Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możecie pomóc mi to ogarnąć?

Polecane posty

Gość gość

Jak to możliwe, że nastały czasy, gdzie mężczyźni wyglądają (wypicowana mordka, włoski), ubierają się (rurki, obcisłe bluzki, buty z których widać stopki i wygolone nogi), zachowują jak kobiety, boją się zranić rączki podczas gdy kobiety odwrotnie; ubierają się po męsku (jeansy, bluzy, adidasy, plecak), nie boją ciężkiej pracy fizycznej, zapierdzielają jak dziki nie wspominając już o tym, że w policji czy wojsku jest ich coraz to więcej i już nikogo to dziwi. A mnie to dziwi dlatego pytam prostu z mostu; czy kobieta to to samo co mężczyzna czy mężczyzna to to samo co kobieta? Czy model klasycznej rodziny odchodzi w zapomnienie? Czy kobieta przejęła rolę mężczyzny, a mężczyzna rolę kobiety? Nie ogarniam tego i nie ukrywam, że mnie to przeraża... Zapraszam do dyskusji. Może razem nam się uda to objąć jakoś rozumem. Nie jest to żadna prowokacja podkreślam i nie mam zamiaru nikogo urazić.

Gość gość
Dzisiejsi niektórzy faceci to lenie dlatego kobiety biorą sprawy w swoje ręce o pracują ciężko za nich aby utrzymać dom i rodzinę