Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sportisso oszuści UWAGA

Polecane posty

Gość gość

Uwaga na ten sklep internetowy sportisso.pl nie wysyłają towaru, nie odbierają telefonu, włącza się poczta, nie odpisują na maile, uwaga to jest sklep z niby oryginalnymi ubraniami, butami, właścicielem jest agitus, Agitus sp. z o.o. takze fikcyjny, nie ma informacji o nich w necie.

Gość gość
Wiem już sporo na temat tych oszustów. Mają serwer w Polsce pod nazwa.pl domenę wykupiła: P.U. AURA z Bierunia ul. chemików 89/2 ta sama osoba czyli Izabela Kleniewska ma też firmę pod nazwą AVIS Finanse-import ul. korfantego 2, w Katowicach. FAKTURY PROFORMY PRZY ZAKUPACH WYSTAWIAJĄ Z FIRMY P.H.U. AVIS W KATOWICACH. Konto w banku założyli w Warszawie na Przykopowej 33, 01-208 Warszawa IDEA BANK TO SĄ CIENKIE BOLKI DŁUGO JUŻ SPOKOJNIE NIE BĘDĄ SPALI:)

Gość gość
Zamawialam u nich kurtkę we wrześniu i spisałam ją już na straty po przeczytaniu tych komentarzy.A wczoraj zadzwonił listonosz i mi ją wręczył. Byłam w szoku bo juz o niej zapomniałam .Tak więc paczka doszła po 6 tygodniach

Gość dzidacapri
Cykloholik.pl to też ZŁODZIEJE i też na powiązane z P.H.U AVIS z siedzibą w Katowicach . UWAŻAJCIE NA NICH !!!

Gość gość
od grudnia czekam na zamówienie ze sklepu cykloholik z katowic..BRAK SŁÓW NA TAKICH OSZUSTÓW,