Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mi nie wmowi, ze 23 letniej kasjerce o wygladzie 8 na 10

Polecane posty

Gość gość

jest lepiej z 25 letnim dostawca pizzy niz byloby z 35 letnim managerem ds sprzedazy. :)

Gość gość
meneager do siedmiu boleści to śmieć a nie zawód

Może być lepiej - owy sprzedawca pizzy szanuje pracę? Chodzi do niej uczciwie? Zarabia? Jeśli tak, to należy się z tego cieszyć. A ten cały manager niech sobie swój tytuł wsadzi w papcie, a będzie wyższy...

Gość gość
35 letni mezczyzna moze dac takiej kasjerce zycie na ponadprzecietnym poziomie wakacje we francji , sushi w restauracji, weekend w spa itp ona nie zna tego zycia, a jak zna to tylko z filmow i seriali

Gość gość
Kasjerka z wyglądem 8/10? To tylko w serialach :D

Gość gość
który jest gruby, łysy, głupi i pryszczaty. O i chce dzieci, najlepiej od razu. I luksusem jest dla niego sushi (chociaż nie wie jak to napisać).

Gość gość
Wakacje we Francji nie są drogie....

Gość gość
Manager ds. sprzedaży czyli po polsku akwizytor :-)

Gość gość
no wiesz porownujac do standardu jakim zawsze byly wakacvje nad polskim morzem, to podroz samochodem na wakacje do Francji wydaje sie jednak jakims rarytasem, Lazurowe Wybrzeze to prestiz, palmy, plaze, zabytki, Cannes miasto festiwealu, luksusy Ksiestwa Monako pamietam jak w PRLu wyjazd do Niemiec duzym fiatem to bylo mega wydarzenie

Gość gość
Może dla ciebie ;)

Gość gość
no wiesz mysle iz faktycznie kobiety 24 letnie ktore pracuja w korproacji to moze teraz maja wieksze potrzeby materialne, ale taka kasjerka z piekarni to powina byc zadowolona jak poderwie ja starszy facet o dobrym charakterze szukajacy prawdziwej milosci, ktory zabeirze ja na wakacje na lazurowe wybrzeze

Gość gość
Czemu nie samolotem? :D

Gość gość
bo go nie stać, więc wycieczka w upale na południe Francji to dla niego szczyt marzeń. To jest koszmar, byłam na takich wakacjach żeby "pozwiedzać" - po trzech dniach w d***e miałam zwiedzanie i byłam gotowa siedzieć w centrum handlowym byleby klimatyzacja była

Gość gość
Nie odpisujecie już temu debilowi! Co 2 dni w kółko to samo pierdzieli:)

Gość gość
dwa dni? ze dwa miesiące temu widziałam jego temat gdzie pytał czy popieprzanie samochodem przez europę i spanie w przydrożnych hotelach (co wyjdzie taniej niż dwa tygodnie nad bałtykiem) to marzenie każdej młodej kobiety :D

Gość gość
Ja p********* jesteś tępym zalosnym frajerem, który myśli, że wszystkie kobiety myślą tylko jak sie dobrze ustawić w życiu. Może się zdziwisz, ale są też takie, które maja inne priorytety. Za pieniądze miłości nie kupisz, choć to twoje stanowisko nawet fortuna nie sypie. A widocznie jak cię nie chce, to masz żywy dowód, że woli być z tym kogo kocha bez wakacji we Francji, niż zmuszac się do życia z kimś kogo nie kocha i zrec te twoje sushi, które można w lidlu, czy w biedrze juz kupić...

Gość gość
po prostu pragne byc szczesliwy :) kochac i byc kochanym a wole ladna 23, 24 latke od kobiety po 30stce zycie bedzie bardziej optymistyczne, bede czul sie mlodszy :) bede czul sie wygrany :) jak bylem studentem to inni mieli dziewczyny a mi zostawaly samotne wieczory przy ksiazce lub pojscie na piwo z innymi przegrywami teraz minelo 12 lat od studiow a ja chcialbym po prostu miec fajna ladna kobiete

Gość gość
Kasjerka 8/10? One nie maja kasy, żeby sie zrobić.

Gość gość
Ale wychodzisz z założenia że jedyne czym zaimponujesz to to że więcej zarabiasz:D Owszem są kobiety kasjerki i nie kasjerki na które to zadziała. Tylko że nawet jeśli się uda to będzie układ biznesowy a nie związek:P i to sushi jako synonim luksusu jest co najmniej śmieszne

Gość gość
ale teraz to już za późno. Bo nawet tej młodości nie masz, a nie zarabiasz na tyle żeby chociaż laskę szukającą sponsora złapać.

Gość gość
ja nie wiem jakim trzeba być przegrywem, żeby uważać że "manager ds. sprzedaży", a więc zwykły handlowiec to jakieś mecyje :o i jeszcze to sushi i samochodem przez Europę :o k****, luksus jak ta lala chłopie byłeś przegrywem jako student, to można jeszcze przeżyć, ale bycie przegrywem w wieku 35 lat to już naprawdę dno. Otrząśnij się wreszcie bo skończysz jako przegryw 60-letni, który w życiu laski nie stuknął (chyba, że odżałujesz na prostytutkę)

Gość skoro zarabia
kilka tysiecy, to zasluguje na atrakcyjna kobiete

Gość gość
ale frajer

Gość gość
Właśnie jem sushi, kupiłam w markecie, kosztowało £6 :D:D Ale mi też luksus :D

Gość gość
Kasjerka 8/10? One nie maja kasy, żeby sie zrobić.

Gość gość
Chłopie, nigdy baby nie znajdziesz :-(

Gość gość
gość dziś Właśnie jem sushi, kupiłam w markecie, kosztowało £6 zzzzzzzzzzzz Ty burżujko :-)

Gość gość
No nie, szaleć to szaleć :D:D

Gość gość
wpiszcie sobie w google grafika: kolacja w restauracji myslicie ze przecietni Polacy tak zyja? nie, wieczor w restauracji to atrybut klasy sredniej

Gość gość
Nie widuję kasjerek z wyglądem 8 na 10