Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starsza kobieta zwróciła mi uwagę że karmię piersią w galerii

Polecane posty

Gość gość
karmienie piersia to taka sama czynnosc fizjologiczna jak oddawanie kalu czy moczu wiec nic dziwnego ze mnie to zniesmacza w miejscach publicznych , nie bez powodu w centrach handlowych urzedach , przychodniach sa toalety i pomieszczenia do karmienia

Gość gość
Mnie to też nie obchodzi, chociaż sama tego nigdy nie robiłam. Dla mnie to była intymna chwila i nie robiłam tego przy znajomych, a co dopiero przy obcych ludziach. Tylko mąż i drugie dziecko widziało mnie karmiącą, ale jak komuś nie przeszkadza, że musi karmić na widoki, to niech karmi, bez przesady żeby robić z tego wielkie halo...

Gość MamaMloda39
Krótka pilka jak sie pani nie podoba to z drugiej strony galerii też Mozna zrobic zakupy

Gość gość
gość wczoraj Mi k***a wgl ludzie przeszkadzają!!! No co za bełkot.. Dziś to już przegięcie z tematami o ciężarnych, matkach karmiących itp. Czy na prawdę aż tak Wam to wadzi? Że karmi? Że prosi o wolne miejsce? Małe porównanie czy jak kopią kogoś na ulicy równie ochoczo reagujecie, że jak to tak człowieka? Jak wyrwia komuś torebke czy portfel ukradna ilu z Was pobiegnie "poszkodowanego" bronić?? Jak leży na ławce nieprzytomny to pomagacie biednemu człowiekowi czy to jednak z góry zakładamy że pijas jakiś i menel? CZemu wtedy nikt nie wrzeszczy, że mu obojętność ludzka przeszkadza? A do oddającego mocz faceta za przystankiem polecisz i op********z, że Ci przeszkadza? A jak ktoś splunie na chodnik upomniesz, że brak kultury? Trochę ogłady ludzie. xx zgadzam się w stu procentach z tą wypowiedzią, takie rozkrzyczane porządne, że nie wypada to, nie wypada tamto, odwagę mają żeby karmiącą matkę napiętnować która gdzieś na ławce ukradkiem, zakryta w chuście i dziecko karmi. Kiedy jednak ktoś bije i kopie leżącego, to każdy odwraca głowę i udaje, że nie widzi, jak jakaś staruszka nie daje rady nieść toreb, jak pyta o drogę to każdy udaje, że nie widzi. Szlag mnie normalnie trafia, wszyscy wtedy nagle ślepi się robią. Nagle zajęci sobą i swoim życiem, a niech tylko przyjdzie ciężarna do autobusu i usiądzie w rozkroku, albo inna matka niech przewinie swoje dziecko w wózku, czy niech tylko spróbuje je nakarmić to wtedy nagle wszyscy wzrok odzyskują. Brak mi słów na was ludzie, kim wy się staliście? Jakim jesteście społeczeństwem zgorzkniałym, chamskim i tchórzowskim. Bohaterzy od siedmiu boleśc****erwsi do tego żeby karmiąca matkę opluć, ale żeby pomóc komuś kto zasłabł to nagle wam odwagi brakuje, wstydźcie się.

Gość gość
9:13, popieram w 100%. Coraz więcej takich bohaterek, które tylko potrafią się chwalić, że w autobusie przyklejają nos do szyby, żeby ciężarnej czy matce z małym dzieckiem nie ustąpić, bo "wolę siedzieć niż stać" albo "nie ja jej dziecko zrobiłam". Inne twierdzą, że są takie odważne, bo ciężarnej proszącej o przypuszczenie w kolejce nawrzucały. Nawet siedząca na uboczu karmiąca obraża ich wysublimowane poczucie estetyki. Nawet im nie pasuje jak ktoś inny się porusza czy siedzi. Byle dopiec innemu, byle on miał gorzej. Zero empatii i jakichkolwiek ludzkich odruchów. A kiedy w realu komuś się dzieje krzywda, to królewny ślepe i uciekają szybciej niż biegają, żeby nie mieć fatygi. Pomoże 1 na 100.

Gość gość
Albo ze to taki ładny widok jak dziecko je. Ale jak siadzie taka rozwora z poplamionym dresem tlustymi włosami w kucyk i zerem makijażu to mnie rzyg bierze i bez widoku zaniedbanej piersi takiej matki. Trzeba sobą cos reprezentować to i będziecie przyjemniejsze dla otoczenia. x A maluj sobie nawet cipę błyszczykiem i posypuj brokatem, ale wara ci obrażać inne matki tłuku.

Gość gość
Tylko bylam zawsze seksownie ubrana umalowana włosy ułożone . Taka jestem i nic nie poradzę. Mimo niemowlaka jak łachmyta z domu nie wyjde. Do tego jestem ładną kobietą - za lo to nawet fotomodelingiem sie zajmowalam. I zawsze jak karmilam to pierś bylo widac. A rozmiar miałam 65G. I nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił. Wręcz przeciwnie . Spotkałam sie z komplementowaniem mojego biustu!!! Mimo tak anty seksualnej czynności jak karmienie( moze kogoś to kreci) . I to nie raz usłyszałam komplement. Albo ze to taki ładny widok jak dziecko je. Ale jak siadzie taka rozwora z poplamionym dresem tlustymi włosami w kucyk i zerem makijażu to mnie rzyg bierze i bez widoku zaniedbanej piersi takiej matki. Trzeba sobą cos reprezentować to i będziecie przyjemniejsze dla otoczenia. X Takie pustaki należałoby wytłuc, zanim jaja złoży.