Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki orbitrek do 1000 zl i czy w ogóle warto?

Polecane posty

Gość gość

Jaki orbitrek do 1000 zl i czy w ogóle warto? Ktoś mi mówił że takie po 600- 800 to dziadostwo?

Gość gość
Miałam taki za 699 zł. Rozleciał po miesiącu. Nie mówiąc już o tym, że bardzo skrzypiał i był głośny. Potem kupiłam sobie taki za 1800 zł yorka i już 6 lat działa bez zarzutu a korzystają z niego dwie osoby.

Gość gość
zdecydowanie nie warto. dobre sprzęty zaczynają się od niecałych 2000 w górę. koło min. 14 kg

Gość Kacpra
Zgadzam się z poprzednikami, orbitreki poniżej 800, 1000 zł sa naprawde kiepskiej jakości, mimo że na fotkach w sklepach wyglądają modelowo. Takie już całkiem ok są od 1500, a powyżej 2k już naprawdę dobre. Sprawdź w http://www.sk-sport.pl/ - mają wiele lepszych modeli, ale na cuda poniżej 1000 zł to nie masz co liczyć

Wszyscy mają rację, jednak, aby stwierdzić, czy taki, czy inny model warto kupić, musimy mieć kilka istotnych danych na temat osoby, która będzie ćwiczyła na tym sprzęcie. Mianowicie, wzrost, wagę oraz cel, w którym urządzenie będzie wykorzystywane (rekreacja, utrata wagi, utrzymanie sprawności?). Tego niestety nie wiemy. Nie da się niestety w takich przypadkach generalizować. Dla osób dość niskich i drobnych, wystarczający będzie już model HAMMER Ellyptech CT3 w cenie ok. 1200 zł. Jednak dla osób wysokich i cięższych należy wręcz rozejrzeć się za czymś większym i mocniejszym, np. HAMMER Crosslife XTR, lub FINNLO Loxon. Jeśli chcą Państwo dobrać urządzenie do swoich predyspozycji fizycznych, jak również celów, prosimy o kontakt. Pomożemy :)