Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie ciagle komentuja moj kolor skory mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Ze za blada jestem, ze to ladnie nie wyglada, ze powinnam chodzic do solarium badz stosowac samoopalacz, ze taka skora nie wyglada atrakcyjnie, zdrowo ani ladnie...

Gość gość
Jeżeli jesteś trupioblada to mają rację w innym przypadku zazdrość

Gość gość
Niektorzy ludzie tacy sa- musza komentowac. Jakbys byla ciemnej karnacji to mowiliby pewnie, ze za duzo na sloncu siedzisz i to niezdrowe ;). Nie wiem czy sie malujesz, jesli nie to musnij lekko rozem policzki, to Cie ozywi ;) . Ale nie przesadz, doslownie bardzo delikatne musniecia i niezbyt ciemnym kolorkiem zeby kontrastu z reszta skory nie bylo;).

Gość gość
"Jeżeli jesteś trupioblada to mają rację" Aha, czyli jak jestes brzydka to kazdy ma prawo non stop Ci mówić "jaka Ty brzydka jesteś, idż się pomluj albo uzbieraj na operację"? :D Autorka nic nie musi robić - ma ochote być blada niech sobie będzie, to ludzie są niekulturalni po prostu na siłę wciskajać swoje opinie wszędzie nie proszeni o to.

Gość gość
06:22 ma rację jeśli tak bardzo ci dokuczają znawcy od siedmiu boleści. Wszystkim nie dogodzisz. Taka już PL kultura (a raczej jej brak).

Gość gość
nawet jeżeli jesteś bardzo blada to uroda Królewny Śnieżki jest o wiele lepsza niż solariowej skwarki ;)

Gość gość
Mi tez gadaja ze blada jestem mam to gleboki w doopie jestem ladna a jak komus sie nie podoba niech zjezdza

Gość gość
Ja tez jestem blada i ciagle mialam kompleksy z tego powodu.Ale mam duze oczy,ciemne brwi,rzesy i wlosy,moj tata mowi,ze mam oryginalna,gotycka urode.No co zrobic,nie chodze na solarium i nigdy nie zamierzam chodzic.Najlepiej to sie nie przejmowac.Podkresl oczy,troszke rozu na policzki i usta i powinno byc ok.

Gość gość
W Chinach byłabyś celebrytka

Gość gość
A nie w Japonii?

Gość gość
Chamstwo światem rządzi Wieśniaków rozwiewa Wielu takich błądzi Często nie dojrzewa...

Gość gość
Rozsiewa, poprawka :D

Gość gość
Jestem blada, może nąet i trupio , taka sie urodziłam i co mam z tym zrobić? Solarium jest drogie i epbardzo niezdrowe, samoopalacze to udręka - nawet jesli dobrze przygotujesz ciało do zabiegu to i tak sa plamy, zacieki i trzyma sie to góra 3-4 dni , a potem znowu peeling - ścieranie "starej" opalenizny, depilacja, nawilżanie , nakładanie samoopalacza, czekanie az wyschnie itd ... Nie, dziekuje

Gość gość
Ja tez jestem trupioblada i wciaz slysze "dobre rady". Najczesciej mowie, ze nie pojde na solarium ani nie bede sie opalac zeby miec zmarszczki jak ty :) i jest spokoj.

Gość gość
Przeciez opalenizna wyszla z mody:-) Teraz "blade twarze" sa super, ja choc na solarium chodzilam raz na 3tyg i tylko po to zeby skore wysuszyc (mam tlusta, ze sklonnosciami do wypryskow) to teraz nawet po to nie chodze:-p biore tab anty i jest fajnie. Nie przejmuj sie kochana, zal im d0pska sciska bo jestes jak ktos napisal jak Krolewna Sniezka:-)

Gość gość
Ja tez jestem bardzo blada,ale dlatego,bo mi sie to bardzo podoba.Niech sie zajma swoim zyciem,olej ich.

Gość gość
no i słusznie, bo w obecnych czasach większosc ma ciemny lub czarny kolor skóry, co daje uprzywilejowaną pozycję :P

Gość gość
w jakim sensie uprzywilejowana ?

Gość gość
no jak to? na czarnego nic nie wolno powiedziec bo od razu "rasizm"