Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

gość dziś się łajzo domyslxxToi niby do mnie? Nie wiem czy "myślisz" o L.Kaczyński czy o Stelmachowskim? A moze o Dąbrowskim albo o Orszuliku?Skąd ja to mam wiedzieć?

Gość gość
Shatyn czytając co ty wypisujesz jestem pewny ze głosowałes na Komorowskiego ☺☺☺

Gość gość
ale oni jakoś pierwsi odwrócili się od tego pierwszego w komunie układu stając się glównymiopozycjonistami w 1990 tego zawartego układu rok 1989 czylirok jeszcze komuny , a rok 1990 , czyli rok obalenia komuny - to juz był porzełom żydo-polska peewsza zaakceptowała układy z dawna komuną - Niemcy komunistów wyrzucili na najniższe emerytury bez mozliwosci dlszego piastowania - Czesi wprowadzili dekomunizację na 5 lat , a póżniej przedłużyli ją na kolejne 5 lat

Nie odwrócili się bo brali udział również w Okrągłym Stole...Coś z historią jestes na bakier...

Gość gość
Tylko wyborca Brąka może pisać idiotyzmy z takim zapałem.

Polska jest jedynym krajem post komunistycznym w którym kk ma tak wiele do powiedzenia i równocześnie jedynym, gdzie tak naprawde nie przeprowadzono lustracji.Polecam wyciągnięcie wniosków, biorąc pod uwagę również fakt, kto stał na czele kk.

Gość gość
haha debil :D

gość dziś Tylko wyborca Brąka może pisać idiotyzmy z takim zapałem.xxJeśli to o mnie to poprosze o JEDEN przykład mojego postu w którym napisałem idiotyzmy oczywiście wraz z uzasadnieniem opinii...:D

Gość gość
~Europejczyk : "Donald Tusk odniósł się do informacji o nowych dokumentach mających świadczyć o współpracy Lecha Wałęsy z SB. Jego zdaniem Wałęsa nigdy nie ukrywał, że miał "pewne kontakty" w latach 70" - To nieprawda panie Tusk. Wałęsa zawsze mówił, że nie współpracował z SB. Do Grzegorza Brauna podczas wywiadu rzucił: zbrodnią jest pomyśleć nawet, że mogłem być po tamtej stronie. Prawda jednak wypłynęła jak trup na wodzie... Mogła wypłynąć po śmierci Wałęsy-wielkiego Polaka ale wypłynęła wcześniej i już nie jest tak przyjemnie

gość dziś haha debilxxNie. To tylko nieuk nie znający historii własnego kraju co już mu uzmysłowiłem nie raz.

To nieprawda panie Tusk. Wałęsa zawsze mówił, że nie współpracował z SB. xxTo oczywiście nieprawda bo nawet dzisiaj w tv puszczali jakie/ś stare wywiady z nim (m.in. u Olejnik) w których mówił, że spotykał sie z esbekami i coś tam podpisywał.A w filmie który zaakceptował jest też o tych spotkaniach.

Gość gość
o nawet trzech żydów obok siebie usiadło przy stole :classic_cool:

Gość barramekk
rok 1989 był rokiem przełomu w Polsce i w całej komunie -każdy chciał zakończenia tej żydobolszewickiej farsy w którą już nikt nie wierzył i zaistniła wtedy zupełna możliwość jhakiegoś wyjścią z niej skoro wszystkoisiędookoła sypało , a prikaz z Moskwy był jednoznaczny Polsk ma być poligonem , na którym sporawdzimy , jak w takiej dośćciężkiej sytuacji gospodarczej całej komuny ...można się jakoś przesiąść z tych 'czarnych wołg' na czarne mercedesy , nie tracąc zupełniekontroli nad tym , co się zupełnie zaczęło roz******lać od spodu

gość dziś Tylko wyborca Brąka może pisać idiotyzmy z takim zapałem.xxJeśli to o mnie to poprosze o JEDEN przykład mojego postu w którym napisałem idiotyzmy oczywiście wraz z uzasadnieniem opinii...

Gość barramek
oczywiscie po 68r. gdy żydostwo zostało zweryfikowane przez Moskwę jako wcześniej element zupełnie lojalny i tworzący komunę (geremek i kuroń jako żydo-dawni stalinowcy ) po wojnie żydo-arabskiej w 1967 wysoko ustawione w każdej dziedzinie żydowstwo polskie stało się elementem niepewnym - w ten sposób dawni staliniści zostali pozbawioeni legitymacji PZPR ...stając się opozycją wobec nowej rzeczywiostości ,gdzie już się ich nie promowano jak dotychczas ...ponieważ taki był nowy prikaz Breżnienki

Andrzej Duda o znalezionych dokumentach: ile jeszcze jest takich domów?xxW jednym takim bywa jak go wezwie naczialnik...

Gość gość
magdalenka praktycznie jest spotkaniem chlejących do spólki mośków z ukraińcami typu kiszczak i paru naiwnymi polaczkami którym coś tam wmówionio , że tu będzie prawdziwa demokracja ....a aaaadam w tym nagraniu na tvp info jest .....jak ta najgorsza obleśna kaaarwia

Gość gość
to jedna z moich pijackich wizji. wąchałem również klej.

Gość gość
przy wódce sprzedali Polskę i Polaków :O

Gość gość
w każdym razie - ciekawie się robi ponieważ wyzywani przez żydopostkomunę tzw.oszołomi (oszołomowie ) zaczynają przedstawić prawdziwe historie ostatnich dziejów Bolandii ...czyli jak prawdziwe żydo-oszołomstwo rzadziło Bolandią czyniąc z dość sporej części tubylców zupełnych dziadów pomimo oczywiście dobrych chęci niedziadowania ...nie wspominając o nomenklaturowym wbzogacaniu się kosztem budżetu wszystkich , czyli także tych których okradzionio

Gość gość
sie nachlałem

Gość gość
wałęsa to był ufol. donosił ufokom za wódkie. to wszystko przez żydów i lewkaów

Gość gaajowy
ha ha. No i się okazuje że to nie wielki Wałęsa a Kiszczakowa 25 lat później obala komunę.

Gość gość
mówią że wałęsa także był z tych ....czyli lejba kohne - o takim nazwisku rzekomego ojca odwiedzał w hameryce na jego grobie ...biorąc pod uwagę jego chciwość na kasę -jest to całkiem możliwe

Gość gość
ukrainiec słuzący żydokomunie - tam tacy usłużni i wynagradzani inasrańcy stanowilio jadro systemu

Gość gość
ale pisiaki jadą po Bolku teraz w tvp1 BRAWO JACEK! :D:D:D

Gość gość
czemu skasowano post o rozstrzelaniu tego smiecia szmatyna?