Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starsza kobieta zwróciła mi uwagę że karmię piersią w galerii

Polecane posty

Gość gość
jakos rok temu na poczcie widzialam pania karmiaca piersia, godzina okolo 8 rano, mnostwo ludzi (poczta znajdowala sie w urzedzie) a ona dyskretnie karmila, piers przyslonieta byla pielucha - czekalam az ja ktos zlinczuje bo w tym kraju to norma i oczywiscie jakis stary dziad zaczal sie drzec ze wstydu nie ma, w domu z dzieciakiem siedziec itp. smutne ze zyjemy w tak zawistnym kraju. Na poczcie nie bylo toalet, na dworzu snieg, co w takiej sytuacji zrobic, miala powiedziec niemowlakowi ze w domu zje.... teraz jak jestem w ciazy to zastanawiam sie co w takich sytuacjach robic jak bede musiala isc np. do urzedu z niemowlakiem. strach sie bac

Gość gość
Rece opadaja niekiedy na to chamstwo. Im starsza baba i glupsza tym wiecej okazji znajdzie zeby sie przyczepic. Nic nie zrobisz, takie polskie bagienko czasami wyplywa. Albo ignorujesz, albo takiej dowalisz zeby jej w pieta poszlo. Moze wtedy kolejna ofiare oszczedzi.

Gość gość
Rece opadaja niekiedy na to chamstwo. Im starsza baba i glupsza tym wiecej okazji znajdzie zeby sie przyczepic. Nic nie zrobisz, takie polskie bagienko czasami wyplywa. Albo ignorujesz, albo takiej dowalisz zeby jej w pieta poszlo. Moze wtedy kolejna ofiare oszczedzi.

Gość gość
Na poczcie nie bylo toalet, na dworzu snieg, co w takiej sytuacji zrobic, miala powiedziec niemowlakowi ze w domu zje.. x x taka filozofia odciagnac pokarm do butelki i miec w zapasie? Nie przesadzajcie, przeciez sa sytuacje że mtka si e musi rozstac na jakis czas z dzieckiem, bo idzie np do lekarza, niektóre pracują, trudno zeby cały czas nosic przy sobie dziecko.

Gość gość
A dziecko do lekarza w kolejce na szczepienie i matki tam siedzą i niektóre karmią. I się zwróci uwagę ci mają do domu uciekać Od razu. Zasłonić się i już

Gość gość
kafeteryjne swiete krowy nosza dziecko pod pacha caly czas , nie wiedzialas o tym , nie pracuja tylko niancza dzieci , karmia do 4 roku zycia

Gość gość
A wy takim zwróćcie uwagę ze dekolt cycki widać. My się zaskaniamy chusta do karmienia a one z nas szydza a dekolt im widać

Gość gość
nigdy nie widzialam czegos takiegopechowiec.gif chyba sie w twojej glowie to narodzilo x a ja widzialam a istatnio nawet w przychodni , dzieciak byl przeziebiony i marudny, normalne dziecko dostalo by smoczka czy butle na uspokojenie ale to byla cyckowe i szal za cyckiem mialo ,

Gość gość
Ściągane mleko matki do butelki traci wartości swoje

Gość gość
no i dobrze zrobiła, bo wywalą te ohydne wymiona i myślą, że jak są matkami to mogą się zachowywać jak święte krowy

Gość gość
A facetowi ze z piwskiem stoi

Gość gość
no to jeden posilek dostanie bez wartosciowy , kurwa nie umrze ci od tego a ziape drzec przestanie

Gość gość
no ciekawie jakbyście się zachowały, jak ja np. lubię chodzić bez majtek po domy, także w lecie walę na miasto z goła cipą i co, nich mi tylko jakaś małpa zwróci uwagę

Gość gość
Kurwa mac a facet to dziecka nie chce. Sama dziecko baba sobie zrobi.

