Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

Gość gość
bezczelność tej postUBeckiej świni przechodzi wszelkie granice. on naprawdę myśli że będę grzebał teraz po setkach stron starych tematów żeby udowodnić mu to co mu tam udowodniłem - że jest załganą postPRLowską świną na usługach propagandy.

Gość gość
cyganiuki bija baby,a on cyganiuk z mordy,tak Otulona o nim pisała,bno jego ryj lajzowski widziała

gość dziś Tylko szkoda, zeżadnej bzdury,rzekomo mojej, niepotrafisz przytoczyć. Xxx za dużo pisania. Wszyscy to potwierdząxxZa dużo pisania dla ciebie w jednokrotnym działaniu "kopiuj-wklej"?I dwóch zdań uzasadnienia?:D:D:D:D

gość dziś cyganiuki bija baby,a on cyganiuk z mordy,tak Otulona o nim pisała,bno jego ryj lajzowski widziałaxxNie tylko widziała ale podobno ma z nim dzieciaka i mieszka w "Faterlandzie"...

Gość gość
nie tylko ona widziała,jego morda czarna z wąsami tu latała,bo na sympatii miał konto,łajza załgana,niby żone miał,a słodził jakiejś starej rurze:D:D:D

gość dziś nie tylko ona widziała,jego morda czarna z wąsami tu latała,bo na sympatii miał konto,łajza załgana,niby żone miał,a słodził jakiejś starej rurzexxTeż widziałem. Taki łysy obok studni... Sam dał to zdjęcie.

Ale dajcie spokój z pisaniem jak kto wygląda i naśmiewania się z tego.Nie wypada. Lepiej faceta załatwić argumentami.

Gość gość
"bezczelność tej postUBeckiej świni przechodzi wszelkie granice. on naprawdę myśli że będę grzebał teraz po setkach stron starych tematów żeby udowodnić mu to co mu tam udowodniłem - że jest załganą postPRLowską świną na usługach propagandy." X postUBecki śmierdziel odjechał już zupełnie.

gość dziś bezczelność tej postUBeckiej świni przechodzi wszelkie granice. on naprawdę myśli że będę grzebał teraz po setkach stron starych tematów żeby udowodnić mu to co mu tam udowodniłem - że jest załganą postPRLowską świną na usługach propagandy.xxTo chyba o mnie...:DxxA tymczasem...xxgość dziś ja nie mam najmniejszego zamiaru stosować się do twoich poleceń a to że jesteś szują wynika z każdego twojego postu, posPRLOwska kanalio łajdacka.xxxJAk widać nie trzeba "grzebać" po setkach stron bo wg twoich słow "wynika z każdego twojego postu"...To gdzie kłamałeś? W pierwszym czy drugim z zacytowanych postów?:D:D:D:DNie musisz odpowiadać bo to widac że i w pierwszym i drugim...:D:D

gość dziś "bezczelność tej postUBeckiej świni przechodzi wszelkie granice. on naprawdę myśli że będę grzebał teraz po setkach stron starych tematów żeby udowodnić mu to co mu tam udowodniłem - że jest załganą postPRLowską świną na usługach propagandy."XpostUBecki śmierdziel odjechał już zupełnie.xxxOdjechał... Tak ten facio już ma. I kłamie co udowodniłem powyżej w poprzednim swoim poście..

Gość gość
Dziwię się poco jeszcze z tym ŚMIECIUCHEM shmatynem dyskutujecie .Taka kreatura nie ma godności ani honoru.Przeinaksza fakty,obraca kota ogonem ,byle jego na wierzchu.

Gość gość
o tobie piszę,damski bokserze z Nowej Huty o mordzie cygana zapijaczonego:D:D:D

gość dziś Dziwię się poco jeszcze z tym ŚMIECIUCHEM shmatynem dyskutujecie .Taka kreatura nie ma godności ani honoru.Przeinaksza fakty,obraca kota ogonem ,byle jego na wierzchu.xxPomyliłeś topiki. Tu nie ma nikogo o takim nicku.

Gość gość
fakt że jesteś szują wynika z każdego twojego postu, to raz. a to że udowodniłem ci kłamstwa to zupełnie inna sprawa i nie mam zamiaru tego teraz wyszukiwać. a to że jesteś idiotą skoro tego nie rozumiesz to udowodniłeś sam swoim kretyńskim postem.

gość dziś o tobie piszę,damski bokserze z Nowej Huty o mordzie cygana zapijaczonegoxxTo pisz o nim ale dlaczego tutaj?To mój topik o polityce a nie o twoich debilnych znajomych.

gość dziś fakt że jesteś szują wynika z każdego twojego postu, to raz.xxJeśli to do mnie to skoro z każdego postu, to po prostu zacytuj jakikolwiek i na podstawie jego treści, uzasadnij ocenę.Nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu.

