Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYSIA JAK TAM PODRYW DO SMAKOSZA?

Polecane posty

Gość gość

Oszka go olała to teraz ty do niego podbijasz cipcio? Tylko pamietaj ze to nie jest badboy :classic_cool: Spikniecie sie? :classic_cool:

Gość gość
:D

Wiesz teraz wolę bad boya bo dobry chłopak mnie zdradził więc koniec ze spiskowaniem :D 🖐️

Gość gość
to jest Shemale

Gość gość
Badboy to ci juz w ogóle da popalić hehe :D Boże jakie te kobiety są głupie...

Nie wiem jakiego będę miała, ale chcę być szczęśliwa :P

Wiem bo ja jestem dobry i grzeczny chłopak co chyba se widać cipciu:D

Gość gość
Smakosz zły nie jest ale musisz go docenić a nie tak jak oszka Jak mu okażesz troche serca to cie na rękach bedzie nosił, a jak go jeszcze zmotywujesz zeby do roboty poszedł to juz całkiem raj przy nim bedziesz mieć, obydwoje macie złamane serca i obydwoje pragniecie miłości. Dajcie sobie szanse :)

Gość gość
Ona by sie nim pewnie bardziej bawila niz oszka szkoda mi tego chłopaka. Powiedzcie mi czemu kobiety nie potrafią docenic faceta z dobrym sercem? Wolą debila kibola badboya przez którego będą płakały w poduszke i cierpiały który bedzie je bił i zdradzał a one i tak dalej za nim lecą :o Kobiety to jednak mają coś z garem...

Ej ja jestem ze śląska i jeśli chcę kogoś poznać to na miejscu... Nie znam smakosza i nie znam nikogo z kafeterii, mama mówiła by nie ufać ludziom przez internet... Nie da się zakochać pisaniem trzeba też się widzieć i poznać :(

Gość gość
Sysia to zła kobieta jest... Sama by chciałabyć prawdziwie kochana i szanowana przez dobrego faceta a jednoczesnie ma w doopie takich. Widac zasługujesz tylko na badbojów przez których całe zycie bedziesz zdradzana i poniewierana i przez których bedziesz mnóstwo razy cierpiała. Ale po co jej dobre kochające serce, ważne że badboy :classic_cool:

Gość gość
Sysia neptyka i muna widziałaś już ponoć?

Gość gość
No ale przeciez mozecie sie poznac a moze faktycznie go zmotywujesz do pracy i nawet sie przeprowadzi gdzies blisko Ciebie. Miłośc moze wszystko ale trzeba dać jej szansę

A poza tym Smakosz będzie wierny Oszce przez cały czas i to co oni mają między sobą to ich sprawa... Ja nie chce mieć chłopaka bo się sparzyłam... Zresztą mogę odpocząć od miłości. Chcę się zająć sobą, pokochać siebie, nauczyć się być zależna od siebie. W marcu idę na prawko potem do studium się uczyć i robić to co mogę a nie mieć wieczne zakazy i nakazy... Kiedy odpocznę od związków pomyślę nad stałym związkiem. Chcę żyć ze sobą i nauczyć się szacunku do siebie.

Gość gość
Piwosz zainteresuj sie sysią, chłopak ją olał a ty masz kase by do niej pojechać zapoznać sie itp.No chyba że sie boisz męska cipo:D

Wam zawsze nic nie będzie pasowało :P mogę być zła, oj tak mściwa jestem dla tych co zadrą ze mną taka jestem :P

Gość gość
dyzio:classic_cool:

zbereznik dziś Nie zadaję tylko piszemy od czasu do czasu :P ja tam wszystkich lubię a to co między wami jest to wasza sprawa :) Nawet nie wiem czemu się tak nie lubicie.

chcial sie ze mna przespac ale odmowilem i teraz zachowuje sie jak odrzucony kundel...

Gość gość
Przez fona co dzień gadają, przesyłają sobie fotki nagie.Mun już ponoć sie do Częstochowy sie wybiera by sie oświadczyć:D