Gość gość
Ściągane mleko matki do butelki traci wartości swoje x pierwsze słysze, a nawet jakby to była prawda, to chyba minimalnie? A jak jestescie takie nawiedzone na pukncie zdrowia, to nie powinnyscie w ogóle z małym dzieckiem wychodzic do miasta, przeciez tam sa spaliny ze samochodów, i rózne toksyczne wyziewy, a w galerii jest suche powietrze co spowoduje u dziecka raka lol

Gość gość
to samo mialam powiedziec , dlaczego szlajacie sie z niemowlakami po galeriach , powietrze suche i skupisko ludzi skupisko zarazek , ten przeziebiony ten zakatarzony

Gość gość
a ja nie rozumiem dlaczego karmienie piersią jest dla was, podludzie, obrzydliwe. to ludzka, normalna rzecz. koniec świata zeby goła baba z dupą na wierzchu mniej gorszyła niż karmiąca matka

Gość gość
Galeria może być z obrazami, sklepy to centrum handlowe.

Gość gość
Ja wiem w czym problem. Jak karmilam córkę piersią to często publicznie bo mąż byl w tygodniu pon-pt w innym mieście. Sama musiałam załatwić wszystko. Tylko bylam zawsze seksownie ubrana umalowana włosy ułożone . Taka jestem i nic nie poradzę. Mimo niemowlaka jak łachmyta z domu nie wyjde. Do tego jestem ładną kobietą - za lo to nawet fotomodelingiem sie zajmowalam. I zawsze jak karmilam to pierś bylo widac. A rozmiar miałam 65G. I nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił. Wręcz przeciwnie . Spotkałam sie z komplementowaniem mojego biustu!!! Mimo tak anty seksualnej czynności jak karmienie( moze kogoś to kreci) . I to nie raz usłyszałam komplement. Albo ze to taki ładny widok jak dziecko je. Ale jak siadzie taka rozwora z poplamionym dresem tlustymi włosami w kucyk i zerem makijażu to mnie rzyg bierze i bez widoku zaniedbanej piersi takiej matki. Trzeba sobą cos reprezentować to i będziecie przyjemniejsze dla otoczenia.

Gość gość
a ja nie rozumiem dlaczego karmienie piersią jest dla was, podludzie, obrzydliwe. to ludzka, normalna rzecz. x x dlaczego tak wyzywasz ludzi? Moze to jest i normalna rzecz, ale kopulacja, sikanie, sranie, pierdzenie, tez sa normalne, mimo to wielu ludzi brzydzą, i nie nalezy innych ludzi zmuszac do oglądania takich widoków.... niczym także tegonie zmienisz. Tak samo jest z karmieniem piersią, wiem ze nawet wiele matek to obrzydza na tyle, ze nie chca karmic własnych dzieci od początku. A co dopiero obca osoba, co ma znosic widok czyichś wymion, bo takie piersi karmiace nie wyglądaja normalnie i słuchac mlaskanie tego czerwonego stwora przy nich, którym kazda mamuska sie zachwyca i mysli, ze obce osoby tez muszą...

Gość gość
tu autorka. wyobraź sobie że ja też jestem zadbana i zawsze dbałam o siebie, a należę do ładnych, szcupłych kobiet :/

Gość gość
ja karmilam butelka i kiedyś w parku jakaś starsza kobieta do mnie z tekstem ze jak tak można dziecko truć. odpowiedziałam ze to ona troje mnie i moje dziecko i niech trzyma się co najmniej 5 metrów ode mnie-miała papierosa w ręku. także nie tylko za karmienie piersią można oberwac. do osoby która widziała jak ktoś naskoczyl na karmiaca na poczcie. też miałam taką sytuację -byłam w US i s kladalam pita, kolejka kosmiczna i dziewczyna zaczęła karmić. oczywiście trafiła się baba koło 60 której to przeszkało. Ale ja nie dałam linvzowac tej dziewczyny i powiedziałam starszej Pani ze szkodą ze jej nie karmili piersią bo może by trochę ludzkich uczuć i kultury wyciągnęła z mlekiem matki. szkoda ze Ty biernie patrzylas zamiast stanąć w obronie tej dziewczyny...

