Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 6

Polecane posty

Gość gość
"Poczytaj co on oznacza w tekście, czym jest tak napisane zdanie a potem wróć i przeproś. " x udowodnij swoje insynuacje albo zamknij kłamliwą mordę.

Jeśli ktoś normalnie i kulturalnie prosi abym uzasadnił własne słowa to w przeciwieństwie do ciebie, robię to bez problemu...I znowu ci nie wyszło bido intelektualna...:D

udowodnij swoje insynuacje albo zamknij kłamliwą mordęxxChetnie, tylko że nie napisałem żadnej insnuacji w rzeczywistości. Jak jest w twoim omamie omamisto, nie wiem.

Gość gość
skoro nie potrafisz udowodnić tego co piszesz to zamknij mordę i przestań łgać.

gość dziś skoro nie potrafisz udowodnić tego co piszesz to zamknij mordę i przestań łgać.xxW przeciwieństwie do ciebie potrafię uzasadnić własne słowa...:D

Gość gość
no nie widzę żadnego dowodu na insynuacje które tu wklejasz więc raczej nie potrafisz. jedyne co potrafisz to wklejać obelgi i kłamliwe insynuacje.

To co wklejam to nie są moje słowa tylko cytaty do których źródła podaje przeważnie linki...:Znowu ci nie wyszło...Aż mi cie żal...:D:D:D

Gość gość
mosiek się mota i czegoś tam żąda , jak to typowy mosiek .... w obecnej dość trudnej dla mośków sytuacji

jedyne co potrafisz to wklejać obelgi i kłamliwe insynuacje.xxTo też nie jest prawdą bo potrafię dyskutowac ale tylko z tymi którzy potrafią dyskusję prowadzić w sposób merytoryczny i co ważniejsze jeszcze, potrafią uzasadnić własne słowa i opinie.Ty omamisto do niech niestety nie należysz...:D

Gość gość
ale nie zmienia to faktu że są to obelgi i kłamliwe insynuacje a skoro je tu wklejasz to za nie odpowiadasz. proszę je udowodnić ale tego nie potrafisz bo jesteś propagandowym śmieciem tylko.

gość dziś mosiek się mota i czegoś tam żąda , jak to typowy mosiek .... w obecnej dość trudnej dla mośków sytuacjixxMiota się ale nie wiem czy to Mosiek czy Tadeusz. Zresztą to i tak nie ma znaczenia.

gość dziś ale nie zmienia to faktu że są to obelgi i kłamliwe insynuacje a skoro je tu wklejasz to za nie odpowiadasz.proszę je udowodnić ale tego nie potrafisz bo jesteś propagandowym śmieciem tylko.xxO udowodnienie zwróć się do autorów cytowanych przez mnie słów a nie do mnie.Ja mogę i potrafię uzasadnić WŁASNE słowa a nie czyjeś.

Gość gość
więc zacznij udowadniać to co tu wklejasz skoro potrafisz. ale nie potrafisz i jak szczur chowasz się za tekstem "że to cytaty". tyle że rozpowszechniając kłamstwa stajesz się ich współwinnym.

gość dziś więc zacznij udowadniać to co tu wklejasz skoro potrafisz. ale nie potrafisz i jak szczur chowasz się za tekstem "że to cytaty". tyle że rozpowszechniając kłamstwa stajesz się ich współwinnym.xxJeszcze raz powtórze DUŻYMI LITERAMI.JA mogę UDOWODNIĆ, UZASADNIĆ WŁASNE SŁOWA.A nie czyjeś....

Gość gość
"Ja mogę i potrafię uzasadnić WŁASNE słowa a nie czyjeś. " x no wieć tak jak pisałem, jesteś małym gnojem na usługach propagandy który tylko łgać potrafi. bo skoro uczestniczysz w rozpowszechnianiu kłamstw na czyjś temat to jesteś tak samo odpowiedzialny jak ktoś kto te kłamstwa wymyśla.

tyle że rozpowszechniając kłamstwa stajesz się ich współwinnym.xxSkąd wiesz, że to kłamstwa? Bo tak jest w twoim omamie?:D

Gość gość
"JA mogę UDOWODNIĆ, UZASADNIĆ WŁASNE SŁOWA" x skoro rozpowszechniasz kłamstwa to stajesz się za te kłamstwa odpowiedzialny.

no wieć tak jak pisałem, jesteś małym gnojem na usługach propagandy który tylko łgać potrafi.xxJak widze argumenty się skończyły (jeśli w ogóle były) i zaczynasz obrażać a raczej próbowac to robić.A to kończy naszą "dyskusję".Jak zaczniesz sie zachowywać jak dorosły człowiek a nie jak gówniarz z piaskownicy to może pogadamy.

