Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygasająca wrażliwość

obecny świat jest zimny, skalkulowany, bezwzględny, zakłamany

Polecane posty

ludzie są często podli, udają miłych, żeby coś osiągnąć, po trupach do celu, sztuczność jest powszechna, smutne mamy czasy

Gość gość
taka postawa kobiet

Gość gość84
@02:06 kobiet, dzieci, czarnych, albinosów, etc. etc. rasisto j3bany

gość dziś taka postawa kobiet xxxx niespodzianka, jestem facetem

To tylko nasze wyobrażenia o wszystkim ta iluzja ego jest bardzo silna. poza uwarunkowany umysłem pozostaje radosc spokoj szczęście i nieprzeniknione piękno ..... to jest nasz umysl najwiekszy nasz wróg. Bogowie tak bardzo uwierzyliście we wlasne stworzone formy w których się tak pogubiliście. Współczuję . Amica butsu niech was prowadzi

Gość gość
ja nie wiem jak tak bardzo można uwierzyć w mamonę, gospodarkę, ze traci sie własne człowieczeństwo? moim zdaniem to bardzo krótkowzroczne, poświęcamy nasz czas na rzeczy nieistotne, istotne są relacje, chwila relaksy przy ognisku, rozmowy, śmiech, radość życia i to wszystko jest za darmo :) jakaś grupa chce byśmy zatracili swoje człowieczeństwo i byli trybikami maszyny, której oni są zarządcami, idzie im to bardzo łatwo niestety

Amica butsu podupadl na zdrowiu. Dlatego ja akimke będę was prowadzil wprost do raju, lepszego raju od najprawdziwszwgo, bo w moim raju struktury ego wiążą wasze dusze dając mi pełnię szczęścia z możliwości zabawy wami xD

Językiem oświeconych sa obrazy nadajac im moc przedostają się do nieświadomości kolektywnej a ta w procesach determinuje kolejna sytuacje na podstawie oczekiwan ludzkości na jawie. ten proces jest dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. To tylko parenascie osób połączonych Wola. Umieją spojrzeć w oczy Akaszy bez wstydu. Ja bym mogl zapobiec ich działaniom ale po co. ; wielu takich jak ja o tym wie i nikt ich nie slucha we śnie to nic nie da. Zresztą ja przyznaje im racje w pewnych okolicznościach. Tez kocham tego ich Boga.. :( on nie jest jedyny ale jedyny który tak długo z nami jest, on jest pomiędzy świętami.

Gość gość
obecny świat jest taki sam jak zawsze był. Mi się podoba i nie mam takich czarnych myśli. świat jest piękny a ludzie tacy sami jak niegdyś.

Gość Małgorzata Konstańczak.

Nasz świat współczesny pędzi ku doskonałości, którą trudno zinterpretować. Czy doskonałość wyrażamy w myślach, słowach czy też w piśmie, bardzo trudno połączyć te trzy aspekty w jedność, taki to przywilej czasów. Nie bardzo wiadomo co jest nam najbardziej potrzebne w zrozumieniu Kosmicznej Stałości,  która niczego nie powie a co najwyżej zatwierdzi logikę ziemskiego myślenia. W takim momencie kłania nam się zapis biblijny, który został zinterpretowany na potrzeby umysłów władczych, interesownych i obojętnych na losy myślącej cząstki ludzkości, która  niekoniecznie robi kariery tu i teraz.