Gość gość
Taki dzisiaj naród, że wszystko wszystkim przeszkadza. Ale bez jaj, że ktoś porównuje sranie czy pierdzenie do karmienia. 100razy bardziej wolałabym zobaczyć taką kobietę karmiącą niż obserwować jak ktoś właśnie sra. Już nie pierdolcie farmazonów, że zaraz wymię jak u krowy widać czy ta kobieta karmiąca wygląda jak 7 nieszczęść, tłuste włosy i wgl smród, brud i ubóstwo. No bez jaj. xxx Do rzeczy.. Jak myślicie ile osób minęło Autorkę tematu i nie zwróciło nawet uwagi na to, co ona tam robi? Obstawmy, że w ciągu 10 minut karmienia w średnio ruchliwym centrum handlowym mogło ją minąć jakieś 100-150 osób, ile zwróciło na nią uwagę? Jeden stary moher w złym humorze szukający byle zaczepki, by ulżyć swojemu złemu samopoczuciu. Wniosek jest prosty Zawsze ale to Zawsze znajdzie się jeden debil co mu się nie spodoba, że niebo jest niebieskie. xxx Tak na marginesie do tych co tu tak mordą chapią jakie to karmienie obrzydliwe, jednak jakoś na dajmy na to 100 osób tylko JEDNĄ to w jakiś sposób oburzyło. Autorko nie ma się czym przejmować.

Gość gość
W ludziach to tyle jadu teraz, że aż dziw bierze. I to wrzucanie wszystkich do jednego wora. Serio każda kobieta zachodząc w ciążę w Waszych oczach staje się odmóżdżonym wielorybem z tłustymi włosami, rozstępami i wymionami jak u krowy a jej dziecko automatycznie drącym ryja bachorem z glutem po pasa?

Gość gość
Do gość z 21.36. Serio? Uważasz, że ze względu na Twój wygląd nikt Cię nie obraził? Jaka Ty pusta jesteś. Co umalowałaś się, masz duży biust i uważasz, że od razu jesteś przyjemna dla oka? Po prostu miałaś szczęście i nie spotkałaś zawistnej kafeterianki czy moherowej babki, która by Ci powiedziała co o Tobie myśli. I zapewniam Cię, że to nie byłyby miłe słowa. Bo po tym jak opisałaś siebie to ja nazywałabym Cię np. kurwą. xx "...bylam zawsze seksownie ubrana umalowana włosy ułożone . Taka jestem i nic nie poradzę. Mimo niemowlaka jak łachmyta z domu nie wyjde. Do tego jestem ładną kobietą - za lo to nawet fotomodelingiem sie zajmowalam. I zawsze jak karmilam to pierś bylo widac. A rozmiar miałam 65G. .." Ale pustak, ja pierdolę.

Gość gość stara baba 62
jak dyskretnie, to karmcie dziewczyny, mnie to nie przeszkadza.

Gość gość stara baba 62
jak dyskretnie, to karmcie dziewczyny, mnie to nie przeszkadza.