Gość gość
"Skąd wiesz, że to kłamstwa? Bo tak jest w twoim omamie?" x bo osoba która je rozpowszechnia (czyli ty) nie potrafi udowodnic że to prawda a tylko jest narzędziem propagandowego przemysłu łgarstw i niegodziwości.

skoro rozpowszechniasz kłamstwa to stajesz się za te kłamstwa odpowiedzialny.xxNo właśnie. Ale ty nie potrafisz udowodnić że to są kłamstwa a wiec kłamstwami nie są czyli ja ich nie rozpowszechniam.I na tym koniec....:D

- PiS wycofuje się z obietnic wyborczych dot. m.in. obniżenia wieku emerytalnego czy podwyższenia kwoty wolnej od podatku - powiedział przewodniczący PO Grzegorz Schetyna, pytany o wypowiedzi w tej sprawie wicepremiera Mateusza Morawieckiego. xSchetyna uznał, że "wszystko wskazuje na to", iż rząd PiS wycofa się z obietnic ws. obniżenia wieku emerytalnego czy podwyższenia kwoty wolnej od podatku. - Jeżeli ktoś racjonalnie potrafi liczyć, a przecież premier Morawiecki potrafi liczyć, to w sposób dosyć niezawoalowany ucieka od tych wyborczych obietnic. To pokazuje, jak nieprawdziwa była ta kampania wyborcza i w jaką nieprawdę uwierzyli Polacy - ocenił.xxAno właśnie. Nakłamali, nakłamali i dzięki temu wygrali...Nic dziwnego skoro ich prezesik to wielokrotnie skazany przez sądy za kłamstwa mały człowieczek.

Zdaniem Schetyny PiS m.in. w ten sposób wycofuje się z obietnic wyborczych. - Najpierw się wycofali z tego, że Polska miała być w ruinie - już nie jest. Uważają teraz, że jest w świetnej kondycji gospodarczej i finansowej. Wycofali się z obietnicy 500 zł na każde dziecko. Jest ponad 3 mln pierwszych dzieci w rodzinach, które nie będą dofinansowane w ten sposób - wyliczał szef PO.

Gość gość
Czy milf iftara pisze jeszcze tutaj?

Gość gość
dorosła dyskusja z łgarzem i kanalią uczestniczącym w rozpowszechnianiu obelg i kłamstw nie jest możliwa. x proszę udowodnić że to co wklejasz jest prawdą to wtedy będziemy prowadzili "dorosłą dyskusję" a póki co jesteś ohydnym śmieciem rozpowszechniającym kłamliwą propagandę.

Gość gość
"No właśnie. Ale ty nie potrafisz udowodnić że to są kłamstwa a wiec kłamstwami nie są czyli ja ich nie rozpowszechniam." x to nie ja ci muszę "udowadniać kłamstwo" tylko ty musisz udowodnić że piszesz prawdę. jeżeli nie potrafisz to znaczy że łżesz jak zwykle ty załgana świnio.

Gość gość
kolejne załgane wklejki. tym razem projekcje chorego umysłu pana schetyny. oczywiście jak zwykle w stylu "mówi się", "wygląda na to" "wszystko wskazuje" i tym podobnych określeń typowych dla łgarzy.

Gość gość
kolejny dzień, kolejne łgarstwa shatyna. jak zwykle nic z tego co wypisuje nie zostało w żaden sposób udowodnione. same łgarstwa i insynuacje.

Jan Pospieszalski zaatakował rzecznika wrocławskiej kurii w TVPxRzecznik wrocławskiej kurii ks. Rafał Kowalski, jak to duchowny, uznał, że z każdym warto rozmawiać. Po czwartkowej wizycie u Jana Pospieszalskiego w TVP Info, choć jest człowiekiem otwartym, mógł zmienić zdanie.xCały tekst: http://tnij.org/uvifzgr

Gość gość
i shatyn klepie kolejne łgarstwa i insynuacje. tym razem w stylu "mógł zmienić zdanie". to zmienił czy nie zmienił shatyn? potrafisz shatyn udowodnić że zmienił czy tylko go oczerniać?

Gość gość
zawziętość shatyna bierze się być może stąd że jest analnie penetrowany przez swojego oficera prowadzącego gdy nie wykazuje się aktywnością na forum kafeterii.