Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z dziewczyną poznałem ostatnio dziewczynę i zaczęła się wokół mnie kręcić zagadywać to spytałem jej czy się jej podobam ona odpowiedziała tak za 2 dni zadzwoniłem do niej a ona mówiła że wyjdzie ale tylko z koleżanką to ok pojechałem się z nią napić chciałem porozmawiać ona mówiła że dziś nie zadzwoniłem dzień później mówiła że nie da rade dziś wyjść a za godzinę dzwoni abym wpadł lecz nie dałem rade bo zajęty byłem co mam sądzić o tym czy ona w coś gra ?

Gość gość
ogólniebaby dziwne są

Gość gość
no, dziwne są, tak samo niezdecydowane jak ty ze swoim z brakiem przecinków

Gość gość
tak przecinki to największy problem   hehe

Gość gość
Powie mi ktoś co normalnego a nie z tymi przecinkami

Gość gość
naprawde nikt nie wie co mam o tym myśleć zależy mi na niej

Gość gość
Nom gra,na 99%,chce chyba zobaczyć co powiesz,zrobisz,czy bedziesz biegał za nią

Gość gość
znasz jej zodiak jaki ma charakter to znaczy a nie bzdury o przeznaczeniu, i napisz swoj żeby było szybciej - za duzo wariantów

Gość gość
Ona wodnik ją panna

Gość gość
czy wodnik manipuluje Na początku znajomości, a nawet w pierwszej fazie związku, obojgu na pewno będzie się wydawało, że są dla siebie stworzeni i będą się doskonale dogadywać. Szybko jednak okaże się, że w kluczowych kwestiach nie są w stanie do końca się ze sobą porozumieć i zaczną się zgrzyty. Zauważą także, jak bardzo są od siebie różnią i nawet jeśli na początku właśnie te różnice mogły ich fascynować i czynić pociągającymi w oczach partnera, to bardzo szybko zaczną ich drażnić. Kobieta-Wodnik stale żyje w pewnym oderwaniu od rzeczywistości, ma bogatą wyobraźnię i stale buja w obłokach, nie do końca reale oceniając swą bieżącą sytuację. To denerwuje praktycznego i pragmatycznego Mężczyznę-Panna, tym bardziej, że stale musi brać odpowiedzialność za rozchwianą emocjonalnie partnerkę, a ona nie tylko tego nie docenia, ale też zarzuca mu nudziarstwo i brak polotu.