Gość gość
"Dziwię się poco jeszcze z tym ŚMIECIUCHEM shmatynem dyskutujecie .Taka kreatura nie ma godności ani honoru.Przeinaksza fakty,obraca kota ogonem ,byle jego na wierzchu. x x Pomyliłeś topiki. Tu nie ma nikogo o takim nicku. " x a jednak wszyscy wiedzą że jest.

a to że jesteś idiotą skoro tego nie rozumiesz to udowodniłeś sam swoim kretyńskim postem.xxNie napisałem żadego takiego postu.Ale może nie zauważyłem?Po prostu zacytuj ten post i na podstawie jego treści uzasadnij, że jest kretyński.Pośmiejemy się wszyscy z ciebie...:D

a jednak wszyscy wiedzą że jest.xxWszyscy w twoim omamie jak zwykle... Ale nie opowiadaj o jego zawartości...:OTrzymaj się realiów i pisz na temat tego co jest w rzeczywistości a o co prosiłem już parę razy.

Gość gość
gość dziś Tylko szkoda, ze żadnej bzdury, rzekomo mojej, nie potrafisz przytoczyć. Xxx za dużo pisania. Wszyscy to potwierdzą X Gejowy, używasz argumentów rodem z piuaskownicy... Jak dziecko... wies, wsyscy cię nie lubią, wies.... X Tępak. X Nie, nie jestem Shatynem, prymitywku.

To co?Potrafisz przytoczyć jeden mój post, żeby udowodnić własne słowa czy też przyznajesz się do kłamstw na mój temat?MAsz dwa wyjscia. Albo-albo.Bo ja już nie mam czasu...

Gość gość
"Jeśli to do mnie to skoro z każdego postu, to po prostu zacytuj jakikolwiek i na podstawie jego treści, uzasadnij ocenę. Nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu. " x ale to już zostało tyle razy udowodnione że nie zamierzam dawać się wciągać w twoje gierki o "udowadnianie" po raz kolejny. bo gdyby to dało jakiś efekt to bym to zrobił. ale ty jesteś taką śwnią że za chwilę znikniesz i pojawisz się za parę godzin udając że nic się nie stało i znowu domagając się "udowadniania" po raz kolejny i kolejny i kolejny. a ja nie mam na drugie syzyf żeby się z taką śwnią bez przerwy kopać. czy to do ciebie postPRLowska świnio w końcu dotrze?

gość dziś Tylko szkoda, zeżadnej bzdury,rzekomo mojej, niepotrafisz przytoczyć. Xxx za dużo pisania. Wszyscy to potwierdząxxZa dużo pisania dla ciebie w jednokrotnym działaniu "kopiuj-wklej"?I dwóch zdań uzasadnienia?:D:D:D

ale to już zostało tyle razy udowodnione że nie zamierzam dawać się wciągać w twoje gierki o "udowadnianie" po raz kolejny.xxProblem w tym, że to nie było "tyle razy" tylko "ani razu".

ale to już zostało tyle razy udowodnione że nie zamierzam dawać się wciągać w twoje gierki o "udowadnianie" po raz kolejny.bo gdyby to dało jakiś efekt to bym to zrobił. xxDa efekt. Nie dla mnie tylko dla ciebie bo to ty udowodnisz, że było tak jak napisałeś a nie skłamałeś po raz kolejny.A więc czekam na efekt...:D

pojawisz się za parę godzin udając że nic się nie stało i znowu domagając się "udowadniania" po raz kolejny i kolejny i kolejny.xxCzesto pojawiam się i nie twierdzę, ze się nic nie stało tylko, że po raz kolejny złapałem cie na kłamstwach i że nie potrafisz uzasadnić własnych słow.

a ja nie mam na drugie syzyf żeby się z taką śwnią bez przerwy kopać. czy to do ciebie postPRLowska świnio w końcu dotrze?xxNa razie dotarło, ze nie masz żadnych argumentów na własne słowa i usiłujesz obrażac, zastepując tym argumenty merytoryczne.Czyli zachowujesz się jak typowy gówniarz, niedorostek i prymityw.

Gość gość
"Po prostu zacytuj ten post i na podstawie jego treści uzasadnij, że jest kretyński." x czy ty jesteś naprawdę tak ogranioczony że nie rozumiesz że ja nie mam zamiaru akceptować twoich warunków i ciągle czegoś "uzasadniać" bo ty tak chcesz? nie chcesz mi wierzyć, nie musisz. w d***e to mam. jesteś śmieciem UBeckim i gnidą, to ci udowodniono nie raz i nie dwa. i nie tylko ja. a ty za każdym razem udajesz że nie wiesz o co chodzi i od nowa ci trzeba "udowadniać". no niestety tak nie będzie. przeczytaj sobie te posty których tam nawklejałeś, jeżeli faktycznie demencja ci już mozg zżarła i nie pamietasz.

Gość gość
nie chcesz mi wierzyć, nie musisz. w d***e to mam. jesteś śmieciem UBeckim i gnidą, to ci udowodniono nie raz i nie dwa. i nie tylko ja. X Kto, kiedy i jak udowdnił? Argumenty masz z duupy. :D:D:D

Gość gość
no i teraz przydupas shatyna się ujawnił. tobie też mam udowadniać że jesteś przydupasem shatyna?