Gość Władzia 75 letnia kobieta
Mieszkam w miejscowości wypoczynkowej, promenady, parki, place zabaw, baseny... Dużo tu matek z małymi dziećmi, karmią dyskretnie, przesłaniają ciało. Widzę te karmiące matki, zawsze serce mi rośnie na ich widok. Nikogo nie gorszą, chyba, że ktoś chce im dowalić.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem, w czym jest problem. Odkąd pamiętam, nie miałam żadnego problemu z tym, że czasem zobaczyłam gdzieś karmiącą matkę. Nie utkwiła mi w pamięci żadna sytuacja, żeby babka wywaliła ostentacyjnie cyca na wierzch w widocznym miejscu, serio. Karmiące kobiety szukają bardziej ustronnych miejsc, o ile mają taką możliwość i karmią dyskretnie, zwykle są całkowicie zasłonięte i tylko można się domyśleć, co się dzieje pod chustą czy pieluchą, bo nic nie widać. Pokoje dla matek z dziećmi czasem pozostawiają wiele do życzenia. O ile w ogóle są. Zdarzyło mi się kiedyś, że musiałam przewinąć dziecko w MD. Dobrze, że była ze mną akurat teściowa, bo sama nie dałabym rady. Przewijak tak rozklekotany, że bałam się, że się urwie i upadnie razem z dzieckiem, teściowa go trzymała dla pewności i trzymała mi torbę z rzeczami dziecka, bo nie było ani żadnego wieszaka ani nawet maleńkiej półeczki. Tylko dzięki niej miałam wolne ręce, żeby zająć się dzieckiem. To tak na marginesie, żeby powiedzieć, że matkom wcale się nic nie ułatwia i czasem trzeba mieć zdolności wręcz akrobatyczne. Ktoś dał przykład, żeby odciągnąć do butelki i tak podać dziecku mleko. Po pierwsze mleko noszone w upalny dzień nie będzie już świeże a w zimny dzień, będzie za zimne. A może jeszcze nosić ze sobą lodówkę turystyczną, podgrzewacz i sterylizator? Mleko prosto z piersi jest najświeższe i zawsze odpowiednio ciepło. Najlepsze dla dziecka. Po drugie nie każde dziecko akceptuje butelkę. Znam niejedno takie (w tym również moje), które będzie płakać z głodu, ale butelki nie zassie, bo nie akceptuje żadnego smoczka i już. Osobiście mijam obojętnie kobiety, które właśnie karmią. Jeśli ktoś się przygląda, analizuje i co to obrzydza lub rajcuje, to już jego problem a nie tej mamy. Te niezdrowe emocje świadczą o jakimś zaburzeniu. Mnie nie obrzydza nawet najbardziej sflaczała, pełna rozstępów karmiąca pierś, choć przyznam, że nie widziałam takiej, bo ani się nie przyglądam specjalnie ani też nikt mi przed oczami takiej nie wywalał. Pierś to pierś. Jedne są takie a inne owakie. Nie obrzydza mnie, że ktoś karmi nawet starsze dziecko, choć to sporadyczne przypadki, żeby kobieta takie karmiła w miejscu publicznym. Nie obrzydza mnie nawet, jeśli matka gdzieś w kąciku s]dyskretnie zmienia osraną pieluchę. Nie przeszkadzają mi dzieci, które płaczą. To tylko dzieci, nie potrafią inaczej zakomunikować, że czegoś potrzebują. Obrzydzają mnie za to gwiazdy, które przychodzą do centrum handlowego bardziej na lans niż na zakupy z półgołym tyłkiem, cycem na wierzchu i wulgarnym makijażem. Podobnie obrzydzają mnie ludzie, którzy przeżuwają jakieś paskudne żarcie z otwartą gębą lub podobnie ciamkają gumę. To jest dopiero paskudne, a nie niemowlę, które cichutko ssie pierś. Zawsze do kobiet karmiących piersią miałam tylko ciepłe uczucia. To kobiety, które traktują dobro swojego dziecka jako najwyższy priorytet. Mimo że wiedzą, że może się zdarzyć w społeczeństwie jakaś patologiczna, nieprzystosowana do życia wśród ludzi jednostka, która może ją z powodu karmienia dziecka atakować czy upokarzać. Osoby, którym przeszkadza kobieta, która dyskretnie karmi niemowlę, niech się może przeprowadzą do jakichś pustelni rozrzuconych po pustyni. Wtedy nie będą ryzykować, że spotkają kobietę ciężarną lub z dzieckiem na swojej drodze.

Gość gość
21:36 piszesz jak pedofil...Z czynnosci kp niemowlaka chcialas zrobic akt sexualny...Nie posra.. sie nad swoja "sexowniscia".Czyli specjalnie wielkie dojarnie wywalalas zeby podniecac otoczenie..Idz sie po prostu od razu puszczac jak maz daleko a nie niemowlakiem sie poslugujesz...Co jedna to b pierdolniet... Nastepna zlota mysl ze mleko z cycuszka ma tylko db wartosc a odciagane to juz nic nie warte.Pogadajcie z poloznymi czy lekarzami dekle zanim napiszecie takie debilizmy. Za wszelka cene wywalac cycki publicznie acha i koniecznie do co najmniej roku dziecka,ba i dwulatek przy cycku na tym chorym forum to na szczescie dla nielicznych norma... rzyg