Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mi nie wmowi, ze 23 letniej kasjerce o wygladzie 8 na 10

Polecane posty

Gość gość
Właśnie jem sushi, kupiłam w markecie, kosztowało £6 czym się zajmujesz, że stać Cię na spożywanie takich lususowych posiłków? Coś mi się wydaje, że musisz być CO NAJMNIEJ managerem ds. sprzedaży...

Gość gość
Hahaha, jak rozumiem manager do spraw sprzedaży to po prostu przedstawiciel handlowy jeżdżący jakąś firmową Skodą?

Gość gość
Zaczęłam diete restrykcyjną , pierwszy dzień, pod koniec dnia zjadłam batonik smutas.gif czy mogę kontynuować ? jeżeli ktos zna sie na tej diecie pliis odp

Gość gość
to w wersji na bogato; bo w normalnej to koleś za ladą też ma taki tytuł w cv. Albo jak mój znajomy w hurtowni motoryzacyjnej, sprawdza zamówienia z neta, pakuje felgi i zamawia kuriera. I jest "managerem ds. sprzedaży" :D

Gość gość
aż 6? Kochana, szalejesz...tak przepłacać. Twój mąż musi już od dawna pracować jako manager do sp. sprzedaży!

Gość kj76re5frew
Rozbawiliście mnie z tym sushi i menagerem :D

Gość gość
Co do kasjerek 8/10 to jak najbardziej da się znaleźć. Może w Warszawie czy dużym mieście nie, ale na tzw. prowincji w miastach powiatowych, szczególnie na wschodzie Polski to dużo bardzo ładnych dziewczyn na kasie widać. Tutaj 2000 brutto to już dość przyzwoita pensja.

Gość gość
Proszę cię :D to nadal wieśniary i zahukane

Gość gość
no wlasnie znalezc sobie taka ladna kasjerke z prowinsji i bedzie spora szansa na udane malzenstwo

Gość gość
każdemu się czasem błędy ortograficzne przytrafiają, ale ta "prowinsja" mnie dobiła

Gość gość
Je/bł/am

Gość gość
Kasjerka albo sprzedawczyni z wyksztalceniem typu technikum czy liceum bedzie mega zadowolona jak zainteresuja sie nia manager z duzoego miasta.

Gość gość
Kasjerka z wyglądem 8/10 to chyba w snach. Zazwyczaj są zniszczone pracą fizyczną, żylaki na nogach od stania po 10 godzin przy kasie bo nie w każdym sklepie kasjerka może usiąść, zniszczony kręgosłup od przewalania dostaw albo grube od ciągłego siedzenia.

Gość gość
oj tam oj tam ona nie ebdzie kasjerka cale zycie dzis kasjerka, jutro kierownik cukierni