy od faceta... no ale trzeba nieć faceta, a nie szczyla 18 letniego ktora wlozy 4 razy i ma szął miedzy nogami :)

Gość gość
gość dziś takie podstawowe badania nie dają gwarancji, że nie jesteś chora. Pozdrawiam