Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

gość dziś "miałem" bo co? bo ty mi kazałeś? coś ci się szujo pomyliło najwyraźniej jeżeli sądziłeś że ja tu jestem żeby twoje polecenia wykonywać.xxBo co?Bo tak postępuje dorosły, normalny człowiek jesli kogoś oskarża o cokolwiek.Bo dorosły i normalny człowiek wie, że nie wolno pomawiać innych nie posiadając twardych dowodów na własne słowa.Bo to.I dorosłemu normalnemu człowiekowi nikt nie musi kazać bo dorosły i normalny człowiek wie, że to jego obowiązek moralny.Już jasne?

gość dziś "Może dlatego, że sądy musza mieć podstawy prawne do swoich wyroków."xa może podstaw "nie miały" bo kiszczak miał pełną szafę dokumentów którymi trzymał w garści postPRLowska III RP.xxxNo właśnie. Może dlatego. Masz rację.

ty się codziennie ośmieszaszxxNo to poprosze o przykład mojego ośmieszenia sie wraz z uzasadnieniem. Bo bez tego twoje słowa to zwykłe kłamstwa.

ja nie mam najmniejszego zamiaru stosować się do twoich poleceń a to że jesteś szują wynika z każdego twojego postu, posPRLOwska kanalio łajdacka.xx:D:DCzyli zamiast argumentów stosujesz obrażanie i pomawianie.Typowo komusza i esbecko ubecka metoda na tych z którymi się nie zgadzasz.

Gość gość
postPRLowska kanalia mi będzie "moralne obowiązki" przypominać. no skonam ze śmiechu. wobec takich świń jak ty mam tylko jeden obowiązek: walić w mordę i patrzeć czy równo puchnie, śmierdzielu.

gość dziś postPRLowska kanalia mi będzie "moralne obowiązki" przypominać. no skonam ze śmiechu. wobec takich świń jak ty mam tylko jeden obowiązek: walić w mordę i patrzeć czy równo puchnie, śmierdzielu.xxCzyli zamiast argumentów stosujesz obrażanie i pomawianie.Typowo komusza i esbecko ubecka metoda na tych z którymi się nie zgadzasz.I jeszcze to walenie w morde... Typowy komuch i esbek z ciebie wyłazi...:DAle takich jak ty się nie bałem za komuny to i teraz się nie boje... Bido komusza...

Gość gość
kobiety biłeś damski bokserze,nawet tu na forum Otuloną straszyłeś,że ja kopniesz bitusnicka lajzo

Gość gość
za komuny to ty albo twój tatuś z kolegami "ścieżki zdrowia" ludziom organizowałeś a teraz robisz co możesz żeby postPRLu bronić. ale dzięki bogu to już zdycha i ratunku mam nadzieje że nie ma.

Gość gość
Esbecja lała w morde tych z którymi się nie zgadzała. Perdolone komuchy i teraz grasują.

gość dziś kobiety biłeś damski bokserze,nawet tu na forum Otuloną straszyłeś,że ja kopniesz bitusnicka lajzoxxBo jej się to należało. Przecież rekami bym jej nie dotykał... Bidusiu...:D

Gość gość
za straszenie biciem,też mogła cie szujo załatwić,robie screen twojej wypowiedzi łajzo damski bokserze

gość dziś za komuny to ty albo twój tatuś z kolegami "ścieżki zdrowia" ludziom organizowałeś a teraz robisz co możesz żeby postPRLu bronić.ale dzięki bogu to już zdycha i ratunku mam nadzieje że nie ma.xxTo ty jesteś po prostu zwykły gówniarz... No tak, że się nie zorientowałem..:OAle z gnojami nie rozmawiam a więc...

gość dziś Esbecja lała w morde tych z którymi się nie zgadzała. Perdolone komuchy i teraz grasują.xxNo i robili też "screeny" i donosili... To normalka u tych gnoi...

"Nie może być żadnych materiałów mojego pochodzenia. Gdyby były nie byłoby potrzeby podrabiać" - napisał na swoim mikroblogu Lech Wałęsa. Były prezydent przebywa obecnie w Wenezueli. (http://www.tvn24.pl)xxWałęsa mógłby sie zastanowić zanim coś powie..

