Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po30 kobiety biorą jak leci

Polecane posty

Gość gość
ja też z wiekiem mam co raz większe wymagania :D

Gość gość
Możecie sobie mieć większe wymagania. Młodsza konkurencja i tak was wygryzie.

Gość gość
Żaden fajny facet nie będzie latał miesiącami za 30-letnią panną. Wiele oczekujecie ale NIC nie dacie w zamian. Nic czego nie mieli inni wcześniej i to za pół darmo. Nie kwalifikujecie się na matkę ani żonę. Zje*ałyście. Miałyście swoją szansę w życiu, nie wykorzystałyście jej i teraz musicie pójść na kompromis. Miłego rozpamiętywania nieudanych związków i zmarnowania najlepszych lat życia na bezmyślnych pajaców.

Gość gość
nikt normalny nie brałby się za 30 latkę jak ma powodzenie u 20latek lub nastolatek!

"Baby prawie nigdy nie biorą "jak leci" choćby dlatego, że dużo łatwiej znoszą brak seksu i nie muszą się zadowalać, jak mój były dyro, kopulowaniem z podrzędną, wiejską kelnerką." X czyli chcesz powiedzieć, że faceci biorą jak leci, byle tylko chciała kopulować? :D

"gość dziś Możecie sobie mieć większe wymagania. Młodsza konkurencja i tak was wygryzie. " X no niekoniecznie. młodsza konkurencja działa bardziej emocjonalnie, a mniej racjonalnie, szybciej się starzeje - więcej chemii w żarciu, używki od nastoletniego wieku itp., najczęściej też jest zwyczajnie głupsza - szkolnictwo podupada :P

Gość gość
To zależy, te atrakcyjne nadal są wybredne.

Gość gość
"Miałyście swoją szansę w życiu, nie wykorzystałyście jej i teraz musicie pójść na kompromis" X Nic NIE MUSIMY! To jest właśnie fantastyczne w tym wieku - mam pełną świadomość, że nic nie muszę - co najwyżej mogę ;)

Gość gość
nikt normalny nie brałby się za 30 latkę jak ma powodzenie u 20latek lub nastolatek xxxxx normalni biora sie za dzieci hahaha

Gość gość
gość 2016.04.16 To zależy, te atrakcyjne nadal są wybredne. xxxx ale atrakcyjne w tym wieku albo mają dziecia albo mają zgniły charakter, ale to prawda nadal wybrzydzają. Poza tym wiekszość przyzwyczaiła się do samotności i ciężko to w nich zmienić.