Ustawa o przewalutowaniu kredytów hipotecznych jest niezgodna z Konstytucją - wynika z ekspertyz dwóch konstytucjonalistów, do których dotarł money.pl. "Państwo nie ma obowiązku spłacania długów kredytobiorcy" pisze prof. Cezary Kosikowski. I ostrzega, że zagraniczni właściciele banków mogą żądać od Polski odszkodowań po przymusowym przewalutowaniu.xxCzyżby następna wpadka pana prezydenta?

Gość gość
koniec z wami, śmiecie postSBckie, to już wasze ostatnie podrygi. wreszcie dla każdego stało się oczywiste co sobą reprezentujecie. po raz pierwszy naród kopnął w dupsko postkomunę z SLD, za 4 lata śladu po nich nie będzie. i mam nadzieję że że ten sam los za 4 lata spotka postkomunę z PO.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś ty się codziennie ośmieszasz x x No to poprosze o przykład mojego ośmieszenia sie wraz z uzasadnieniem. Bo bez tego twoje słowa to zwykłe kłamstwa. Xxx ośmieszasz się bo pleciesz bzdury. Na poparcie tego mam zdanie na twój umat wielu innych osób. Osób, które śmiesz wyzywać tylko dla tego że mają inne zdanie niż ty. Pozdrawiam.

Gość gość
i postkomunę z PiS

ośmieszasz się bo pleciesz bzdury. Na poparcie tego mam zdanie na twój umat wielu innych osób. Osób, które śmiesz wyzywać tylko dla tego że mają inne zdanie niż ty. Pozdrawiam.xxTylko szkoda, ze żadnej bzdury, rzekomo mojej, nie potrafisz przytoczyć i uzasadnić swojej oceny.Nie wyzywam osób z którymi się nie zgadzam. Nie mam takiego zwyczaju.Czyli jak zwykle zmyślasz.

Gość gość
postkomuna to przed PiSem broni się rękami i nogami. ale jak widać już się nie obroni :D PiSowi można wiele zarzucić ale za jedno wszyscy im powinni podziękować - dzięki nim skończyły się w polsce rządy postkomunistycznej nomenklatury. oby na zawsze.

Gość gość
"Tylko szkoda, ze żadnej bzdury, rzekomo mojej, nie potrafisz przytoczyć i uzasadnić swojej oceny." x zrobiłem to nie raz i nie dwa tak że spierdalałeś z podkulonym ogonem. ale taka świnia załgana nawet wtedy nie potrafiła się przyznać i za parę godzin wraca z kolejnymi łgarstwami.

PiSowi można wiele zarzucić ale za jedno wszyscy im powinni podziękować - dzięki nim skończyły się w polsce rządy postkomunistycznej nomenklatury. oby na zawsze.xxA robili to pisiory w prosty sposób.Stawiając na wysokich państwowych stanowiskach komuszych funkcjonariuszy jak np sedziego Kryże który w stanie wojennym skazywał polskich antykomunistów, kacyka partyjnego Jasińskiego czy następnego komuszego prokuratora Piotrowskiego, itp, itd...Nie dziękujemy za tego typu zagrywki i takich komuchów na rządowych posadach pisowskich.

gość dziś "Tylko szkoda, ze żadnej bzdury, rzekomo mojej, nie potrafisz przytoczyć i uzasadnić swojej oceny."xzrobiłem to nie raz i nie dwa tak że spie**alałeś z podkulonym ogonem. ale taka świnia załgana nawet wtedy nie potrafiła się przyznać i za parę godzin wraca z kolejnymi łgarstwami.xxNo to podaj linki do takich dwóch przykładów...:D:D:D

Gość gość
po takich "panach" to mój ojciec na konia wsiadał.

Gość gość
jak to pomiot po stalinie żyje w świecie własnych urojeń :D

Gość gość
Tylko szkoda, ze żadnej bzdury, rzekomo mojej, nie potrafisz przytoczyć. Xxx za dużo pisania. Wszyscy to potwierdzą

gość dziś jak to pomiot po stalinie żyje w świecie własnych urojeń xxMówię to czesto. Facet żyje we własnym omamie i opowiada jakieś rzeczy o tym co tam widzi.Że niby pisze bzdury, że pisał o czymś nie raz i nie dwa ale jak przychodzi do podania faktów to... Tylko obraża i nie potrafi podac żadego z faktów o których pisze...Typowy omamista i w tym wypadku komuch.